2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım epey yolun varmış allah yardımcın olsun umarım her şey istediğin gibi olur doğum uzmanı olursan sana geliriz tanıdık doktor her zaman daha iyi ilgilenir

nihalcim bide benim diş sorunum var korkutan çektiremiyorum çürük bir diş.dişime karanfil koyuyorum rahatlatıyor dişin bebeğe etkisi olur mu

diş enfeksiyonları bebeğe zarar verebilir, sen dişini biran önce çektir, içinde çürük varsa, biran önce kurtul ondan bebişin için ok? ama diş tedavileri için en ideal dönem 2. trimesterdir, yani 12. haftadan sonra. 12. hafta tamamlanınca git çektir yada tedavi ettir, ok tatlım?

Son düzenleme:
canım epey yolun varmış allah yardımcın olsun umarım her şey istediğin gibi olur doğum uzmanı olursan sana geliriz tanıdık doktor her zaman daha iyi ilgilenir

tabi tatlım, ay bi eğitimimi bitireyim, ondan sonra inşallah sizlerin 2. ve 3. bebeklerinizi kendim doğurturum, ne dersin?

yok cnm sadece gectimiz ay kimyasal yaşadım onun öncesinde tek derdim hamile kalmak tı sanki ama kaldım şimdilerde gectimiz aykı düşükle keseyi kalp atışını kucagıma sağlıklı bi şekilde almayı düşünüyorum yani sadece hamile kalmanın bişey ifade etmedini anladım cnm tecrubeler genellemeydi tATLIM

Nihalcigim ok diyorum bende cok sagol

Kizlar hepinize iyi geceler benim gozler dayanamiyor artik

Yureklerinizi ferah tutun ve dualarinizi eksik etmeyin

Yaren kizini opmeyide unutma benim yerime yazdim sana ama arada kaynadi sanirim

Byeeeee

evet, bende geçen yıl aynı senin gibi düşünüyordum, ve düşük sonrası ilk 3 ay boyunca adet öncesi sancılarım adet zamanındaki sancılar çok daha kuvvetliydi, rahmin toparlanması gerektiğini ordan da anlamıştım zaten, ama senin doktorun bekleme demiş, belki de daha erken bi düşükmüş seninki, beta HCG kaça kadar yükselmişti?

canım senden çok iyi bir doktor olur inşallah eğitimini zorlanmadan kolaylıkla bitirirsin ve diğer doğumlarımızı yaptırırsın

Kızlar bende çıkıyorum, iyi geceler hepinize, bana bişey sorucak olursanız, özelden yazın, cevaplarım ok? burdan yazdıklarınıza yetişemiyorum, maşallah sayfa sayfa oku oku bitmiyor geçmiş
Öpüyorum hepinizi

cnm 26 ile öğrendim bi hafta sonra 88 di kesede yoktu kimyasal gebelik dedi bi kaçgun sonra 23 e düştü ondan bikaç gun sonrada sıfırlandı zaten cnm benim düşükte normal adet ggibi oldu parça pıhtı yada ağrı falan hiç olmadı

günaydın kızlarrrrr....hani bugün saat 9 da toplaşıyoduk burda...tamam ben 9:30 da burdaydım:26:ama ilk gün olsun o kadar nerdesiniz yahuuu hala yatıyomusunuz yoksaaa :126: hadi herkes pc başına:126:ben şimdi kahvaltı yapacam kimse yok napimm

günaydınn canım dün seninlede konuşurken grip belirtilerim vardı konuşma bitti kalktım 20dakka sonra bi fenalaşmaya başladım hastalıktan ölüyorum resmen zar zor ilaç milaç sşimdi kalkabildim ayağaa :2:

canım benim çok geçmiş olsun yaa sen yat dinlen bence tatlım yoksa o grip denen şey dinlenmeden geçmiyor maalesef...bende şimdi kahvaltı yapacaktım gel beraber yapalım ne varda gittin sanki ben nerdeyse her ay medikal deydim tanışır kaynaşırdık ayolll...

ne bilim belki o taraflara geldiğimde karşılaşırız en son yılbaşından 1gün önce gittim annemi gösterecektim ama sağolsun 1,5yılda hastane benim babamın hastanesi gibi olduğundan 2saatte zor çıkabildim herkesi 1öpüp 2çift laf edene kadar.. ay bu arada dediğin doğru bende bi kahvaltı hazırlayıp ilaç alıp az daha dinleneyim her yerim kırılıyo ama maaşallahım var burdanda kalkamıyorum :))) hadi şekercim sana afiyet ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…