2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

amanda aman kimler gelmiş şekercinin kızı gelmiş hoşgeldin tatlım

canım benim hoşbuldum hoşbuldum bu ne güzel karşılama yaa zaten morelim bozuk bu kşam bitek benim programım yok herhalde

kuzum gelen herkesi yakalamissin ama kimse yazmadan geri geri gitmis... üzüldüm yaaa

günaydın regencim yaa sorma nette bir sorun vardı giremiyodum pc yi kapatıp açmak zorunda kaldım tatlım kusura bakmayın yanii

merhaba cnm bence sitede sorun var bende zor girdim

tamam tamam canım benimde planım yok kendi annemler ve biz yani eşimle gelin hanıma davetliyiz o kadar yemek yiycez oturcaz işte gerçi herşeyi gelinle ben yaptık millet tam hazıra konacak ama olsun

günaydin sekercim

bende bidaha yazmıycam zaten

yazma tatlim gel birlikte pretesto edelim bu kizlari isin sakasi bi kenara bazen farkediyorum.. bizim topikin kizlari baska yerler yaziyorlar buraya yazmadan kaciyorlar..

9gün varsa bir sey diyemem bebis... ama dikkat et kendine ne olur ne olmaz...

sagol canim yaa.. baktim da dedigin gibi degisik dolma tarifleri var.. bizimkiler alengelli seyleri yemezler zatiii anladim aslinda cok da zor degilmis.. ben bir de islak muffin yapayim diyorum ama bi markete gitmem lazim, herif yatiyo daha 2olamadan marketler kapanir burda da... :44:

tamam tamam canım benimde planım yok kendi annemler ve biz yani eşimle gelin hanıma davetliyiz o kadar yemek yiycez oturcaz işte gerçi herşeyi gelinle ben yaptık millet tam hazıra konacak ama olsun

olsun olsun bende oda yok yaa maksat yılbaşı değil de işte muhabbet olsun.ben daha kahvaltı bile yapmadım yapmayan varsa buyursun gelsin çay içek

evet kafa karıştırıcı valla benim hindi haşlandı şimdi saat 2 de fırına koycam 1,5 saatte öyle pişer 4 e hazır olur yani fotosunu çekeyim bitince de bakın nasıl olmuş

evet kafa karıştırıcı valla benim hindi haşlandı şimdi saat 2 de fırına koycam 1,5 saatte öyle pişer 4 e hazır olur yani fotosunu çekeyim bitince de bakın nasıl olmuş

hehheeee oluuuuurrr aslinda hic anlamam bu hindi merakini.. hindi etinin tadi bile yok... tavugun gözünü seveyim yaaa

hehheeee oluuuuurrr aslinda hic anlamam bu hindi merakini.. hindi etinin tadi bile yok... tavugun gözünü seveyim yaaa

valla işin gerçeği benim ilk kez yapışım bu bi demek istedim milletede hindi benden dedim anam olmazsa yandık yani ama olur ya güveniyorum kendime olmazsa babama dedim sana bi haber vereyim hemen git 2 tane kızarmış tavuk al oda tamam anlaştık dedi

aslında benimde pek tarzım değil pekte işim olmaz olsada eşim sağolsun kendisi ŞEF ahçı otelde bugun erken gitti hindi dolmalar portakallu hindiler havada uçuşuyo olsa gerek

aşk olsun regencim valla allah kuru iftiradan saklasın

güzelim sen niye alindin ki üstüne??? az önce camur at izi kalsinla sucladin , simdi de iftiraci dedin resmen... sana dedigimi nerden cikardin??? üstüne alinman icin sebebi olmali.. ask olsun yani gercekten ask olsun

ayyyyyy baban yaninda Allahtan yok tatlim eminim güzel olur... üstüne alüminyum folyo sarmak sartmi??? arada bi o suyunu alip alip üstüne dökmek gerekmiyor mu????

güzelim sen niye alindin ki üstüne??? az önce camur at izi kalsinla sucladin , simdi de iftiraci dedin resmen... sana dedigimi nerden cikardin??? üstüne alinman icin sebebi olmali.. ask olsun yani gercekten ask olsun

canım benim tatlım ben hiç bişeyi üstüme alınmadım ya hepsi şaka ya şurda zaten birbirimize şaka yapmazsak zaman geçer mi ben kimseyi kıramam üzemem gerçekten hepsi şakaydı hiçbişeyi üstüme alınmadım tatlım seni seviyom ben kuzum gel bir sarılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…