- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.701
kızlarrrr şu ateş ölçme işini çok kıza anlatırmısınızçok merak ettim artıı bir işe yarıyormu anladığım kadarını söyleyim
her gün aynı saatte bir kere ölçüyosun sanırım ateşini sonra liste yapıyosun sanırım ve ateşin yükseldiğindemi yumurtlama olmuş oluyor doğrumudur
tamam çok tşk ederim kızlarrr çokkkkk ay bu kadar yazmayın ya yorulmayın lütfen bak kıyamam tamam mı zaten hoşgeldinizde yok tatlı cadıdan başka
Ayy demeyin kızlar benim rutinim 28 ağırlıkta olmakla beraber 26 - 30 arası çeker, son 3 reglim 28 çekiyor eğer beklemem gerekirse 30'u baz almam lazım ne olur bana bekle demeyin, şimdiden çok zor tutuyom kendimi zaten...Regl olursam 2. gün dr.uma gidicem zaten aşılama için çalışmaya başlıcaz bu ay...
kızlarrrr şu ateş ölçme işini çok kıza anlatırmısınızçok merak ettim artıı bir işe yarıyormu anladığım kadarını söyleyim
her gün aynı saatte bir kere ölçüyosun sanırım ateşini sonra liste yapıyosun sanırım ve ateşin yükseldiğindemi yumurtlama olmuş oluyor doğrumudur
tamam çok tşk ederim kızlarrr çokkkkk ay bu kadar yazmayın ya yorulmayın lütfen bak kıyamam tamam mı zaten hoşgeldinizde yok tatlı cadıdan başka
ateşin düşük başlıyor adette.. sonra yumurtlama günü birden bi artma oluyor. eğer tuttuya yüksek gidiyor. hasta olduğun ateşe düşmemesi gerek. bebek varsada yüksek durması gerek.
sen bilirsin tatlım... ama ben 1 gün geçmesini bekliyorum hep. kendimi ona odaklıyorum en baştan zaten. gerçi ayın 8inde 1 ay geçmiş olacak bu sefer ama olsun yani düzenli olduğumda öyle düşünüyorum işte. o açıdan demiştim sanada
ateşin düşük başlıyor adette.. sonra yumurtlama günü birden bi artma oluyor. eğer tuttuya yüksek gidiyor. hasta olduğun ateşe düşmemesi gerek. bebek varsada yüksek durması gerek.
ay sen ne alıngansın bugünnnn
eveeeeet bi tane kiz kayip düsüyordu tvde o sen miydin yoksa???aman dikkat et yaa... göbüste bebis mebis olur Allah muhafaza...
teşekkür ederim canım anladım şimdi benim bat 9 ocak 6 gün var yani olurda kırmızılar gelirse ben şimdi regl bitincemi başlayım ölçmeye yoksa reglim başlayıncamı bide kulaktan ölçülenden var bizde o olurmu kulaktan ölçme yani
Bunu anlayamadım tatlım...
öncelikle merhaba cnm aslında benim çok bilhgim yok fakat ben de bu ay tutuorum yanlış yazarsam affola her sabah 7.30 a saat kuruyorum basucumdam dijital termometreyle dil altından ölçüyorum ölçtuğunde ortalama ısından biraz düşüş varsa ve ertesi gun ortalama ısından bi artış olduysa yumurtladın anlamında oluyomuş ve adete kadar öle devam ediyomuş eger adet olacaksan ısın düşüyomuş düşüş yoksa bebiş varmış ben okuduklarımdan böle anladım ama yanlışmı doğrumu bilmem
canım şimdiden başlamanı öneririm. hasta olduğun(inşallah olmazsın)ateeş önemli..
anlaşıldı başkan
ayyy canım benim bildiklerinide yazarmış onca işinin arasında çook teşekkür ederim bitanem tatlı cadımda yazdı zaten sağolsun anladım ben nasıl bişiy olduğunu ama şu varki dil altından ölçüldüğünü bilmiyordum kızzz kulaktan ölççekdim bende haaa daha bakalım bata 6 gün var gelirse kırmızılar hemen başlayım bu ay çok merak ettim
yazarım tatlım tabi öle acıklı yazmışınki ağlıcaktım nerdeyse ay arada gel git hazırlıkta bitti ama anlamadım bişey var ben neden hep salona gidip geldim nie onu yanima almadım
tatlıları benim ben yatorummöptümm sizi ben yarınn diyete başlomm görüşürüzz şekerler yarınn muahh
canım şimdiden başlamanı öneririm. hasta olduğun(inşallah olmazsın)ateeş önemli..
hasta olucaksan ateş düşüyor canım. eğer yüksek devam ederse bebiş var demekktir. hasta olduğun ateş genel olarak sabit bir ateştir.(dış etkenler göz önüne alınırsa arada oynayabilir ama aynı ortamda aynı saatte aynı şekilde ölçtiyse bu ayki hastalığının ateşi ve geçen ayki aynı çıkar)
çok saçma yazmışım anlamaman normal
Alemsin kız valla...
Bende kaçıyorum heppicinizi öpüyorum... İyi geceler, tatlı rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?