- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.181
amanda aman kimler gelmiş şekercinin kızı gelmiş hoşgeldin tatlım
kuzum gelen herkesi yakalamissin ama kimse yazmadan geri geri gitmis... üzüldüm yaaa
canım benim hoşbuldum hoşbuldum bu ne güzel karşılama yaa zaten morelim bozuk bu kşam bitek benim programım yok herhalde
günaydın regencim yaa sorma nette bir sorun vardı giremiyodum pc yi kapatıp açmak zorunda kaldım tatlım kusura bakmayın yanii
canım benim hoşbuldum hoşbuldum bu ne güzel karşılama yaa zaten morelim bozuk bu kşam bitek benim programım yok herhalde
günaydın regencim yaa sorma nette bir sorun vardı giremiyodum pc yi kapatıp açmak zorunda kaldım tatlım kusura bakmayın yanii
merhaba cnm bence sitede sorun var bende zor girdim
bende bidaha yazmıycam zaten
canım daha 9 gün varya bu bir belirti olamaz üşüttüm galiba
tatlım bakma netten çok karışık insan karıştırıyo ben sana yazayım hemen
hindiyi en az 2 saat haşlıycaksın önce hindiyi bi güzel yıka ayaklarını çaprazca bağla suyun içine biraz havuç ve patates karabiber soğan halka at kaynasın bu suyla
sonra kaynayınca hindiyi al içinden suyunu sakın dökme 1 su bardağını al pilavı onla yap ben normal pilav yapıyorum diğer pilavlar pek damak tadımıza uymuyo çünkü
sonra hindiyi güzelce haşlanan sudan bir bardak yarım bardak limon suyu ve zeytinyağı ile karıştırıp hindiye sür en son da üstüne tereyağı sür at fırına sonrada arada bi tereyağ ile yağla baktın çok kızardı üstü alüminyum folyo ile sar içi pişsin pilavı içine doldurmayıda unutma
tamam tamamcanım benimde planım yok kendi annemler ve biz yani eşimle gelin hanıma davetliyiz o kadar yemek yiycez oturcaz işte gerçi herşeyi gelinle ben yaptık millet tam hazıra konacak ama olsun
günaydın canım ama gördüğün gibi hemen çamur at izi kalsın ipe götürecekler adamı baksana
günaydin sekercim
yazma tatlim gel birlikte pretesto edelim bu kizlariisin sakasi bi kenara bazen farkediyorum.. bizim topikin kizlari baska yerler yaziyorlar buraya yazmadan kaciyorlar..
9gün varsa bir sey diyemem bebis... ama dikkat et kendine ne olur ne olmaz...
sagol canim yaa.. baktim da dedigin gibi degisik dolma tarifleri var.. bizimkiler alengelli seyleri yemezler zatiiianladim aslinda cok da zor degilmis.. ben bir de islak muffin yapayim diyorum ama bi markete gitmem lazim, herif yatiyo daha 2olamadan marketler kapanir burda da... :44:
ama arkadaşım ben sana cevap yazdımmmmmtamam tamamcanım benimde planım yok kendi annemler ve biz yani eşimle gelin hanıma davetliyiz o kadar yemek yiycez oturcaz işte gerçi herşeyi gelinle ben yaptık millet tam hazıra konacak ama olsun
günaydın canım ama gördüğün gibi hemen çamur at izi kalsın ipe götürecekler adamı baksana
ama arkadaşım ben sana cevap yazdımmmmm
evet kafa karıştırıcı valla benim hindi haşlandı şimdi saat 2 de fırına koycam 1,5 saatte öyle pişer 4 e hazır olur yanifotosunu çekeyim bitince de bakın nasıl olmuş
yazma tatlim gel birlikte pretesto edelim bu kizlariisin sakasi bi kenara bazen farkediyorum.. bizim topikin kizlari baska yerler yaziyorlar buraya yazmadan kaciyorlar..
hehheeee oluuuuurrraslinda hic anlamam bu hindi merakini.. hindi etinin tadi bile yok... tavugun gözünü seveyim yaaa
tamam sana bi daha saka yapmicam.. sakanin adini camur koyuverdin iki dakkada... zaten ickimize hap atip kandirmaya calistigin günleri unutmadik
valla işin gerçeği benim ilk kez yapışım bubi demek istedim milletede hindi benden dedim anam olmazsa yandık yani ama olur ya güveniyorum kendime olmazsa babama dedim sana bi haber vereyim hemen git 2 tane kızarmış tavuk al oda tamam anlaştık dedi
aşk olsun regencim valla allah kuru iftiradan saklasın
valla işin gerçeği benim ilk kez yapışım bubi demek istedim milletede hindi benden dedim anam olmazsa yandık yani ama olur ya güveniyorum kendime olmazsa babama dedim sana bi haber vereyim hemen git 2 tane kızarmış tavuk al oda tamam anlaştık dedi
yaa tamam tamam küsme yaa bende şaka yaptım ama hadi hadi gelde kahvaltı yapalım seninle bak ikimizde geç kalktık açsındır sen şimdi
güzelim sen niye alindin ki üstüne??? az önce camur at izi kalsinla sucladin , simdi de iftiraci dedin resmen... sana dedigimi nerden cikardin??? üstüne alinman icin sebebi olmali.. ask olsun yani gercekten ask olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?