2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bebegım üzlme vallahi gozlerım doldu . HERSEY GÜZEL OLACAK KOTU SEYLERİ UNUT CANIM BENİM DUALARIM SIZINLE .. SANA DA POPO SÜRTTÜM AHA SENİN DE BEBİŞİN OLCAK ..

ayy canım benim yaa ii düşünn tatlım benimm çok üüzldüm yaa

KIZZ :) ATT TABE ATTT .. ah bıraz da ben dert yanayım .. ay benım basıma gelenler nerden alddım polıs koca ya rabbi .. geceleri yanlızoturmaktan şiştimmm şiştim ..

bebişin sağlıkla dünyaya getirdiğinde onla oturursun annesi yoksa uyularmısın bilemem artık hamileleiğin tadını çıkar bol bol uyu uykusuz günlerin çok yakında :)))

aybüke canım çok kötü günler yaşamıssın umarım allahım yaşatmaz bi daha iyi şeyler düşün ki her şey iyi olsun hayatında karamsar olma

bebişin sağlıkla dünyaya getirdiğinde onla oturursun annesi yoksa uyularmısın bilemem artık hamileleiğin tadını çıkar bol bol uyu uykusuz günlerin çok yakında :)))

cok yasayasın arkadasım e mi? ayy herkes ole dıyo hıc uyku uyumuyom anam hamıle dedıgın uyur dınlenır ben apayrıı :) pc ile yatıyom ıntrnetle kalkıom ::)

biz kız istiyoruz ama rüyamda erkek gördüm hayırlısı bu arada aramızda 1 hafta varmış ne güzel allahım sağ salim hayırlısıyla dünyaya getirsin zeynepcim

biz kız istiyoruz ama rüyamda erkek gördüm hayırlısı bu arada aramızda 1 hafta varmış ne güzel allahım sağ salim hayırlısıyla dünyaya getirsin zeynepcim

bende kız hıssedıyorum . dedgın gıbı sag salım olsun da kusu olmus pıpısı olmus hıc farketmez annesı yesın canlarını . karnın hıc buyudu mu senın nımet

aybüke canım çok kötü günler yaşamıssın umarım allahım yaşatmaz bi daha iyi şeyler düşün ki her şey iyi olsun hayatında karamsar olma

teşekkür ederim normalde bu kadar karamsar deilimdir hep olumlu bakarım herşeye ama o kadar yıprandımki daha doğrusu delet hastanesi yıprattı 3 günde beni daha fazla tutup asistanlar deney yapacaktı ki ben yemedim numaralarını doktorum çok ii birs ondan başka zaten kimseye güvenmiyorum şansızlığımtatilde olmasıydı sonra takiplerimi doktorum yaptı geçen ay kontrollerim için gittim dedim birdaha dış gebelik olursa kaç para olursa olsun size gelicem sizden başka kimse bakmıycak dedi oda kızdı iini ferah tut diye aöa dşürme iğnesinide devletten başka hastane yapmadığı için mecburdum devlete gitmeye geri kanamamla düştü iğneye gerek kalmamıştı bir müddet eşimle ilişkye giremedim bi asistan eler diğeri eller psikolojim bozuldu resmen

yatmadan cevap yazayım canım benim karnım yeni yeni büyüyor 1 hafdadır çok acıkıyorum yemeği biraz fazla kaçırıyorum

ayy kızlar bende banyo yapıp yatcam gözlerimden yaş akıyo ztn karnım acıktı en iisimi yatmakk..öptümm sizlerii bebklerimm benimm

Anaaam ben cikmayi unutmusum kizlar kac sayfa yazmissiniz ya hepsini okumalimiyim

Acele ciktim annemlerdeyim anca gelebildim ama kimse yoookk

Telden girdigim icin cikis yapmamisim ayyyy ne komigim

Tatli uykular herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…