- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.741
gunaydin kizlarrr
hic iyi hissetmiyorum kendimi.. hava asiri sicak, midem bulaniyo basim donuyor..uzanip duruyporum oyle
valla tkale burdada da donuyoruz hele ankaranın kuru soğuğu yokmu ahh ahhh
Ay canim suan biraz soguk gelse bir rahatlicamki sorma
sen bize biraz sıcak gönder bizde sana soğuk anlaştıkkaç derece canım hava orda şu anda merak ettim
Valla en son haber dinledigimde 40 olmustu cok bogucu bir sicak
Oturdum muge anli izliyorum basim agridi iyicene
:18::18:ayyy çok sıcakmış gerçekten yaaaa duş al bi kendine gel rahatla canım kıyamam hamişşş
elifalpelif nasilsin?bakiyom da bi kac gun girmedim foruma unutulmusum hatır felan sormuyosunuz
teşekkürlerrr bende stresliii
oh maaşallah ha pipili ha pipisiz sağlıklı olsunda ayy ne güzel yaa
doğru dyon tatlım orada iyice ihmal ettik ama ne zamn açsam hep boş uyuz oldum bende...aman nazar değmesin sağlıklı olsun cnm benim ..benm hep kız gbi geçti ama pipisi varsa da ii..aman bana pipili versinn koparimm onu
Ay varya iyicene duygusala bagladim, muge anliyi izlerken dayanamiyorum su annelere
tatlım sen tkale ile konuşuyordun ya araya girmek istemedim yoksa seni gördüm bitanem
nasılsın bakalımben batı bekliyorum şimdilik 6 gün var bakalım
Günaydın canlar... Hepimize hayırlı ve güzelliklerle dolu bir gün dilerim...
Regenim, avatarını nerden buldun yaa çok aradım ama bulamadım böyle simli hareketli avatarları, bende isterim bana ne, bana ne, bende isterim...
acayip uykum var arkadas gelecek saat 1gibi.. ne yapcam yaaa oooffffyemek yapmaliyim ama ne??
tamam o zaman ee napıyon bakıım nasıl gecdı yılbası
Internetten arastir canim kolay lezzetli ve hos duran bircok tarifler var.. Ben hep oyle yapiyorum, gecen renkli patates toplarini yaptim cok begenildi
yeterki sen iste canim benim, sec bi tane güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?