2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yarencim kuzum hoşgeldin...

ayy bende avatarla bozdum kafayı bi kendime göre bişi bulamadım yaa off

Son düzenleme:
yok kuzum yaa.. arkadasim geldi de kaynanasigilden, onunlaydim aksama kadar.. özlemisim bebisi.. ben yapamiyorum bari basklarinin bebisleriyle tatmin olayim napiimm

merhaba cnm bugun ara ara baktım sana yoktun guzel bi gun gecirmişin bende bugun bebiş sevecktim ama gidemedim kızım grip oldu 2 arkadasım hamile ufak bebişte var onlarada gecebilir die düşündüm eşim göturup getircekti ama onlar ilaçta kullanamaz yarına misafirim var eee akşam yazdım cvp atmadın doğrumu tahmib ettim

cok sevindim tatlim her seyin yolunda olmasina.. kanamn da bitmis sükür.. hadi bakalim gelecegi günü sabirsizlikla bekliyoruz...

belli mi olur tatlim.. yeni yil, yeni ümitler... bakarsin bebekler de yeni yilla birlikte gelirler... hayirlisi olsun..

yok kuzum yaa.. arkadasim geldi de kaynanasigilden, onunlaydim aksama kadar.. özlemisim bebisi.. ben yapamiyorum bari basklarinin bebisleriyle tatmin olayim napiimm

Yapma böyle kuzum, üzme kendini, sende hayırlısıyla alacaksın kucağına bebişini, mis kokusunu çekeceksin içine... Ben buna bütün kalbimle inanıyorum...

Sen beni görmüyürsün, sen beni beğenmüyürsün...

beğenmez olurmuyum canım benim estağfirullah...ben geldiğimde kimse yoktu demek ki ben yazmışım sen gelmişin tatlım

slm canım banada bugün görümcem geldi onun kızı var daha 45 günlük onu bi sevdim bi sevdim içime soktum adıda yağmur...senin adaşınmıydı ne

slm yarencim annemmm kuzummm napan sen niye yoktunuz bugün?regencimde yoktu?

sev canim sev... bebekler kücükken daha bi güzel oluyorlar yaaa.. büyüdükce ne bileyim ciddilesiyorlar.. ama kücükken öyle masum masum cok sevimli oluyorlar..

Yapma böyle kuzum, üzme kendini, sende hayırlısıyla alacaksın kucağına bebişini, mis kokusunu çekeceksin içine... Ben buna bütün kalbimle inanıyorum...

insallah yaaa Allahim vericek insallah biz de sevecegiz bebeklerimizi...

burdab yazdim ya canim cevap.. bak asagida hemen..

Selaaaaam

Kanki ya su resmine yani avatarina alisamadim canim ya en guzeli o ilk basta koydugun yagmurun altindaki

Bu kedicikler cok kucuk yani yakindan olsa olurda cok uzaktalar yahuu

Dun gece sen yaramazlikmi yaptinda gelemedin he seni gidi seniii menbetayla seni merak ettik bu kiz nerde kaldi dukkani acmadi dedik hehe

selamm kızlar naponuzz bakim benim canlarım cicişlerim bal tanelerim..ne var ne yokk ??benii özledinizmii

yok kuzum yaramazlik felan erken yattim sayilir.. aslinda eskiden daha erken yatiyordum yaa eski düzenime dönmem lazim.. yoksa sabahlari ev isi felan yapamam.. malum, haftaya is var.. bakayim canim baska resim bulayim bari .. yagmurun altinda da dura dura hasta oldum ya

Kimse beni gormuyor ben kendi yazdimi sadece kendimmi goruyorum ne anlamadim ya

Huhuhuhuhuhu. Kimse varmiiiii

Oy oy oy daha baslamamis dimek vay menbeta ozur canim yanlis info vermisim

Ee daha neler yapiyonuz bakalim

Seyda hosgeldin sefalar getirdin nerelerdeydin sende kayiplardaydin bende iyiki gunduz girmisim herkesi yokluyorum

Heee hesap verin bakalim niye gelmedinizde bos biraktiniz burayi

Merhabalar, benim bugün düsük yaptiktan sonraki ilk is günümdü. Hic özlememisim is yerini. zaten artik ise gitmek istemiyorum. baska seylerle mesgul olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…