2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

benimde bu ay okadar saçmaladıki kızlar valla delircem 17 gün geçti günüm 10 ginlikken idrar testi yaptım negatif akşam peçeteye bi pembelik geldi karnımda ağrımaya başladı olucam heralde dedim ama bu saat oldu bidaha hiç bişey gelmedi bende şaşırdım kan testi yaptıracaktım napıyım bilmiyorum ara ara ağrım oluyo uffff olcammı olmıcammı bu belirsizlik kötü

canım benim belki geç döllenme olmuştur bi kan testi versene en azından varsa da yoksada emin olursun biliyosun en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler...belirsizlik gerçekten insanın canını sıkıyor...

yarına kadar olmazsa ki inş. olmaz sabahtam sağlık ocağına gidip vercem kan bakalım nolck hayırlısı heralde varsada yoksada çıkar...umutsuzummmmmmm =((

evet şekercininkızı taktiklerini bekliyorum ikimizde uyumamak için ne yapmalıyız ayy biz hamiş olunca kesin akşama kadar yatarıs valla şimdi böyleysek ya en azından 9 ya 9 da kalkmak istiyorum ama yarın kesinlikle uyumuycam kendime söz verdim 9 da kalkıcam yada kocişi gönderince uyumuycam

kuzum bi keresinde ben 68. güne adet olum iste kirmizilar gelmesin gelmesin dememek lazim yoksa vücut kendini ona adapte ediyor

canin sagolsun fistigim.. gel birlikte bekleyelim..

seveseve regenimmm...

inşallah tatlım benimde umudum önümüzdeki ayy allah yardımcımız olsun gün aşırı çalışmalara devam gün kaçırmamamız lazım.ben kahvaltımı yapıp gelim konuşuruz öptümm...

aminn devammm ben yeniden klomen mlomen başlıyorum adetten itibaren

elifcim o zaman yarın saat 9:30 da burda buluşuyoruz tamam mı??uyumak yok anlaştık mı???

slm sanada nerdesin sen? söle bana bakim biii

istanbuldayım kuzum.anadolu yakası medikal park göztepe hastanesinde mehtap yazıcıoğlunu çok övüyor herkes...cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum eşimle...2 aydır kendimizce deniyoruz ama olmadı bide profesyonel birisinden yardım almak istiyorum faydası olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:

hemen özelden yazıyorum sana o zaman

İyi günler kızlar nasılsınız?
uzun zaman giremedim hem psikolojik dönemi atlatmaya calıştım unutarak:)regl olmustum ya:)bakalım bu ay neler yapacagız ?
Temizlik misafir derken cok ara verdim sizlere kim bilir neler oldu kimler hamiş kaldı :) okuyacagım birazdan geçmişi uzun ama olsun güzel haberler okumayı istiyorum

slm kızlar nasılsınız

slm canım iyiyiz işte vakit geçiriyoruz sen nasılsın???

aaa tatlım hoşgeldin..evet uzun zaman oldu seni burda görmeyeli nasılsın iyisindir inşallah...moreller herzaman iyi olsun çünkü bizim ona ihtiyacımız var öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…