- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.141
kızlarr kan testininde sonucu negatiffffff :) kısmet önümüzdeki ay
benimde bu ay okadar saçmaladıki kızlar valla delircem 17 gün geçti günüm 10 ginlikken idrar testi yaptım negatif akşam peçeteye bi pembelik geldi karnımda ağrımaya başladı olucam heralde dedim ama bu saat oldu bidaha hiç bişey gelmedi bende şaşırdım kan testi yaptıracaktım napıyım bilmiyorum ara ara ağrım oluyo uffff olcammı olmıcammı bu belirsizlik kötü
canım benim belki geç döllenme olmuştur bi kan testi versene en azından varsa da yoksada emin olursun biliyosun en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler...belirsizlik gerçekten insanın canını sıkıyor...
benimde bu ay okadar saçmaladıki kızlar valla delircem 17 gün geçti günüm 10 ginlikken idrar testi yaptım negatif akşam peçeteye bi pembelik geldi karnımda ağrımaya başladı olucam heralde dedim ama bu saat oldu bidaha hiç bişey gelmedi bende şaşırdım kan testi yaptıracaktım napıyım bilmiyorum ara ara ağrım oluyo uffff olcammı olmıcammı bu belirsizlik kötü
canin sagolsun fistigim.. gel birlikte bekleyelim..
inşallah tatlım benimde umudum önümüzdeki ayy allah yardımcımız olsun gün aşırı çalışmalara devam gün kaçırmamamız lazım.ben kahvaltımı yapıp gelim konuşuruz öptümm...
evet şekercininkızı taktiklerini bekliyorum ikimizde uyumamak için ne yapmalıyız ayy biz hamiş olunca kesin akşama kadar yatarıs valla şimdi böyleysek ya en azından 9 ya 9 da kalkmak istiyorum ama yarın kesinlikle uyumuycam kendime söz verdim 9 da kalkıcam yada kocişi gönderince uyumuycam
nabersiniz kızlar var mı yenı haberler??
nabersiniz kızlar var mı yenı haberler??
var bende bursalıyım
slm canım bende doktor araştırması yapıyodum...
slm sanada nerdesin sen? söle bana bakim biii
istanbuldayım kuzum.anadolu yakası medikal park göztepe hastanesinde mehtap yazıcıoğlunu çok övüyor herkes...cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum eşimle...2 aydır kendimizce deniyoruz ama olmadı bide profesyonel birisinden yardım almak istiyorum faydası olacağını düşünüyorum
slm kızlar nasılsınız
İyi günler kızlar nasılsınız?
uzun zaman giremedim hem psikolojik dönemi atlatmaya calıştım unutarak:)regl olmustum ya:)bakalım bu ay neler yapacagız ?
Temizlik misafir derken cok ara verdim sizlere kim bilir neler oldu kimler hamiş kaldı :) okuyacagım birazdan geçmişi uzun ama olsun güzel haberler okumayı istiyorum
hemen özelden yazıyorum sana o zaman
kuzum yazmadın hala seni bekliyorum randevu almak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?