2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sen bana hiç pas vermiyosun bugün hııı

kusura bakma tatlim ya... bugün pek yazmadim zaten.. özür dilerim farketmediysem..

Bende iyiyim valla o kadar baktım geçmişe ama ne yazdın canım??
ben görmedim..

yoook.. ben yazdim ama gelmemis... bakma bosuna göremezsin sen naptin yaa?? test felan?? son durum nedir söylesene catlatma beni :26:

Canım 3 gündür hergün test yapıyorum ikinci cizgi çıkıyor daha pembemsi..
netten bakıyorum3+5günlük görünüyor oyüzden
bugün,yarın dra gitsem hiçbirsey görünmez diye beklemeyi tercih ettim haftaya gideyim diyorum..
5. hafta dolsa, dayanabilirsem eger ..

Son düzenleme:

tatlim mesele görmek degil.. git bi kan testi yaptir da haftasina göre degerlerin normal mi bi baksinlar.. bu hamilelik hormonunun hergün kendini ikiye katlamasi lazim. unutma tamammi?? yoksa istersen bekle 5.haftayi.. sen diyorsun ya halen pembemsi diye,git gide koyulasmasi lazim onun, hormon yükseldigi icin.. bence kan testi yaptir firsatin varsa..

Ama adet günüm bile gelmedi degerler düşük olacagını tahmin ediyorum.
adet günüme yaklaşayım kan testi yaptırcam söz..ama böyle dr bile dalga gececek benle

adet günüme yaklaşayım kan testi yaptırcam söz..ama böyle dr bile dalga gececek benle

Merhaba umarım bebişin seninle olur senemciq ama doktora gitmek için fazla da bekleme çünkü bazen bebek için 1 gün bile önemli olabiliyor.Ben geçen ay bebişimi ilk ayımda kaybettim.Adet günümde pembe lekelenmem oldu önemsemedim.Önemseymişim bugun bebiş benimle olacaktı umarım saglıklı şekilde seninle kalır bebişin:)

dalga gecen dra iste böyle yaprim tamam tatlim ayarlarsin sen kendini ona göre..

Merhaba canım umarım hersey yolundadır da adet günüme 3gün var korkuttunuz beni hayırlısı olsun senin içinde
tekrar olur inşallah..5 veya 6sında kan tahliline giderim ve de dra o zaman..tam 4 hafta dolmuş olcak netten hesapladıgıma göre ozaman.

günaydin kizlaaaaaaaaaarrrr

uzun zamandir sabah ilk yazan ben oluyorum kocisi ise gönderdim, cantasina da gözleme yaptim.. simdi de mutvakta ugrasiyorum diger taraflarin camlarini actim.. ay sabahlari ne soguk oluyor yaaa üsüdüm yani.. hadi gelin de sohbet edelim

gunaydin kizlar.nasilsiniz?iste takvimler 2012 yi gosteriyo ben yine burdayim.ay inanmiyorum regen erken kalkmis. basimiza tas yagacak

yok canım benim bebeğim değil ablamın benim yok çocuğum tatlım
sağolasın sanada geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlıkla gelir bebeğin
öyle canım başımıza gelenleri unutmamız için bebiş sahibi olmamız lazım

gunaydin kizlarrr
hic iyi hissetmiyorum kendimi.. hava asiri sicak, midem bulaniyo basim donuyor..uzanip duruyporum oyle

Gununuz aydiiiiiiiiiinnnn olsuuuuunnn

Bugun cooookk coooookk coooookkk mutluuyuuuuummm ama sebebini bilmiyorum

Cok guzel bir gun oohhh misss gibi hava var biraz soguk ama cok mutluluk verici bir hava var

Sizlerideeeeee cok ama cok cok cok seviyorumm

bende sendenim. üzülme o kadar. ben artık söylemiyorum evet korunuyorum diyorum bazen. bazen yok korunmuyorum diyorum. öyle geçinip gidiyoruz

İstemiyor canım, bebeklere bayılıyor ama Seneye olsun diyor. Olsun demeyle oluyor sanki.. Ben hiç korunmadım, o kendince korunduğunu sanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…