2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

gunaydin kizlarrr
hic iyi hissetmiyorum kendimi.. hava asiri sicak, midem bulaniyo basim donuyor..uzanip duruyporum oyle

ay o mide bulantisi cok fena bi sey.benim de o yuzden hamileliyim cok kotu gecmisti.4 ay boyunca midem bulandi gunde 2 defa yediklerim banyodaydi bi de hic bi sey yiyemiyodum oglene kadar uyuyodum

teşekkürlerrr bende stresliii

oh maaşallah ha pipili ha pipisiz sağlıklı olsunda ayy ne güzel yaa

saolasın canım darısı başınıza inşallah

doğru dyon tatlım orada iyice ihmal ettik ama ne zamn açsam hep boş uyuz oldum bende...aman nazar değmesin sağlıklı olsun cnm benim ..benm hep kız gbi geçti ama pipisi varsa da ii..aman bana pipili versinn koparimm onu

ayol sen gel yaz kimse yoksa yok gelince yazar alla allaaaaaaaaa

saolasın teyzesii darısı sağlıkla sizlerin başına inşallah

Günaydın canlar... Hepimize hayırlı ve güzelliklerle dolu bir gün dilerim...

Regenim, avatarını nerden buldun yaa çok güzel olmuş yakışmış sana, bende aradım ama bulamadım böyle simli hareketli avatarları, bende isterim bana ne, bana ne, bende isterim...

Son düzenleme:

yeterki sen iste canim benim, sec bi tane güle güle kullan

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

acayip uykum var arkadas gelecek saat 1gibi.. ne yapcam yaaa oooffff yemek yapmaliyim ama ne??

Internetten arastir canim kolay lezzetli ve hos duran bircok tarifler var.. Ben hep oyle yapiyorum, gecen renkli patates toplarini yaptim cok begenildi

köfte yapcam zaten yaa.. yanina da salata tursu belki plav ya da makarna da olabilir... kafam da toparladim zaten 1e kadar da vaktim var, su an saat burda 11e 20 var onu da belirteyim sen uzaktasin bilmezsin.. yani yaklasik iki bucuk saatte hepsi yapilir oh mis.. ben onlari yapayim sonra da biraz uzanayim.. kadin gelcek yaninda esneyip urmayim, kalk git demis gibi olur

kızlar bu ovulasyon test kutularının içinde kaç adet oluyo kaç gün yapılıyor acaba eğer kırmızılar gelirse bu ay bi deniycem de merak ettim

canlarımmmmmmmmmmmmmmm benimmmm, umarım hepiniz çok iyisinizdirrr..benim pcnin kablosu bozuldu açamıyorum, o yüzden aranızda yokum uzun bir süredirrrr..sorunu halledip döneceğimm inşallahhhh..iş yerindeyim şuan..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…