2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kesinlikle.. senin şimdi bata 5gün mü var ben mi yanlış anladım

yOK KUŞUM BEN 26 ARALIKTA REGLİ OLDUM.İNTERNETTEN BAKTIMDA GEBE KALMA İHTİMALİNİZİN YÜKSEK OLDUĞU TARİHLER OCAĞIIN 8 -13 ARASI. SÜT BUHAINIDAN ONDAN 5 GÜN ÖNCE YAPMAK LAZIMMIŞ YANİ DÜ YAPMALIYDIM GEÇTİ ARTIK BUGÜN YAPARIM 8 İNE KADAR 8 İDE AKŞAM YAPARIM TOPLAM 5 DEĞİLDE 4 GÜN YAPMIŞ OLACAĞIM BAKALIM HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH GERÇİ ALLLAH BİLİRDE BİZİMKİSİ UMUT

hem günaydın hem tünaydın ne ööle asık suratlı felan allaa allaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa gülümse bakim bi şöle

hem günaydın hem tünaydın ne ööle asık suratlı felan allaa allaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa gülümse bakim bi şöle

ya kızlar çok uyumamam için benim bişey yapmam lazım...
slm roty slm saremnazım hepinize slm olsun kızlarrrrr(bak güldüm işte hemde kıs kıs)

canim menbeta da bursali, yani baska yere gelin gitmi ama biliyor bursayi ona sorsaydin belki o bi dr önerebilirdi.. gerci sükür sansina drunu sevmissin.. dr cok önemli yaa... gicik olanlari insani hayattan sogutuyor

günaydın kızlarrrrr....aslında tünaydınn demeliyim öğlen olmuş yaaa çok uyuyorum ben yaaa

tembeeeeellll... ay saka bi kenara ben de cok uyuyorum aslinda yaa eskiden 7.30-8.00 arasi kalkardim ama simdi 9.30dan önce kalkamiyorum.. bi dün esimle kalktim..

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir forumu takip ediyordum ama yeni katılıyorum bende 3 yıllık evliyim ve 4 defa düşük oldu bende kan pıhtılaşması trombofili var ve 14 kasım 2011 sat. şu anda 7+3 hamileyim çok korkuyorum neler olucak ne yaşayacağım ve ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen kaybedermiyim acaba diye sürekli kafam karışık :2:

CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA.Kafanı rahat tut canım.Bebiş göbişte maşallah.Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.

regenim sorma ya nasıl bir uyku anlamıyorum sabah eşimi işe gönderiyorum saat 7:30 da sonra bi yatıyorum bi bakmışım saat 10:30-11:00 olmuş ayyy çıldiriğim benim bişey yapmam lazım uyumamam için...

merhaba tatlım üzme sen tatlı canını inşallah herşey yoluna girmiştirde sağ salim alırsın kucağına bebeğini...rabbim yardımcın olsun...dualarım hep bizimle...

Kızlar ben çıkıyorum evi toplamam lazım sonra biraz çarşıda işlerim var gelincede yemeği yaparım akşama doğru girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...

çok tşk canım inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile versin ama olmuyo işte kafa rahat kalmıyo çevremde daha önce bu sorunu olupta doğum yapan olsa rahatlayacagım en azından ama yok göbekten hergün iğnemi yapıyorum haplarımı alıyorum inş iyi olur hakkımıza hayırlısı demekten başka birey gelmez elimizden.

ayyy bitanem yaaa aynen valla napcaz biz bu uyuma işini bende eşimi 7.30da gönderiyorum sonra bi yatıyorum saati 9.30 a kuruyorum kalkıyım diye sonra çalıyor kapatıp yatıyorum bi bakıyorum saat 11 işimde bitmiyo akşama kadar napcaz biz böyle
bak ne yapalım biliyomusun 8.30 da burda bulışalım bari belki uyumayız u yüzden olmaz mı bize yardım edin kızlar yaaaaaa

Kızlar ben çıkıyorum evi toplamam lazım sonra biraz çarşıda işlerim var gelincede yemeği yaparım akşama doğru girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...

aksama görüsürüz tatlim.. ben de gitcem birazdan carsiya gideyim bi...

kuzum esin 7.30da gidiyorsa oh ne ala.. yatma geri o saatten sonra yatilir mi.. benim kocis temelli 6.30 olmadan gidiyor.. benim icin cok erken oldugundan ben mecburen ya hic kalkmiyorum ya da yatiyorum tekrar. aksam erken yatmis olsam, 6da da kalkmaya raziyim ama iste sizi birakip gidip yatamiyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin elifcim valla bende uyumak istemiyorum günden hiç bişey anlamıyorum hemen akşam oluyor zaten günler kısa.daha kahvaltı yapmadım yaa.ben bi kahvaltı yapim sizde o arada videomu izleyin süper kolaylık

yaa napayım tatlım gözümden uyku akıyor dayanamıyorum bende hiç istemiyorum ama işte nefis çekiyo yanii...videomu izledin mi yukarda???

yaa napayım tatlım gözümden uyku akıyor dayanamıyorum bende hiç istemiyorum ama işte nefis çekiyo yanii...videomu izledin mi yukarda???

aslinda erken yatsak hic bir seycikler olmaz.. ama iste.. bak daha uyanip da gelemeyenler var kizlarin hepsi burda degilki
yok izlemedim dur bakayim..

kızlarr kan testininde sonucu negatiffffff :) kısmet önümüzdeki ay

canin sagolsun fistigim.. gel birlikte bekleyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…