2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ben suan bisey yemiyorum portakal yedim

Kanki yaben cepten girdigim icin diyet topigini bulamiyorum bana buraya linKi atarsan girerim ama herseferindede olmuyorki

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lelik-oncesi-sonrasi-diyet-gunluklerimiz.html

eger degisiklik varsa sekerim, söyle de degistireyim

hayırdır?? özel bir durum mu var??

yok canim sadece bakiyorum.. benimki kalkinca ben de kalkcam yatmaya ama adam yeteneksizsinizi izliyor

Komplo mu? Hmmm bence sen yaratıcı ol, kocan 7/24 tedbirli gezmiyor ya, senin yumurtlama dönemini takip etmiyor ya, sen fırsatını kolla onu kıstırdığın bir anda cazibenle ayart bence... :129::129::129:

bizim kafalar bir çalışıyo erkeklerin en hassas noktası iki tık tık bi çık çık tamamdıır o iş

Ama iste kondomla korunmuyor, geleneksel yöntemle korunuyor. Ben o yüzden diyorum belki de olmuyor diye

Şimdi bu yonde akıl verebilir mısın tekrar rica etsemm..

kuzum yok yaa bu hafta erkenci.. sabah altida kalkiyor mecbur.. yarin belki ben de kalkarim keyfim yeterse

hımmm. benımkıde aynı gıdıyor.. coktaaan yattı o da.. ozamaannnn cıkıver sende ısınız felan olur belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…