- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.161
çokgüzel oldu cnm
bende şimdi şeker dağıtacam herkese medikalcilerde kutusu bir lira hamileler için
haha doğru valla şimdiden sonra bizi şeker sarmaz test lazım
Nabersiniz hatunlar yeni hamile haberi var saniri Senemciq hayirli olsun canimAllah kucagina almayida nasip etsin Insaallah
Beni sormus kankim canim benim birtek sen dusunmussun beni ve beni anmissin helal olsun be olumune kankimizi biz
Ben iyiim lirmiziyi def ettim yeni yilda esimin gelmesini bekliyorum ama ocak ay planlamadim rastgele bi faliyetim olur herhalde cunku onemli gunu kaciriyoruz malesef ama olsun Rabbim neyi hayirli gorup nasip etmisse o olacak Insaallah
Annemler trden geldiler yanlarina gitmek icin sabirsizlaniyorum cunku onlari cooookkk ozlediiimm yaaaa
Canlarim ya
Yeni yila girmeden yada girdikten sonra gelemezsem bende bi kac dilekte bulunup hepimiz icin dua ezmek istiyorum
Allahim herkezin tum Hayirli dualarini kabul etsin
Hehe uzun yazmak istiyodum ama uykum geldi ama en gerekli dualarda bitanesini ettim
Umarim yeterlidir
selam kızlarrrrrrrr napıyosunuzzzz
napayim fistik.. sabahin köründe geldim girdim burayaya sen???
inanmazsın valla ben yılbaşı hindisi yapıyorum şu an kaynıyor kaynadıktan sonra başlıycam yapmayasabah 7 de kalktım bir mide bulantısı anlatama zor yetiştim lavaboya
ayfer1983 sen neden sarısın :26:
amanda aman kimler gelmiş şekercinin kızı gelmiş hoşgeldin tatlım
amanda aman kimler gelmiş yaren2007 gelmiş hoşgeldin tatlım
hayirdir insallaaaahhh... miden neden bulaniyor???? yoksaaaa :26::26::26::26:
hindiyi nasil yapiyorsun kisss??? kaynanam tutturdu hindiyi sen yap diye.. ben de tam olarak bilmiom acikcasidur netten bakayim bari, sana zahmet vermeyim
amanda aman kimler gelmiş yaren2007 gelmiş hoşgeldin tatlım
kuzum gelen herkesi yakalamissin ama kimse yazmadan geri geri gitmis... üzüldüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?