- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.241
amin diyorum ki; dua ederken her gece ALLAHIM EVET BENDE BEBEK İSTİYORUM SEN NASİP EDERSEN EĞER KUCAĞIMA Bİ EVLAT İSTİYORUM BEN DAHA 2 AYDIR DENİYORUM ALLAHIM YILLARDIR AYLARDIR EVLAT HASRETİ İLE YANAN ARKADAŞLARIM VAR HERŞEYİN EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN RABBİM HAŞA SANA İSYAN DEĞİL AMA ÖNCE ONLARA NASİP ET ALLAHIM ÖNCE ONLARI SEVİNDİR ONLARIN HASRETLERİNİ DİNDİR SONRADA BANADA VER ALLAHIM AMİN
tatlım ben bu duayı her gece yatarken ediyorum
kızlar cuma günü toplantım var kuran okumaya gitcem hepinize bol bol dua edicem rabbim dualarımı kabul etsin inşallah
sizi görmesemde tanımasamda hepinizin kalbinin temizliğine çok inanıyorum o yüzden sizde hep allahım hayırlısını ver diyin canlarım Allahım bizi duayrda dualarımızı kabul eder inşallah amin
beyaz galacım çok teşekkürederim haplar bizi mahvediyo desene,,hayırlısı olsun bakalım öpüyorum sanada geçmiş olsun.... tüp bebek tutmadımı
Kızlar bana akıl verin yaa esim korunmasın artık.. Hemen olmaz bizim de belki, başlasak denemeye..
cnm ikna etmen lazım ama ooda nasıl olcak koplo kursan adi olmaz anlarda zaten nasıl ikna olurki kaç yaşındasın
kızlarrr naponuzzzzzzzzzzzzzz??
regencimmm sen nasılsın???
iyiyim kuzum yaa.. internette elbiselere bakiyorum daaaa ya neler var öyle yaaaaaa cooook seksi seyler var yaaaaa
25 canimkomplo mu nasıl olacak ki mesela
25 canimkomplo mu nasıl olacak ki mesela
eşin korunuyo yaa sen o prezarvatifleri çır uçları az bişe kes belli olmasın aldın yere koy tekarr yapıştır
tatlım iki taraf istemeden zor yaa .sen ikna et bence
mesela arda böle özel geceler organize edermisin ortamın buyusune kapılmasını sağlayabilirsin mesela25 canimkomplo mu nasıl olacak ki mesela
Kızlar bana akıl verin yaa esim korunmasın artık.. Hemen olmaz bizim de belki, başlasak denemeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?