2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

çok sevindim ya oh oh maşallah göbüşler dolmuş.

benm daha yeni canım ya geçen ay ilk denememdi hapla korunuyordum bıraktım ama olmadı bakalım bu ay ne olacak 31-05 arası çalışmam gerekiyordu aksi gibi bi kez denk gelebildik eşimle bakalım olacak mı ocak sonu gibi belli olur heralde

slm canım eltinin gözü aydın olsun allah tamamına erdirsin inşallah...

slm kızlar bugün nasılsınız

slm canım benim cvabın için tekrar tşk ederim bakalım bende pazartesi gidecem doktora ne diyecek yumurtalıklarıma bakacak işte...

kuzum menbetacım hoşgeldin canım benim sen beni niye görmüyosun ki...

Son düzenleme:
hehehhe dimi filmlerdeki gibi

tatlım ovulasyon testi sipariş etmiştim kırmızılar gelirse kullanıcam bu ay becerebilirsem

bakalım kızlar bende bazal vücut ısısıyla anlamaya çalışıyorum yumurtladığımı bakalım bu düzenli olarak yine de gün aşırı moduna giriyorum yarından itibaren taki diğer adet günüme kadar gün kaçırmamam lazım...

tatlım ben bide ateş ölçer sipariş ettim daha bi haber gelmedi ondan onuda deniycem bu ay valla ne yalan söyleyim batım 9 ocak ama kırmızılar bu ay gelsin istiyorum hani yeni şeyler deniycem ya düzenli olarak onları kullanmak istiyorum yaaaa hem daha planlı programlı olur dimi birde balla çörek otu kürünü yapcam bu ay sadece 11 gün nasılsa

elif canım verdiğin adrese baktım çok tuhaf ya insan şaşırıyor

valla kız yalan söylemiyor kesin çünkü ne bilsin her ay düzenli adet görmüş yani üstelik karın ağrıcı için bebek 2 aylık oluyo o zaman yani hastaneye gitmiş orda bile dememişlerki sen hamilesin allah allah çok ilginç ve dahada ilginci böyle birsürü insan varmış ya şaka gibi allahım inş. bebeği sağlıklı doğmuştur kızın

dene canım bunlarıda dene ne demişler tedbir elden takdir allahtan...biz yapalımda hayırlısıyla olur inşallah.sen bazal vücut ısısı grafiği için üye oldun mu?? Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting

hımmmm anladım tatlımm. ozamann sanabol sanslar.. Allah arattırmasın hıc kımseye.. ınss hamılesındır bu ay..

hehehhe dimi filmlerdeki gibi

tatlım ovulasyon testi sipariş etmiştim kırmızılar gelirse kullanıcam bu ay becerebilirsem

hımmm gule gule kullan ozaman.. ıns hamıle kalırsın regl olmasssında elınde patlar bana gonderırsınnnn ..

canım dün ben 02.30 da ayrıldım nihalde aynı saatte ayrıldı sen yoksun diye çabuk dağıldık canım benim

evetttt sımarabılırım o zamannnnnn

sekercınınkızı gordum kızz senı kahvaltı yapamamıssın.. simdi yaptın mı pekı?? yakın olsak beraber yapardıkkkk

balla corek otu kurunu yaptigim ay hamis kalmisdim ben insallah sende de tutar

yaptım tatlım çok şükür ahh keşke hepimiz birbirimize yakın olsak...

kuzum bi keresinde ben 68. güne adet olum iste kirmizilar gelmesin gelmesin dememek lazim yoksa vücut kendini ona adapte ediyor

hadi ya regen gerçek mi benimdemi öle ozman hiç böle olmamıştı bukadar gecikmemişti uffff öyle olmasın hayırlısıyla hamile olayım yaaa

şu kürü banada anlatın kızlar nasıl yapılıyor acaba????

1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.

ben tarcin katmamistim

ee benim adetim bugün bitti.yarın başlasam olmazmı???bide çörekotunu ezip bala öyle koysak olmaz mı o çok acı yahuuu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…