2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tamam çok tşk ederim kızlarrr çokkkkk ay bu kadar yazmayın ya yorulmayın lütfen bak kıyamam tamam mı zaten hoşgeldinizde yok tatlı cadıdan başka

sen bilirsin tatlım... ama ben 1 gün geçmesini bekliyorum hep. kendimi ona odaklıyorum en baştan zaten. gerçi ayın 8inde 1 ay geçmiş olacak bu sefer ama olsun yani düzenli olduğumda öyle düşünüyorum işte. o açıdan demiştim sanada

ateşin düşük başlıyor adette.. sonra yumurtlama günü birden bi artma oluyor. eğer tuttuya yüksek gidiyor. hasta olduğun ateşe düşmemesi gerek. bebek varsada yüksek durması gerek.

ateşin düşük başlıyor adette.. sonra yumurtlama günü birden bi artma oluyor. eğer tuttuya yüksek gidiyor. hasta olduğun ateşe düşmemesi gerek. bebek varsada yüksek durması gerek.

teşekkür ederim canım anladım şimdi benim bat 9 ocak 6 gün var yani olurda kırmızılar gelirse ben şimdi regl bitincemi başlayım ölçmeye yoksa reglim başlayıncamı bide kulaktan ölçülenden var bizde o olurmu kulaktan ölçme yani

Bunu anlayamadım tatlım...

öncelikle merhaba cnm aslında benim çok bilhgim yok fakat ben de bu ay tutuorum yanlış yazarsam affola her sabah 7.30 a saat kuruyorum basucumdam dijital termometreyle dil altından ölçüyorum ölçtuğunde ortalama ısından biraz düşüş varsa ve ertesi gun ortalama ısından bi artış olduysa yumurtladın anlamında oluyomuş ve adete kadar öle devam ediyomuş eger adet olacaksan ısın düşüyomuş düşüş yoksa bebiş varmış ben okuduklarımdan böle anladım ama yanlışmı doğrumu bilmem

eveeeeet bi tane kiz kayip düsüyordu tvde o sen miydin yoksa??? aman dikkat et yaa... göbüste bebis mebis olur Allah muhafaza...

ben hiç düşmedim bu zamana kadar çok şükür... inşallahta düşmemmm

canım şimdiden başlamanı öneririm. hasta olduğun(inşallah olmazsın)ateeş önemli..

Bunu anlayamadım tatlım...

hasta olucaksan ateş düşüyor canım. eğer yüksek devam ederse bebiş var demekktir. hasta olduğun ateş genel olarak sabit bir ateştir.(dış etkenler göz önüne alınırsa arada oynayabilir ama aynı ortamda aynı saatte aynı şekilde ölçtiyse bu ayki hastalığının ateşi ve geçen ayki aynı çıkar)
çok saçma yazmışım anlamaman normal

ayyy canım benim bildiklerinide yazarmış onca işinin arasında çook teşekkür ederim bitanem tatlı cadımda yazdı zaten sağolsun anladım ben nasıl bişiy olduğunu ama şu varki dil altından ölçüldüğünü bilmiyordum kızzz kulaktan ölççekdim bende haaa daha bakalım bata 6 gün var gelirse kırmızılar hemen başlayım bu ay çok merak ettim

yazarım tatlım tabi öle acıklı yazmışınki ağlıcaktım nerdeyse ay arada gel git hazırlıkta bitti ama anlamadım bişey var ben neden hep salona gidip geldim nie onu yanima almadım

tatlıları benim ben yatorumm öptümm sizi ben yarınn diyete başlomm görüşürüzz şekerler yarınn muahh

Alemsin kız valla...

Bende kaçıyorum heppicinizi öpüyorum... İyi geceler, tatlı rüyalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…