2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlarrr bu arada bir hafta sonra kocişimin doğum günü ne alsamki yaaaa hadi fikir verin bana kafamızı dağıtalım birazcık olmaz mı
internetten falanda olur yani varsa fikriniz

canim üstünde yazar hangi gün baslayacagin... adetin kac gün sürüyorsa karsiliginda hangi gün baslayacagin yazar..

canım benim anladım da 5 gün yaptım diyelim e ondan sonra yumurtlama olduğunu öğrenemiycem yani ay keşke daha çok olandan alsaydım ah akılsız kafam yaa ahhh

Kızlar napıyosunuz ?Çok yoruldun alışveriş,yemek derken kociş geldi yemek hazırla ye dedim oh şimdi bu çekilir köşesine playstation manyağı bende pc yi alır başlarım kızlarla sohpete bi telefon kuzeni benimki gelin demez mi ya daha dün gece biz ordaydık evcilikmi oynuyoz tabi onları çağırdı ya kardeşinide aradı gelin sizde dedi offf eltimde damlar anlayacağınız bana rahat yüzü yok hemen fırına bi havuçlu cevizli kek attım şimdide börek yapcam artık gece kaçta gelirim bilmiyorum öpüyorum sizi erken uyumayın heee

evet canim 19 aralikta kanamam basladi hastaneye yattim.. 21 hormon degerleri düsümüstü, ultrasonda da görünmedi daha zaten. Yani kendiliginden gitti. Kürtaja da gerek kalmadi.

cnm ikimizinde kimyasal gebelik ve bi gun arayla benim 18 arak-lıktı çalışmlara devam

hoşgeldin canım nerelerdesin sinemcik hamile tkale hamiş bide zeynep hamiş bide nimet hamiş

hos gelmissin bacim..

hoşbuldum fıstıklar..iyiyimmmm, işler yoğun teftişimiz vardı, pcnin kablosu bozulmuştu nete de giremiyordumm öyle işte..baayağı bereketlenmiş topiğimizzz..ne kadar çokk hamiş var maşallahh çok sevindim

canım benim anladım da 5 gün yaptım diyelim e ondan sonra yumurtlama olduğunu öğrenemiycem yani ay keşke daha çok olandan alsaydım ah akılsız kafam yaa ahhh

canim bak senin adet sürene denk gelen günü buldun ve yapmaya basladin dimi?? zaten normal sartlarda 5tane yeterli geliyor ve o bes günün icinde pozitifi görüyorsun.. he olur da yumurtlamazsan ya da yumurtan gecikip testin biterse bu da senin sansina.. ilk yaptigimda gecen sene ben de bitirdim 5taneyi ama pozitifi göremedim

ben geldimmmmmmmm..neler olduuu, neler yaptınız, hamişimiz var mııı?ayy çok geride kaldım ben

olsun olsun yetisirsin gel.. artik gircen mi düzenli olarak??

anladım tatlım bakalım şans artık o zaman

soruya bak şimdi

Kizlaaaaaarrr naberrrrr

Saremnaz cevabin icin tesekkurler canim cok yardimci oldun canim

Kanki kiz napon bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…