- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.521
hımmm ıyı gozunaydın olsun eltınınn..
sende hosgeldın canımm.. nımet ve zeynep hamıle yenı arkıdıslerden...
sen ne zamandan berı ugrasıyorsun hamıs kalmaya ve hıc gebelık gecırebıldın mı guzelımm????
selam hanımlar nasılsınız bakalım bir haftadır gitmiyordum foruma maşallah 100 syfa yazmışsınız çok üşendim hepsini okumaya yeni hamişler var mı aramız da umarım vardır:) bu arada dün aldım haberine eltim hamileymiş hem de 3 ay bitmş. hem kızdım hem sevindim siz sakın böyle geç haber vermeyin olur mu
slm kızlar bugün nasılsınız
hımmm ıyı gozunaydın olsun eltınınn..
sende hosgeldın canımm.. nımet ve zeynep hamıle yenı arkıdıslerden...
sen ne zamandan berı ugrasıyorsun hamıs kalmaya ve hıc gebelık gecırebıldın mı guzelımm????
hehehhe dimi filmlerdeki gibiheee öylece acarsin kapiyi ayyyyyy töbe töbe
tatlım ovulasyon testi sipariş etmiştim kırmızılar gelirse kullanıcam bu ayeliffffff kız ne kargosu beklıyonnn ne gelecek??? bende beklıyommm ama benımkı yoldaymısss dahaaaaa..
ıcınde bı sey var ya kargonun o guzel ıste
hehehhe dimi filmlerdeki gibi
tatlım ovulasyon testi sipariş etmiştim kırmızılar gelirse kullanıcam bu aybecerebilirsem
bakalım kızlar bende bazal vücut ısısıyla anlamaya çalışıyorum yumurtladığımı bakalım bu düzenli olarak yine de gün aşırı moduna giriyorum yarından itibaren taki diğer adet günüme kadar gün kaçırmamam lazım...
elif canım verdiğin adrese baktım çok tuhaf ya insan şaşırıyor
ayyy canım bu ne yaa allah hayırlısıyla bebiş versinde böyle değil yaa.kızcağız herşey yapmış hamile olduğunu bilmeden ya bebeğe bişey olursa allah korusun yıkarım o hastaneyi başlarına:95::95::95:
tatlım ben bide ateş ölçer sipariş ettim daha bi haber gelmedi ondan onuda deniycem bu ay valla ne yalan söyleyim batım 9 ocak ama kırmızılar bu ay gelsin istiyorumhani yeni şeyler deniycem ya düzenli olarak onları kullanmak istiyorum yaaaa hem daha planlı programlı olur dimi birde balla çörek otu kürünü yapcam bu ay sadece 11 gün nasılsa
çok sevindim ya oh oh maşallah göbüşler dolmuş.
benm daha yeni canım ya geçen ay ilk denememdi hapla korunuyordum bıraktım ama olmadı bakalım bu ay ne olacak 31-05 arası çalışmam gerekiyordu aksi gibi bi kez denk gelebildik eşimle bakalım olacak mı ocak sonu gibi belli olur heralde
hehehhe dimi filmlerdeki gibi
tatlım ovulasyon testi sipariş etmiştim kırmızılar gelirse kullanıcam bu aybecerebilirsem
canım dün ben 02.30 da ayrıldım nihalde aynı saatte ayrıldı sen yoksun diye çabuk dağıldık canım benim
tatlım ben bide ateş ölçer sipariş ettim daha bi haber gelmedi ondan onuda deniycem bu ay valla ne yalan söyleyim batım 9 ocak ama kırmızılar bu ay gelsin istiyorumhani yeni şeyler deniycem ya düzenli olarak onları kullanmak istiyorum yaaaa hem daha planlı programlı olur dimi birde balla çörek otu kürünü yapcam bu ay sadece 11 gün nasılsa
hımmmm anladım tatlımm. ozamann sanabol sanslar.. Allah arattırmasın hıc kımseye.. ınss hamılesındır bu ay..
hımmm gule gule kullan ozaman.. ıns hamıle kalırsın regl olmasssında elınde patlar bana gonderırsınnnn ..
evetttt sımarabılırım o zamannnnnn
sekercınınkızı gordum kızz senı kahvaltı yapamamıssın.. simdi yaptın mı pekı?? yakın olsak beraber yapardıkkkk
balla corek otu kurunu yaptigim ay hamis kalmisdim ben insallah sende de tutar
kuzum bi keresinde ben 68. güne adet olumiste kirmizilar gelmesin gelmesin dememek lazim yoksa vücut kendini ona adapte ediyor
şu kürü banada anlatın kızlar nasıl yapılıyor acaba????
1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.
1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?