2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hosgeldin canim kendinden bahsedermisin biraz
Listemizede katilabilirsin yasin satin batin ve sorun varsa soyleyebilirsin

Evet hepimiz mutlu ve pozitif bir sekilde yeni yila girdik ve Insaallah hamile kalacagiz Allahin izniyle

canım hoş bulduk çok moralsizim sizi görünce mutlu oluyorum yaşım 27 1 seneyi geçti hamile kalamadım uzmana başvurduk hsg çekildi sağ tüpüm tıkalıymış geçen ay ameliyatla açıldı enfeksiyondan sanırım eşiminde sperm sayısı 29.000 milyon ileri hareket yüzdesi %37 düşükmüş özel hastane deki doktorumuz hemen aşılama önerdi eşimle biraz gerginlik yaşandı çünkü çok ısrar etti biz doğal yolla gebelik olup olmayacağını sorduk o bize çok zor dedi eşim 5-6 ay beklemeye karar verdik kısmet
sat ile bat adet tarihimi kusura bakma bilmiyorum öyleyse 2 ocakta adet oldum 27 i gün sürüyo adetim eklersen çok sevinirim

daha benim batıma 5 gün var senemcik çoook ısrar etti dün illa test yap diye bende kıramadım onu yaptım ama tek çizgi tabisi teste yazık ya daha beş gün var yapma dedi resmen senemcik canım yaptım bak bata 5 gün varken yani

senin kan testin ne oldu bakayım merakle bekliyorum seni

ya kızlar ben ovulasyon testi sipariş ettim demiştim ya yarın elimde olucakmış aradılar neyse kutunun içinde 5 tane var şimdi bide hediye gebelik testi var
şimdi 5 kere yapma hakkım var ben bunu nasıl ayarlıycam
:26::26: sizce internetten bakıp yumurtlama tarihlerime göremi yapsam :26:yoksa adetin 15 16 17 18 19 mu yapsam kafam karıştı hepi topu 5 tane niye 10 tane falan değilki kutuda bunlar

Selam herkeze ben aranıza yeni katıldım.
21 yaşındayım 8aylık evliyim 2 aydır bebiş düşünüyoruz.
24 kasım adet
19 aralık adet
25 günde bi düzenli sürüyo
Folik asit ve demir ilacı kullanıyorum sizce yumurtlama günüm ne zamandır. Bilgilerinizi paylaşırmisiniz

tatlım sanırım gecmiş 25 i ve 30 u arasıymış ama yinede umut kesme ben gecen ay adet olmam gereken gun yumurtladım gun aşırı ilişki ile bi sorun yoksa yumurtlamayı kaçırma imkanın yok gersi rabbime kalmış tabi

cnm yumurtlama dununiçin hesaplayıcılar var ben seninkine oradan baktım mesela adetinin birinci gununden say 25.gun hangi gune denk geliyosa ondan 14 gun öncesine gel o gunden 2 gun öncesi 2 gun sonrası çalışmaya devam et

tatlım sorun yok gibi tek demir ve folat eksiyliği var yumurtlamayı takip etmedim
24 27 29 31 günleri ilişki gerçekleşti. Hayırlısı olsun Rabbim iman dolu evlatlar nasip etsin

cnm çok erken yapmışın daha dur bakayım sen daha calışmaları bile bırakma adet olana kadar

tatlım sorun yok gibi tek demir ve folat eksiyliği var yumurtlamayı takip etmedim
24 27 29 31 günleri ilişki gerçekleşti. Hayırlısı olsun Rabbim iman dolu evlatlar nasip etsin

denilen gunlerde ilişki yalanmış cnm ama sakın bırakma adet görene kadar gun aşırı devam bi gun var bigun yok kızıma bende senin yaşında hamile kalmıştım 21 de doğurmuştm şimdi 5 yaşında 2.için çalışıyoruz

küçük yaşta annem olmak ne güzeldir. Allah kızına ömür sağlık versin canım. Hep beraber yeni bebişlere artık

cnm çok erken yapmışın daha dur bakayım sen daha calışmaları bile bırakma adet olana kadar

kız biliyorum erken olduğunu senemcik çok ısrar etti bende yaptım ama 3 gündür çalışma yok bizde kociş çok hasta bugün iyileşti ama bugün tekrar bata kadar çalışmaya devam

ay şuna bi cevap verin bana yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…