- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.561
Oy oy oy daha baslamamis dimek vay menbeta ozur canim yanlis info vermisim
Ee daha neler yapiyonuz bakalim
Seyda hosgeldin sefalar getirdin nerelerdeydin sende kayiplardaydin bende iyiki gunduz girmisim herkesi yokluyorum
Heee hesap verin bakalim niye gelmedinizde bos biraktiniz burayi
iiym ttalım senn bebiş nasıl bakalım perşembe doktora gidon diminassınız hanımlar
geçmiş olsun tatlım benim..olsun iş yerinde de kafan iyice dağılır takmazsınn hemmMerhabalar, benim bugün düsük yaptiktan sonraki ilk is günümdü. Hic özlememisim is yerini. zaten artik ise gitmek istemiyorum. baska seylerle mesgul olmak istiyorum
roty'den yaren2007'ye orda mısın yaren2007
roty'den yaren2007'ye orda mısın yaren2007
neden sadce yaren bize slm yokmu???
iiym ttalım senn bebiş nasıl bakalım perşembe doktora gidon dimi
şee etme hıholmaz mııııı herkese selamm yanlız dün yarenle konuştuğumuzda bugün haber bekliyordu ondan şeettim
ayyy şimdi bi utanbdım varyaşeydaaa hanımmm şeyda hanımmm arada bizim topiğede uğrasanız doktora geçen hafta gittiğimi ve görünüşe bakılırssa oğluşum olcanıı okurdunuzz taaam mııııııııı ama nerdeeee valla unuttunuz bizi
nartanesiii mersi canım iiiiyizz yavrum artık kocaman oldu teyzesii bizden haber almak için arada uğrasanız hiç fena olmaz yaneee dimiiiii !
geçmiş olsun tatlım benim..olsun iş yerinde de kafan iyice dağılır takmazsınn hemm
Sagol canim, evet en azindan orda zaman cabuk geciyor...
evet tatlım öle tabii
kızlar benim 22 kasımda bebğim düşmüştü bilen bilir.. 8 gün kanamam oldu..kan testi yapıldı sıfırlandı fln..30 aralıkta kahverengi akıntı geldi dün gece çok az kan geldi ama tık yok hep siyah kahverengi akıntılar var.bugün doktora gittim..marta kadar dinlen dedi.vücut toprlansın martta adet oldunda gel dedi.. bu arada diyet yap dedi..regennnozamn benim yeni sat 30 aralık diyelim bat 2 şubat tatlıcadiya duyrulur:)
şee etme hıhben diyince slm ver sennn
canim sIkIlIyor yaaa
hayirdir insallah???
Kankim aynen aynen benimde
tamam bi daha ööle şeetmem
geldim kuşum heyecanlayarennn duy sesimi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?