- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.541
dene canım bunlarıda dene ne demişler tedbir elden takdir allahtan...biz yapalımda hayırlısıyla olur inşallah.sen bazal vücut ısısı grafiği için üye oldun mu?? Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
ee benim adetim bugün bitti.yarın başlasam olmazmı???bide çörekotunu ezip bala öyle koysak olmaz mı o çok acı yahuuu:26:
dene canım bunlarıda dene ne demişler tedbir elden takdir allahtan...biz yapalımda hayırlısıyla olur inşallah.sen bazal vücut ısısı grafiği için üye oldun mu?? Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
ben tarcin katmamistim
ee benim adetim bugün bitti.yarın başlasam olmazmı???bide çörekotunu ezip bala öyle koysak olmaz mı o çok acı yahuuu:26:
elif canım bugün erken uyanabildin mi
benim arkadaşım böyle yapmış tatlım nette de böyle yazıyo bilmem ki
elif canım bugün erken uyanabildin mi
arkadaşlar dün itibari ile hamile olduğumu öğrendim.bugün 4+5 günlük bebişim rabbim isteyen herkese versin.........
arkadaşlar dün itibari ile hamile olduğumu öğrendim.bugün 4+5 günlük bebişim rabbim isteyen herkese versin.........
ayyyy hamişşşş seniiiiiine güzel canım benim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah 9 ay 10 günlük maraton başladı hadi bakalım
tebrikler.ALLAH sagsalim kucagina almayi nasip etsin
çok teşekkür ederim arkadaşım 5 ağustostan beri uğraşıoduk aşılama yapıldı ve ilk aşılamada tuttu varsa merak ettikleriniz seve seve anlatırım.benim sorunum hipo hipo idi.yani hiç regl olamıyodum...doğuştandı bu sorun rabbim büyük işte
tatlim bunu buldum
UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunubir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Balın kaliteli olması daha fazla şifa bulmanızı sağlayacaktır. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.
tatlım çoook karışık burası üye oldum ama vazgeçtim kendi elimle yazıcam kağıda ilkel olarak yani heheheheh
yada burda bi liste yapalım kendimiz
hayır olmaz dişlerinle ezip yiyceksin evet sen yarın başla tatlım tamam mı
çok teşekkür ederim arkadaşım 5 ağustostan beri uğraşıoduk aşılama yapıldı ve ilk aşılamada tuttu varsa merak ettikleriniz seve seve anlatırım.benim sorunum hipo hipo idi.yani hiç regl olamıyodum...doğuştandı bu sorun rabbim büyük işte
kestane balımı normal çiçek balı olsa olmuyomu yani???:26:
şöyle doğuştan yumurtlama sorunum var yani dışardan destek almadan regl olamıorumhic derken?nasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?