- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.221
aynen öyle canm..
ne o??? begnemedin mi sorumu???yani düzenli olarak internete gircen mi?? yani sorunu tamir ettirdin mi??? iciniz fesat sizin
slmm kızlar naponuzz bakalımm canlarımmm
canım ben zaten öyle anladım ki..soruya bak şimdi diye yazmaktaki kastım, soru mu bu yani anlamındaydııı..elimde olduğu sürece gircem yani.. fesat falan diiil içimizzzzzzzz..asla da olamazzzztaaam mıııı?
Kizlaaaaaarrr naberrrrr
Saremnaz cevabin icin tesekkurler canim cok yardimci oldun canim
Kanki kiz napon bakem
hoşş geldinn tatlımmmmslm kızlar ben geldimm......
iyi geceler kızlar nasılsınızzzzzzz
hoşş geldinn tatlımmmm
ayyy dü de bzim ev öleydi 2 günde bir ...ıyy sevmedin insn olunca öle olo hee valla yaa koly gelsin kzumm..yatmm ben gel senKızlar napıyosunuz ?Çok yoruldun alışveriş,yemek derken kociş geldi yemek hazırla ye dedim oh şimdi bu çekilir köşesine playstation manyağı bende pc yi alır başlarım kızlarla sohpete bi telefon kuzeni benimki gelin demez mi ya daha dün gece biz ordaydık evcilikmi oynuyoz tabi onları çağırdı ya kardeşinide aradı gelin sizde dedi offf eltimde damlar anlayacağınız bana rahat yüzü yok hemen fırına bi havuçlu cevizli kek attım şimdide börek yapcam artık gece kaçta gelirim bilmiyorum öpüyorum sizi erken uyumayın heee
niye kimse beni görmiyokibir sen gördün sağol şeydacım...
ayyy dü de bzim ev öleydi 2 günde bir ...ıyy sevmedin insn olunca öle olo hee valla yaa koly gelsin kzumm..yatmm ben gel sen
ttalım ztn az kişiyiz kim görcek
bende izledim hürremine edonuz bakalım şimdi herkese ne y,yo iço bakalım bi sölinn konu açtım
niye kimse beni görmiyokibir sen gördün sağol şeydacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?