- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.521
Tatlım cadım, sen ve diğer arkadaşlarım harika insanlarsınız... Çoook teşekkür ederim... Yuppiiiiiii yuppiiii
Tatlım cadım ama, ama bu site yabancı dilde...
nööööff uykum geldı gene.. gogooooom naber yaaaa? nasılsınnn?? bak kac gundur gırmedım hıc merak etmemısın benıı
rica ederim canım. google chrome kullan. çeviricisi var. geçmiştede üye olmayı anlattım. halledersin sanıyorum..
kız zilliiii...napıyonnnnn
hastalandığın gün yani "sat" onu sana gösterdiğim yerden(mendes) yoğunluğuna göre işaretle.. yeni tablo açacak sana.
latural faz sıkıntın yoksa eğer 4 ile 8 arası çalışmanı tavsiye ederim...
battan kesin emin değilsen gün aşırıya devam kaçımadın sanıyorm
Iftiraci gogom benim anam bende bi kac gundur girmiyom bi dun girdim hem gecmisi bile okumadim sen okudundami bana boyle diyon heee
Hem ben seni neden sorimki sen kalbimdesin gogolarin bitanesi
Senin kirmizilar ne alemde kiskisladinmi calismalara basladinmi gogom benim bat 22sine senin nezaman
zilliii kimmm ben miiiiinapimmm canımmmm yemeklerımı yaptım erkenden oturuyorum sımcıkkkk.. sen napıyonn kumpanyacıı???????
Tatlım cadım, ayyy bu çok zorlucak beni yavvv, geçmişte nerde yazdın üye olmayı??? kaydımı yaptım amma velakin üyeliğimin onaylanması için giriş yaptığımda beni bir sayfaya yönlendiriyor ordaki herşey ingilizce aklım yettiğince gerekli işaretlemeleri falan yaptım ama tıkandım... Daha öte gitmiyor...
sağol arkadaşım ama ben ilk defa duyuyorum latural faz neyse inaşllah yoktur bakalım
biz yapamadık geçen hafta misafiirlerim vardı bayağı bi sıkıntıdaydım geri Allah n derse o olur bakalım ne olacak c
beyazgalaya cevap verır mısın ben hıc anlamıyorum o ıslerdenn...
bırkerem ben ıftıracı degılımm tamam mıııı sakalasmak ıstedımmm.. hem bende okumadım gecmısı napim cok uzun yazısmıslar..
işte işte kalbim fethedıldııııı.. tsk canım. sevoom senıı..
ben kıskısladım onlarıı..bıdahakı ay gelmeyın musaıt degılımde dedımm.. calısmalara basladımm. amabebıs ıcın degıl be guzel.. kendımız ıcınn.. napim hayırlısı olsun canıkomm.. benımde 20 si
evet sensin canikommmm.. beğenmedinmi
ne yaptın yemeğe.. ben hala düşünüyorum kara kara
bu ne kızz.. gök kuşağımı yaptın
Gogom wiii sende benim gibi bu ay cool takiliyon hee bende oyleyim bu ay hiiic dusunmicem canim isterse istemezse yok zaten onemli gunde esim burda degil 5gun sonra gelecek bende rahatim yani dusunmuyorum bakalim hayirlisi
Bende hormonlarimla yumurtalarimla anlasma yaptim sizi Allaha havale ederim bak duzgun calismazsaniz gorevlerinizi yerine getirin
Misafir geldiginde kalmasini saglayin tutunsun kalsin icerde yoksa sizi sorumlu tutarim dedim bakalim biraz tirstilar ama hayirlisi artik
Evet gogom tirstilar o yuzden suan simdiden basladilar galiba islerine cunku icerde biseyler gurgur pitir pitir etmeye basladi hadi hayirlisi Insaallah
Gerci biliyorlar sunun surasinda 1yil doldumu doktor ocuye goturcem onlar gorur ozaman gununu korksunlar benden
Ben kirmizilardan kokmuyom cunku gelecekleri zamani biliyom ve hemen morel teyzeyi ve umit amcayla dua nineyi cagiriyom ve savasiyoz 6gun icinde kirmizilari yeniyooozzz
Sonra calisma dede geliyor bize yol gosteriyooorrr
Haydaa bu ne ya nolii bana bugun
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/489836-2012-ugurlu-olsungobuslerimize-bebis-dolsun-167.html
buralarda canım. 1-2 geri.. 1-2 ileri...
Gogo gecti canim bana gelir arada bir yoklarlar
Regen dun gece benim isim var dedi cikti yani calismalara baslamis anlasilan
Ama daha gelmedi nerde kaldi acabaaa
Tatlicadi sen nasilsin senin kirmizilar gelmismiydi yeni batin bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?