- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.201
canım benim tatlım ben hiç bişeyi üstüme alınmadım ya hepsi şaka ya şurda zaten birbirimize şaka yapmazsak zaman geçer mi ben kimseyi kıramam üzemem gerçekten hepsi şakaydı hiçbişeyi üstüme alınmadım tatlım seni seviyom ben kuzum gel bir sarılalım
kızlar bende yeni kalktı ona göre
hey ordamıyız kızlar
aa kimse kalmadı bende kaçım bari şekercikız regen kahvaltı olayına girdi ben kaldım
tamam hadi yine sarilalim
sen benim canım arkadaşımsın regencim ne ben söylediklerine alınırım ne de sen alın çünkü biliyoruz ki biz arkadaşız ve şaka yapıyoruz işte.bide hep ben senin gönlünü alıyom ama sen hiç benim gönlümü almıyosun
sarilalim dedim ya sekerim.. gel gel tamam hadi caylar sogudu bak
evet hadi içelim...kızlar bide programı olmayanlar benim şuan bir programım yok (tabi eşim bir sürpriz yapmazsa)akşam burda beraber girelim yeni yıla ne dersiniz bakim
evet hadi içelim...kızlar bide programı olmayanlar benim şuan bir programım yok (tabi eşim bir sürpriz yapmazsa)akşam burda beraber girelim yeni yıla ne dersiniz bakim
ay nasıl cnm çekti varya ama bunu arkadaşla sohpetle yiceksin kuşum oraların simidi nasıl yurdum un sokak simitlerine benziyomu
naponuzz bakimm kızlar ben geldimm
ah cnm benim bende ananemlere gidiyorum eşim çalışcak hemde çok yoğun olarak ancak sabah gelir bakma anane dediğime benim ananem bambaşka mesela 73 yaşında saçlar boyalı fondetenli cnm benim çok tatlı gelinde var genç kafa dengi oaraya atcm kendimi
muhtemelen burda olcam ben... bizim de yok bi plan program.. evimde gireyim bari diyorum.. ya da 11.30da disari cikarim.. acayip havai fisekler atiliyor onlari izlemeye giderim carsiya ineriz belki.. sokakta gireriz yeni yilagerci sen 12de burda olsan bile bura 11.. ynainda olurum muhtemelen disari ciksam bile
naponuzz bakimm kızlar ben geldimm
gel aman gel bakalim gec söyle... dolduralim san ada bi cay... simit cay ve peynirle sanal kahvalti yapiyoruz tatlim benim
Günaydın kızlar .. nasılsın
sabah ben yine test yaptın ama dünkünden biraz daha silik çıktı..üzüldüm...
dün kü daha belirgindi..
Günaydın kızlar .. nasılsın
sabah ben yine test yaptın ama dünkünden biraz daha silik çıktı..üzüldüm...
dün kü daha belirgindi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?