2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aynen öyle canm..

ne o??? begnemedin mi sorumu??? yani düzenli olarak internete gircen mi?? yani sorunu tamir ettirdin mi??? iciniz fesat sizin

canım ben zaten öyle anladım ki..soruya bak şimdi diye yazmaktaki kastım, soru mu bu yani anlamındaydııı..elimde olduğu sürece gircem yani.. fesat falan diiil içimizzzzzzzz..asla da olamazzzz taaam mıııı?

gir tabi yaa... insan bi eksiklik hissediyor bak tatlicadi nerde?? hani baskan hanim??

iyidir canim bekliyoruz bayanlar toplansin diye ama erken sanirim henüz... sen nasilsin???

Kizlaaaaaarrr naberrrrr

Saremnaz cevabin icin tesekkurler canim cok yardimci oldun canim

Kanki kiz napon bakem

kanki yaa görmedim mesajini yaa kusura bakma her zamanki gibi nolsun iste... saremnaz ne dedi sana cok merak ettim hem sen niye gelmiyo diyet topikine???

ayyy dü de bzim ev öleydi 2 günde bir ...ıyy sevmedin insn olunca öle olo hee valla yaa koly gelsin kzumm..yatmm ben gel sen
niye kimse beni görmiyoki bir sen gördün sağol şeydacım...

ttalım ztn az kişiyiz kim görcek

bende izledim hürremine edonuz bakalım şimdi herkese ne y,yo iço bakalım bi sölinn konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…