2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

wvwt canım tüpler ve yumurtalıkta bi sorun yok sadece yumurtalar çatlamıodu çatlamadığı içinde regl olamıodum aşılamada sonuç aldım çok şükür:)))))))

arkadaşlar dün itibari ile hamile olduğumu öğrendim.bugün 4+5 günlük bebişim rabbim isteyen herkese versin.........

hayırlı olsun canım
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Allahım bize de ver Yarabbim :26::26:

tatlım sen o çizelgeden yardım alarak yap o zaman valla üyeliği başardım ama çok zor anlamadım bide ingilizce yani bunun bi türkçe olanını yapamamışlarmı pes diyorum ben de kendime bi çizelge hazırlıycam yapıcam ama ateş durumlarını nasıl yorumluycam o bir sorun tabi ilk kez yapıcam sonuçta neyse bende buraya yazarım yorumlarız kız dimi

sen üye oldun mu yani o zaman sen bana özelden at adını şifreni ben bi bakim

wvwt canım tüpler ve yumurtalıkta bi sorun yok sadece yumurtalar çatlamıodu çatlamadığı içinde regl olamıodum aşılamada sonuç aldım çok şükür:)))))))

anladım canımm.. cok sukurr gercekten.. darısı bızım basımızaaa...

kızlar bi arkadaşım var benim arkadaşımın neti yok daha önce çikolata kisti vardı ameliyat oldu yumurta sayıları çok az o yüzden bebeği olmuyor bende ona incir kürünü söyledim geçen ay yaptı bu ay dr demişki 4 tane fazla yumurtaların var aşılamaya başlıycaz artık demiş ay oda beni söylemiş arkadaşım bunu yap dedi diye doktorda sen devam et bu küre demiş çok yararı olmuş demiş hiçbir zararı yok demiş

Dün yaptırdıgım kan testimin sonucunu aldıım kızlarrr :111: :111:
Hamileyyiiim idrarda cıkmıştı zaten kan hcg 782 dünkü degerim..cok yeni bir gebelik oldugunu söyledi
eliffalp nerdesin canmm soruyordun ya çıkmadan yazayım dedim..

Kamki kanki kankiiiii sen doktora nezaman gitcektin kan pihti testi yapcaklarmmi bi sorsana sonra bende yaptirayim
Biliyorsun burda istege bagli degil bazi seyler ve nasil yapcaklar cok merak ediyorum
Ay heyecanlandim birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…