2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

beyaz galacım çok teşekkürederim haplar bizi mahvediyo desene,,hayırlısı olsun bakalım öpüyorum sanada geçmiş olsun.... tüp bebek tutmadımı

kızlar 10/10/2010 evlendim 9 ay yazz24+4 dogum kontrol ilacını kullandım 28 nisanda bıraktım yaklaşık 8 ay oldu hala hamiş kalamadım doktora gittim gögsümden süt gibi bişi geldi dostinex kullandım prolaktinim 19 çıktı dostinexi içtim prolaktinim 16 düştü smear testi yaptırdım normal çıktı rahim tersligi felan yok doktor yumurtalarımı bana gösterdi 20 aralıkta gitmiştim doktora tam o gün yumurtlama günümmüş çalışma yaptık ama 02 ocakta regl oldum yani hamiş kalamadım mı yoksa diger ay mı belli oluyo ben tam bilmiyorum ne olur bana bilen biri bişi yazsın ben çooooook üzülüyorum eşimde bebiş istiyo ALLAH kimsenin elini boş bırakmasın2012 hepimiz hamiş kalalım

günaydin kizlarrr...

Merhaba deyip, güzel bir tebessümle başlamak lazım güne. Güzel bir gün, şimdilik. Bir saat sonrasını kim bilebilir ki?
Güneş prıl prıl, hava olabildiğince aydınlık. Umarım bu ışık, bu güzellik herkesin içine yansır.Mutlu sabahlar.Herkese Günaydınnnnnn....

vayyy cok hosuma gittiiiiii ben de sen bana küstün sanmistim

bana cvp vermedin de bi iki kez ondan seeyettim... demekki yanlis seeeyetmisim nasilsin bakalim??

Valla süperim güneşle uyanmayı özlemişim.Sabah kalktım yine gelmiş kahverengiler Açık süt aldım şimdi geldi.Akşam şu süt buharını yapsammı diye düşünüyorum karar veremedim pazar gideceğim 1 gibi maydanozda alırım.Akşama ne pişirsem diyede düşünüyorum hmmm bugün başka işim yok

aslinda ben de carsiya gitcem gitsem hem de yürüyüs yapmis olurum.. yemegim cok nasilsa yemek yapma derdim de yok.. kahverengiler derken canim???

kızlarr herkese merhabaaaaa doktora gittimmmmm

günaydin canim.. ne dedi dr??? sevinclisin galiba

gecikkmemin 9. günüydü idrar testleride negatif negatif negatifti ( yarenle gece konuşurken gaza geldim bi doktor buldum bursada sabah gittim muayene oldum konuştum rahatladım baktık çok şükür kist yok ama bebek neyimde yok kanda bakalım dedi yarım saate felan test sonucum çıkıcak

aslinda ben de carsiya gitcem gitsem hem de yürüyüs yapmis olurum.. yemegim cok nasilsa yemek yapma derdim de yok.. kahverengiler derken canim???

Şu benim kaç gündür ara ara uğrayan kahverengi akıntı kuşum Yapsammmı şu süt buharını yaaa söyleseneeee :18:Ben başladım böğürtlen kökü içmeye bu sabah

yok regenim ya ama ne bilim sonuç yarım saate çıkacak ama içim bi rahatladı doktorla tanışınca

iyi yapmissin tatlim yaa.. evet drlar konusunca insan rahatliyor, hadi bakalim temiz sonuclar cikar insallah..

Şu benim kaç gündür ara ara uğrayan kahverengi akıntı kuşum Yapsammmı şu süt buharını yaaa söyleseneeee :18:Ben başladım böğürtlen kökü içmeye bu sabah

yap tatlim doglal bir sey sonucta ne olacakki?? kaybedecegin bir sey yok di mi??

Son düzenleme:
iyi yapmissin tatlim yaa.. evet drlar konusunca insan rahatliyor, hadi bakalim temiz sonuclar cikar insallah..

sorma yaa bide bursaya yeni taşındım allahım doktor ara ara bulamadım yarenle konuşurken gaza gelip bi doktor buldum baktım 3-5 yorum var onlarda hep olumlu ne bilim ısındım birden şaka bi yana doğru bi seçim yapmışım onu anladım bu ay sağ yumurtalığımdaki yumurta hücreleri sağolsun çatlamamış patlamamış pko görünümü oluşturmuş. glukophage verdi bunun içinde amannn sonn 18 dakkaaa geç artık yahu

hadi inşallah uğurlu gelir bu dr un bize güzel haberler verirsin en kısa zamanda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…