- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.541
yarencim kuzum hoşgeldin...
ayy bende avatarla bozdum kafayı bi kendime göre bişi bulamadım yaa off
kimse yok muuuu?kızlar ben geldim hepiniz kaçmışsınız heyyy
regenn nerelerde :26: calısmaya basladı acabaa???
yok kuzum yaa.. arkadasim geldi de kaynanasigilden, onunlaydim aksama kadar.. özlemisim bebisi.. ben yapamiyorum bari basklarinin bebisleriyle tatmin olayim napiimm
selam arkadaşlar, yeni yılınız hayırlı, huzurlu,sağlıklı, mutlu ve bol bebişli olsun..
geçen gün yazmıştım ya, ufaklık korkuttu diye.. o gün kanamam olmuştu az biraz..(REGENCİM bu kez halı çırpmadım tatlım)doktora gittik şükür herşey yolundaymış. içerde biriken bi pıhtıyı atıyormuşum.. 24 saat sürdü ve bitti çok şükür.
cinsiyeti ilk başta kıza benziyor demişlerdi ve bende ona inanmıştım.. sonra geçenlerde eşimin akrabaları makas-bıçak, yüzük çevirme filan yaptılar Erkek çıktı.. bende tuhaf oldum haliyle.. kanamanın olduğu gün doktora kesinleştirdik.. 2.prensesim geliyor.
yani bunlar gerçekten hurafeymiş:)))
Defnemiz de bi iyi bi hasta yuvarlanıp gidiyoruz işte.. Reflü çıktı yavrumda, ilaç kullanıyoruz da şükür iyiyiz.. ilaçları bırakınca tekrar eskiye dönmesinden korkuyorum. inşallah böyle olmaz.
bizden haberler böyle güzeller... sizlerden de inşallah en kısa en hayırlı zamanda hamile haberleri almak dileğiyle.. kocaman öpüldünüzzzz
regenciğim iş var derken açarmısın bak batlar aynı biliyosun ee dersen bide gun aşırıda aynı ee bebekleri alırız aynı gun bakarsın kucağımıza ne dersin yeniyılın ilk açılışımı var
yok kuzum yaa.. arkadasim geldi de kaynanasigilden, onunlaydim aksama kadar.. özlemisim bebisi.. ben yapamiyorum bari basklarinin bebisleriyle tatmin olayim napiimm
Sen beni görmüyürsün, sen beni beğenmüyürsün...
merhaba cnm bugun ara ara baktım sana yoktun guzel bi gun gecirmişin bende bugun bebiş sevecktim ama gidemedim kızım grip oldu 2 arkadasım hamile ufak bebişte var onlarada gecebilir die düşündüm eşim göturup getircekti ama onlar ilaçta kullanamaz yarına misafirim var eee akşam yazdım cvp atmadın doğrumu tahmib ettim
beğenmez olurmuyum canım benim estağfirullah...ben geldiğimde kimse yoktu demek ki ben yazmışım sen gelmişin tatlım
slm canım banada bugün görümcem geldi onun kızı var daha 45 günlük onu bi sevdim bi sevdim içime soktum adıda yağmur...senin adaşınmıydı ne
Yapma böyle kuzum, üzme kendini, sende hayırlısıyla alacaksın kucağına bebişini, mis kokusunu çekeceksin içine... Ben buna bütün kalbimle inanıyorum...
merhaba cnm bugun ara ara baktım sana yoktun guzel bi gun gecirmişin bende bugun bebiş sevecktim ama gidemedim kızım grip oldu 2 arkadasım hamile ufak bebişte var onlarada gecebilir die düşündüm eşim göturup getircekti ama onlar ilaçta kullanamaz yarına misafirim var eee akşam yazdım cvp atmadın doğrumu tahmib ettim
Selaaaaam
Kanki ya su resmine yani avatarina alisamadim canim ya en guzeli o ilk basta koydugun yagmurun altindaki
Bu kedicikler cok kucuk yani yakindan olsa olurda cok uzaktalar yahuu
Dun gece sen yaramazlikmi yaptinda gelemedin he seni gidi seniii menbetayla seni merak ettik bu kiz nerde kaldi dukkani acmadi dedik hehe
Kimse beni gormuyor ben kendi yazdimi sadece kendimmi goruyorum ne anlamadim ya
Huhuhuhuhuhu. Kimse varmiiiii
Kimse beni gormuyor ben kendi yazdimi sadece kendimmi goruyorum ne anlamadim ya
Huhuhuhuhuhu. Kimse varmiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?