- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.081
artık dua ediyorum agustosta çok canım yandı kızım daha bebek sayılır benden başka kimseden yemek yemiyor ben 2 kere dış gebelikten iç kanama geçirmiştim astanede kaldım 3 gn kızımdan ayrı sürekli beni soruyordu kötü günlerdi kızım sürekli ane beni bırakma kardeş nerde deyip durdu ağlama ben yanındaım diyordu dış gebelik geçirenn yine dış gebelik geçirme olasılığı yüksek diyorlar hamile kalayım diye deil sağlıklı bir şekilde haile kalmak istiyorum kızımdan ayrılmak bir daha istemiyorum
artık dua ediyorum agustosta çok canım yandı kızım daha bebek sayılır benden başka kimseden yemek yemiyor ben 2 kere dış gebelikten iç kanama geçirmiştim astanede kaldım 3 gn kızımdan ayrı sürekli beni soruyordu kötü günlerdi kızım sürekli ane beni bırakma kardeş nerde deyip durdu ağlama ben yanındaım diyordu dış gebelik geçirenn yine dış gebelik geçirme olasılığı yüksek diyorlar hamile kalayım diye deil sağlıklı bir şekilde haile kalmak istiyorum kızımdan ayrılmak bir daha istemiyorum
bebegım üzlme vallahi gozlerım doldu . HERSEY GÜZEL OLACAK KOTU SEYLERİ UNUT CANIM BENİMDUALARIM SIZINLE .. SANA DA POPO SÜRTTÜM AHA SENİN DE BEBİŞİN OLCAK ..
hayırlısı inşşallah ilk sana msj atıcam :))
bende "12" haftalık bacım :)daha 11 haftalık canım
KIZZ :) ATT TABE ATTT .. ah bıraz da ben dert yanayım .. ay benım basıma gelenler nerden alddım polıs koca ya rabbi .. geceleri yanlızoturmaktan şiştimmm şiştim ..
bebişin sağlıkla dünyaya getirdiğinde onla oturursun annesi yoksa uyularmısın bilemem artık hamileleiğin tadını çıkar bol bol uyu uykusuz günlerin çok yakında :)))
biz kız istiyoruz ama rüyamda erkek gördüm hayırlısı bu arada aramızda 1 hafta varmış ne güzel allahım sağ salim hayırlısıyla dünyaya getirsin zeynepcim
aybüke canım çok kötü günler yaşamıssın umarım allahım yaşatmaz bi daha iyi şeyler düşün ki her şey iyi olsun hayatında karamsar olma
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar bayy
yatmadan cevap yazayım canım benim karnım yeni yeni büyüyor 1 hafdadır çok acıkıyorum yemeği biraz fazla kaçırıyorum
ayy kızlar bende banyo yapıp yatcam gözlerimden yaş akıyo ztn karnım acıktı en iisimi yatmakk..öptümm sizlerii bebklerimm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?