2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ya biraz sabirsiz davrannmisim galiba simdi gordum sizi

Bende napim iste ugrasiyorum evde birseylerle

Yarin annemein yanina gidecegim ve esim gelene kadar orda kalcam

yaa işte ne bilim misfirdi oydu buydu anca girdim bugn napimm hepp kayıplara karıştım bu hafta hep burdayımm..şükür kavuşturana senm naptın diyet işlerini..
nassınız hanımlar
iiym ttalım senn bebiş nasıl bakalım perşembe doktora gidon dimi
Merhabalar, benim bugün düsük yaptiktan sonraki ilk is günümdü. Hic özlememisim is yerini. zaten artik ise gitmek istemiyorum. baska seylerle mesgul olmak istiyorum
geçmiş olsun tatlım benim..olsun iş yerinde de kafan iyice dağılır takmazsınn hemm
roty'den yaren2007'ye orda mısın yaren2007

neden sadce yaren bize slm yokmu???

bu arada kuppe ve tatlıcadıddan ya da meriden hbr varmı

Hyl canim nasilsin iyiz cok sukur sen nasilsin bakalim mercimegin artik fasulyeliktende cikmistir canim dimi

iiym ttalım senn bebiş nasıl bakalım perşembe doktora gidon dimi

şeydaaa hanımmm şeyda hanımmm arada bizim topiğede uğrasanız doktora geçen hafta gittiğimi ve görünüşe bakılırssa oğluşum olcanıı okurdunuzz taaam mııııııııı ama nerdeeee valla unuttunuz bizi

nartanesiii mersi canım iiiiyizz yavrum artık kocaman oldu teyzesii bizden haber almak için arada uğrasanız hiç fena olmaz yaneee dimiiiii !

Son düzenleme:
Diyete devam canim ne olsun iste 1kilo verdimya daha tartilmadim ve gobegim gitmis belli yani buda beni cok mutlu ediyor tabi

Sende nasil canim diyet yapiyormuydun sen yapiyorsan verdinmi peki

Hylcigim ben kk girdigimde herzaman her iki topige de girerim ama orda kimseyi bulamayinca buraya yaziyorum hem ben senin oglusun olcagini biliyorum hatta sana yazmis tebrik etmis olmaliyim yoksa hayalmiydi gece girdigimden bazen yazip yazmadigimi sasiriyorum

Tekrardan hayirli olsun canim benim Insaallah saglikli gene kucaginada almayi nasip eder Rabbim amiinnn

olmaz mııııı herkese selamm yanlız dün yarenle konuştuğumuzda bugün haber bekliyordu ondan şeettim
şee etme hıhben diyince slm ver sennn
ayyy şimdi bi utanbdım varya yerin dibine girdimm..anam bida uğramayan ne olsun oryada :26:anammm yerim ben onun pipisini..gözüktü demk he test sonuçlrı nsl iimi ikili testleri..ben oysaki hep kıza anası bu diyodum yaff..neysemm sağlıklı olsunn oğluşumuzz

bende hesapladim benim bat da 31 ocak felan olacak. hastanede yattigimda hemsire koyu kahve rengi akintinin eski kan oldugunu söyledi?!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…