2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tamam hadi yine sarilalim

sarilalim dedim ya sekerim.. gel gel tamam hadi caylar sogudu bak

evet hadi içelim...kızlar bide programı olmayanlar benim şuan bir programım yok (tabi eşim bir sürpriz yapmazsa)akşam burda beraber girelim yeni yıla ne dersiniz bakim

ah cnm benim bende ananemlere gidiyorum eşim çalışcak hemde çok yoğun olarak ancak sabah gelir bakma anane dediğime benim ananem bambaşka mesela 73 yaşında saçlar boyalı fondetenli cnm benim çok tatlı gelinde var genç kafa dengi oaraya atcm kendimi

evet hadi içelim...kızlar bide programı olmayanlar benim şuan bir programım yok (tabi eşim bir sürpriz yapmazsa)akşam burda beraber girelim yeni yıla ne dersiniz bakim

muhtemelen burda olcam ben... bizim de yok bi plan program.. evimde gireyim bari diyorum.. ya da 11.30da disari cikarim.. acayip havai fisekler atiliyor onlari izlemeye giderim carsiya ineriz belki.. sokakta gireriz yeni yila gerci sen 12de burda olsan bile bura 11.. ynainda olurum muhtemelen disari ciksam bile

ay nasıl cnm çekti varya ama bunu arkadaşla sohpetle yiceksin kuşum oraların simidi nasıl yurdum un sokak simitlerine benziyomu

yooooook ya nerdeeee... bildigin ekmek.. onu da türk firinlari yapiyor her yerde yok tabiki.. beyaz olanlar varya ondan yapyorlar ben onu sevmiyorum ankara simidi varya hani koyu kahverengi oluyor onu seviyorum böyle citir citir ama yok iste.. azten trye düstü mü ilk is simit yemek...

Günaydın kızlar .. nasılsın
sabah ben yine test yaptın ama dünkünden biraz daha silik çıktı..üzüldüm...
dün kü daha belirgindi..

kizlar ben gidiyorum yaa.. bi mutvagimi toparlamam lazim kalk gidelim diyo mutvak.. belki bi islak muffin yaparim demsitim bi bakayim elimdeki malzemelere... daha kahvalti da yapmadim hani :26: hadi sonra gelirim muhtemelen yine...

yaa neyse belki benim kocam bana bir sürpriz yaparda beni şaşırtır...

burayla saat farkı sadece 1 saatmi??burda olursam görüşürüz regencim herhalde bir ikimiz olacaz...

naponuzz bakimm kızlar ben geldimm

hoşgeldin tatlım kahvaltı yaptık kaçırdın beeaa

gel aman gel bakalim gec söyle... dolduralim san ada bi cay... simit cay ve peynirle sanal kahvalti yapiyoruz tatlim benim

ohh miss afiyet olsun bize..ne dicemm kız ben 22 kasımda düşük yaptım doktor 45 gün içinde adet olursun dedi bana dün benim 38 günümdü dün ve bugün kahverengi lekeler geliyor ama daha kırmzı gelmedi :44:ne zmn gelirki normal miki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…