- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.561
MBASATAN arkadaşlar dün itibari ile hamile olduğumu öğrendim.bugün 4+5 günlük bebişim rabbim isteyen herkese versin.........amin
canım hayırlı olsun
umarım sağ salim dünyaya getirirsin
şöyle doğuştan yumurtlama sorunum var yani dışardan destek almadan regl olamıorum
Allah tamamına erdırsın canımmmm... saglıkla kucagına almayı nasip etsınn..
yanı hayatında hıc regl olmadın mı??? sasırdımmm... ama cok sukur ki hamıle kalabıldınn... yanı tupler acık ve yumurtalıklar calısır durumda dimi???
arkadaşlar dün itibari ile hamile olduğumu öğrendim.bugün 4+5 günlük bebişim rabbim isteyen herkese versin.........
hayırlı olsun canım
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Allahım bize de ver Yarabbim :26::26:
amin canım işallah hayırlısıyla gönülden isteyen herkesin olucakkk en kısa zamanda darısı başına
olur tabi ben nette yazani yazdim ben cicek baliyla yapmistim
tatlım sen o çizelgeden yardım alarak yap o zaman valla üyeliği başardım ama çok zor anlamadım bide ingilizce yani bunun bi türkçe olanını yapamamışlarmı pes diyorum ben de kendime bi çizelge hazırlıycam yapıcam ama ateş durumlarını nasıl yorumluycam o bir sorun tabi ilk kez yapıcam sonuçta neyse bende buraya yazarım yorumlarız kız dimi
wvwt canım tüpler ve yumurtalıkta bi sorun yok sadece yumurtalar çatlamıodu çatlamadığı içinde regl olamıodum aşılamada sonuç aldım çok şükür:)))))))
sağol canım eşine söyledinmi nasıl söyledin
vallaha birlikte öğrendik oda yanımdaydı hasatanedeyken test sonucunu birlikte aldık çok şaşırdı mutlu oldu
ayy gerçekten ne güzell Allahım mutluluğunuzu daim etsin
nabersin yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?