2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Senemciq senemciiiqqq canim tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin
Simdi bize taktikler yontemler verirsin
Gunasirimi calistin hergunmu
Kur uyguladinmi ne yaptin hamile kalmak icin
Jupppppiiiiii cok sevindiiiiim

kim kim kim ne dedim banamı dedin kime dedin kime kime kime

hepinize dedim hepinize

canim hadi tekrardan gözünaydin.. bak demekki testlerin dogruymus.. bosuna üzmüssün kendini..

Kamki kanki kankiiiii sen doktora nezaman gitcektin kan pihti testi yapcaklarmmi bi sorsana sonra bende yaptirayim
Biliyorsun burda istege bagli degil bazi seyler ve nasil yapcaklar cok merak ediyorum
Ay heyecanlandim birden

kankito 10.ocak benim termin.. valla bi pihtilasmayi sorcam bir de bir sey daha sorcaktim ama unuttum dur ya ben onlari yazip cüzdanima koyayim.. heeee digeri seydi, süt hormonu ok simdi geldi aklima.. prolaktin miydi neydi... iste bu ikisi de yoksa bende bi sorun yok demektir cünkü hormon testim de temiz cikmisti.. belki hormon testi icinde bunlar da vardi ama ben bilmiyorum.. :44: öyle yani sorunca sana da yazarim.. dedigin gibi artik iyice kötü olmayinca ya da keyifleri yetmeyince bir sey yapmiyorlar

Senemciq senemciiiqqq canim tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin
Simdi bize taktikler yontemler verirsin
Gunasirimi calistin hergunmu
Kur uyguladinmi ne yaptin hamile kalmak icin
Jupppppiiiiii cok sevindiiiiim

tesekkür ederim canım regenmiş ewet cok mutlu oldum
allah herkese versin inşallahhhh...
biz asırı calışma yapmadık canım eşim istiyordu en çok bu ay korunmayı bıraktık ...
görüşürüz cıkıyorum işe gidiyorum

Ya kizlar ve kanki prolaktin nasil belli ederki kendini yani belirtileri nelerdir bilen varmi doktor test yapmadan bilebilirmiyimki

Ayy bi sormak lazim illa gogusten sutmu gelmeli gelmeyenide vardi dimi prolaktin yuksekliginde

canım benim tebrik ederim ayyyyyy çok sevindim bebişşşş gel bebişşşş gellll teyzenin kollarına gel bakim öldüm kız meraktan valla ohhhh beklediğime değdi ama

Ya kizlar ve kanki prolaktin nasil belli ederki kendini yani belirtileri nelerdir bilen varmi doktor test yapmadan bilebilirmiyimki

Ayy bi sormak lazim illa gogusten sutmu gelmeli gelmeyenide vardi dimi prolaktin yuksekliginde

ben de bilmiyorum canim yaa... gögüs agrisi diye okumustum ama adet belirtileri arasinda da var gögüs agrisi.. bi soralim dra baska ne yapabiliriz ki?? :44:

kızlarrr kargom geldi yani ovulasyon testim eğer bat olursa hemen başlıycam bunu denemeye batın 12.günü başlıyorum yani ay çok heycanlandım

Merhaba kızlar...

Hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Rab'bim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip eder...

Tatlıcadım benim satım 04/01 listenden düzeltebilirsin...

bu kızlar nerde bakalım hıı çalışmalara mı başladılar acaba benim kocişim traşa gitti o gelene kadar ben burdayım

ayyy şu ovulasyon testim geldi ya çok mutlu oldum bakalım bat 9 ocak eğer kırmızılar gelirse 12.gün başlıyorum kullanmaya ha bide ateş ölçme yöntemine başlıyorum onu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…