2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Merhaba kızlar... Hayırlı geceler...

Canımm benim bizler için böylesine güzel, içten, samimi bir şekilde dua etmen öyle güzel ki, Rab'bim de sana o güzel kalbinin içinden geçen bütün güzellikleri yaşamayı en kısa sürede nasip etsin, inşallah tez zamanda mis kokulu bebeğini hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alırsın...
Amin canım, inşallah duaların kabul olur, inşallah Rab'bim hayırlısıyla bizleri de evlat sahibi yapar...

beyaz galacım çok teşekkürederim haplar bizi mahvediyo desene,,hayırlısı olsun bakalım öpüyorum sanada geçmiş olsun.... tüp bebek tutmadımı

Maalesef tutunamadılar...

Son düzenleme:
Ben suan bisey yemiyorum portakal yedim

Kanki yaben cepten girdigim icin diyet topigini bulamiyorum bana buraya linKi atarsan girerim ama herseferindede olmuyorki

Kızlar bana akıl verin yaa esim korunmasın artık.. Hemen olmaz bizim de belki, başlasak denemeye..

Komplo mu? Hmmm bence sen yaratıcı ol, kocan 7/24 tedbirli gezmiyor ya, senin yumurtlama dönemini takip etmiyor ya, sen fırsatını kolla onu kıstırdığın bir anda cazibenle ayart bence... :129::129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…