- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.121
en yakın 10dakika sonra :))) olmadı bi dahaki ay olmadı ondan sonraki ayYılgınlık yok
kesinlikle elbet bi gün buluşacağızzzz bebişlerle
kesinlikle.. senin şimdi bata 5gün mü var ben mi yanlış anladım
günaydın kızlarrrrr....aslında tünaydınn demeliyim öğlen olmuş yaaa çok uyuyorum ben yaaa
hem günaydın hem tünaydın ne ööle asık suratlı felan allaa allaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa gülümse bakim bi şöle
sorma yaa bide bursaya yeni taşındım allahım doktor ara ara bulamadım yarenle konuşurken gaza gelip bi doktor buldum baktım 3-5 yorum var onlarda hep olumlu ne bilim ısındım birdenşaka bi yana doğru bi seçim yapmışım onu anladım bu ay sağ yumurtalığımdaki yumurta hücreleri sağolsun çatlamamış patlamamış pko görünümü oluşturmuş. glukophage verdi bunun içinde amannn sonn 18 dakkaaa geç artık yahu
günaydın kızlarrrrr....aslında tünaydınn demeliyim öğlen olmuş yaaa çok uyuyorum ben yaaa
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir forumu takip ediyordum ama yeni katılıyorum bende 3 yıllık evliyim ve 4 defa düşük oldu bende kan pıhtılaşması trombofili var ve 14 kasım 2011 sat. şu anda 7+3 hamileyim çok korkuyorum neler olucak ne yaşayacağım ve ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen kaybedermiyim acaba diye sürekli kafam karışık :2:
canim menbeta da bursali, yani baska yere gelin gitmi ama biliyor bursayi ona sorsaydin belki o bi dr önerebilirdi.. gerci sükür sansina drunu sevmissin.. dr cok önemli yaa... gicik olanlari insani hayattan sogutuyor
tembeeeeellll... ay saka bi kenara ben de cok uyuyorum aslinda yaaeskiden 7.30-8.00 arasi kalkardim ama simdi 9.30dan önce kalkamiyorum.. bi dün esimle kalktim..
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir forumu takip ediyordum ama yeni katılıyorum bende 3 yıllık evliyim ve 4 defa düşük oldu bende kan pıhtılaşması trombofili var ve 14 kasım 2011 sat. şu anda 7+3 hamileyim çok korkuyorum neler olucak ne yaşayacağım ve ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen kaybedermiyim acaba diye sürekli kafam karışık :2:
regenim sorma ya nasıl bir uyku anlamıyorum sabah eşimi işe gönderiyorum saat 7:30 da sonra bi yatıyorum bi bakmışım saat 10:30-11:00 olmuş ayyy çıldiriğim benim bişey yapmam lazım uyumamam için...
...
Kızlar ben çıkıyorum evi toplamam lazım sonra biraz çarşıda işlerim var gelincede yemeği yaparım akşama doğru girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...
regenim sorma ya nasıl bir uyku anlamıyorum sabah eşimi işe gönderiyorum saat 7:30 da sonra bi yatıyorum bi bakmışım saat 10:30-11:00 olmuş ayyy çıldiriğim benim bişey yapmam lazım uyumamam için...
merhaba tatlım üzme sen tatlı canını inşallah herşey yoluna girmiştirde sağ salim alırsın kucağına bebeğini...rabbim yardımcın olsun...dualarım hep bizimle...
ayyy bitanem yaaa aynen valla napcaz biz bu uyuma işini bende eşimi 7.30da gönderiyorum sonra bi yatıyorum saati 9.30 a kuruyorum kalkıyım diye sonra çalıyor kapatıp yatıyorum bi bakıyorum saat 11 işimde bitmiyo akşama kadar napcaz biz böyle
bak ne yapalım biliyomusun 8.30 da burda bulışalım bari belki uyumayız u yüzden olmaz mıbize yardım edin kızlar yaaaaaa
aksama görüsürüz tatlim.. ben de gitcem birazdan carsiya gideyim bi...
kuzum esin 7.30da gidiyorsa oh ne ala.. yatma geri o saatten sonra yatilir mi.. benim temelli 6.30 olmadan gidiyor.. benim icin cok erken oldugundan ben mecburen ya hic kalkmiyorum ya da yatiyorum tekrar. aksam erken yatmis olsam, 6da da kalkmaya raziyim ama iste sizi birakip gidip yatamiyorum
yaa napayım tatlım gözümden uyku akıyor dayanamıyorum bende hiç istemiyorum ama işte nefis çekiyo yanii...videomu izledin mi yukarda???
kızlarr kan testininde sonucu negatiffffff :) kısmet önümüzdeki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?