- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.581
kim kim kim ne dedim banamı dedin kime dedin kime kime kime
Dün yaptırdıgım kan testimin sonucunu aldıım kızlarrr :111: :111:
Hamileyyiiim idrarda cıkmıştı zaten kan hcg 782 dünkü degerim..cok yeni bir gebelik oldugunu söyledi
eliffalp nerdesin canmm soruyordun ya çıkmadan yazayım dedim..
Kamki kanki kankiiiii sen doktora nezaman gitcektin kan pihti testi yapcaklarmmi bi sorsana sonra bende yaptirayim
Biliyorsun burda istege bagli degil bazi seyler ve nasil yapcaklar cok merak ediyorum
Ay heyecanlandim birden
Senemciq senemciiiqqq canim tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin
Simdi bize taktikler yontemler verirsin
Gunasirimi calistin hergunmu
Kur uyguladinmi ne yaptin hamile kalmak icin
Jupppppiiiiii cok sevindiiiiim
Dün yaptırdıgım kan testimin sonucunu aldıım kızlarrr :111: :111:
Hamileyyiiim idrarda cıkmıştı zaten kan hcg 782 dünkü degerim..cok yeni bir gebelik oldugunu söyledi
eliffalp nerdesin canmm soruyordun ya çıkmadan yazayım dedim..
Ya kizlar ve kanki prolaktin nasil belli ederki kendini yani belirtileri nelerdir bilen varmi doktor test yapmadan bilebilirmiyimki
Ayy bi sormak lazim illa gogusten sutmu gelmeli gelmeyenide vardi dimi prolaktin yuksekliginde
kımse var mıEvet kanki en iyisi doktora sormak bende bilmiyorum baska ne yapilir
ohoooo herkes nereye kaçmış yaaaaa
ben burdayim tatlim.. herifi bekliyorum gelmedi gerizekali.. annesigile gitmis ariyom geliyorum simdi diyo hiiiccc.... ayy sinirlerim ayaga kalkti yine
ben burdayim tatlim.. herifi bekliyorum gelmedi gerizekali.. annesigile gitmis ariyom geliyorum simdi diyo hiiiccc.... ayy sinirlerim ayaga kalkti yine
canım sakin ol gelir nasılsa :18:
merhaba tatlım kızgınız galiba biraz
geldi geldi.. cikardim acisini ama ooohhh
Merhaba kızlar...
Hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Rab'bim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip eder...
Tatlıcadım benim satım 04/01 listenden düzeltebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?