- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.201
ay şuna bi cevap verin bana yaaaaaaaaaaaaaaaa
selam bayanlaaarrrr
kızlarrr bu arada bir hafta sonra kocişimin doğum günü ne alsamki yaaaa hadi fikir verin bana kafamızı dağıtalım birazcık olmaz mı
internetten falanda olur yani varsa fikriniz
canim üstünde yazar hangi gün baslayacagin... adetin kac gün sürüyorsa karsiliginda hangi gün baslayacagin yazar..
eşortman takımı ben en son onu almıştımfda
ben geldimmmmmmmm..neler olduuu, neler yaptınız, hamişimiz var mııı?ayy çok geride kaldım ben
yok tatlım benimki kimyasal gebelik korunma suresi yok cnm sendemi düşük yapmıştın
ben geldimmmmmmmm..neler olduuu, neler yaptınız, hamişimiz var mııı?ayy çok geride kaldım ben
evet canim 19 aralikta kanamam basladi hastaneye yattim.. 21 hormon degerleri düsümüstü, ultrasonda da görünmedi daha zaten. Yani kendiliginden gitti. Kürtaja da gerek kalmadi.
hoşgeldin canım nerelerdesin sinemcik hamile tkale hamiş bide zeynep hamiş bide nimet hamiş
hos gelmissin bacim..
canım benim anladım da 5 gün yaptım diyelim e ondan sonra yumurtlama olduğunu öğrenemiycem yani ay keşke daha çok olandan alsaydım ah akılsız kafam yaa ahhh
canim bak senin adet sürene denk gelen günü buldun ve yapmaya basladin dimi?? zaten normal sartlarda 5tane yeterli geliyor ve o bes günün icinde pozitifi görüyorsun.. he olur da yumurtlamazsan ya da yumurtan gecikip testin biterse bu da senin sansina.. ilk yaptigimda gecen sene ben de bitirdim 5taneyi ama pozitifi göremedim
canim bak senin adet sürene denk gelen günü buldun ve yapmaya basladin dimi?? zaten normal sartlarda 5tane yeterli geliyor ve o bes günün icinde pozitifi görüyorsun.. he olur da yumurtlamazsan ya da yumurtan gecikip testin biterse bu da senin sansina.. ilk yaptigimda gecen sene ben de bitirdim 5taneyi ama pozitifi göremedim
olsun olsun yetisirsin gel.. artik gircen mi düzenli olarak??
anladım tatlım bakalım şans artık o zaman
soruya bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?