2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Nabersiniz hatunlar yeni hamile haberi var saniri Senemciq hayirli olsun canimAllah kucagina almayida nasip etsin Insaallah

Beni sormus kankim canim benim birtek sen dusunmussun beni ve beni anmissin helal olsun be olumune kankimizi biz

Ben iyiim lirmiziyi def ettim yeni yilda esimin gelmesini bekliyorum ama ocak ay planlamadim rastgele bi faliyetim olur herhalde cunku onemli gunu kaciriyoruz malesef ama olsun Rabbim neyi hayirli gorup nasip etmisse o olacak Insaallah

Annemler trden geldiler yanlarina gitmek icin sabirsizlaniyorum cunku onlari cooookkk ozlediiimm yaaaa
Canlarim ya

Yeni yila girmeden yada girdikten sonra gelemezsem bende bi kac dilekte bulunup hepimiz icin dua ezmek istiyorum

Allahim herkezin tum Hayirli dualarini kabul etsin

Hehe uzun yazmak istiyodum ama uykum geldi ama en gerekli dualarda bitanesini ettim
Umarim yeterlidir

kimler gelmis aman da aman kirmizilar gitmis canim sevindim.. bakarsin yumurtlaman baska bi zamana denk gelir de tutuverir... takma kafana ocak ayi kaciyor diye.. takmiyor gerci dimi

Allah dileklerini kabul etsin canim benim.. belki bugün karsilasiriz, sohbet ederiz bes dakka da olsa.. eski yilin son sohbeti

inanmazsın valla ben yılbaşı hindisi yapıyorum şu an kaynıyor kaynadıktan sonra başlıycam yapmaya sabah 7 de kalktım bir mide bulantısı anlatama zor yetiştim lavaboya

hayirdir insallaaaahhh... miden neden bulaniyor???? yoksaaaa :26::26::26::26:

hindiyi nasil yapiyorsun kisss??? kaynanam tutturdu hindiyi sen yap diye.. ben de tam olarak bilmiom acikcasi dur netten bakayim bari, sana zahmet vermeyim

hayirdir insallaaaahhh... miden neden bulaniyor???? yoksaaaa :26::26::26::26:

hindiyi nasil yapiyorsun kisss??? kaynanam tutturdu hindiyi sen yap diye.. ben de tam olarak bilmiom acikcasi dur netten bakayim bari, sana zahmet vermeyim

canım daha 9 gün varya bu bir belirti olamaz üşüttüm galiba

tatlım bakma netten çok karışık insan karıştırıyo ben sana yazayım hemen

hindiyi en az 2 saat haşlıycaksın önce hindiyi bi güzel yıka ayaklarını çaprazca bağla suyun içine biraz havuç ve patates karabiber soğan halka at kaynasın bu suyla

sonra kaynayınca hindiyi al içinden suyunu sakın dökme 1 su bardağını al pilavı onla yap ben normal pilav yapıyorum diğer pilavlar pek damak tadımıza uymuyo çünkü
sonra hindiyi güzelce haşlanan sudan bir bardak yarım bardak limon suyu ve zeytinyağı ile karıştırıp hindiye sür en son da üstüne tereyağı sür at fırına sonrada arada bi tereyağ ile yağla baktın çok kızardı üstü alüminyum folyo ile sar içi pişsin pilavı içine doldurmayıda unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…