- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.001
ben geldim napıyosunuz kızlarrrrf
uykuluyum tatlim, malum sabah erken kalktim ya.. sen nasilsin???
QUOTE]
iyiyim canım nolsun işte bende erken kalktım işte sinir bozucu bir gündü.
iyiyim canım nolsun işte bende erken kalktım işte sinir bozucu bir gündü.
Yok tatlm saat bası degl bı kac saatte bır mesela dunden berı 3 kere bıkacdamla geldıyazik yaa...Allah rahmet eylesin.. bi fenomendi adam yaa...
canim yumurtlama da olan kanama cok az olurmus ve sen diyorsun dünden beri saat basi diye.. o kadar sürmez diye biliyorum..
noldu tatlim??? kötü bir sey yoktur insallah.. benim icin de cok iyi bigün degildi sabah tartistim konsoloslukta.. ama hakliydim
Yok tatlm saat bası degl bı kac saatte bır mesela dunden berı 3 kere bıkacdamla geldı
Ben gecmisi okuyana kadar kimecekler kalmiyor yahu, regencim nasılsın sekerim?
bende okul müdürüyle takışıyorum bisüredir.geçenlerde gereksiz yere savunma istedi verdim savunmamı.buseferde ben bilgi istedim savunma istemedim diyo artı haklıymışım ama onun dışında derse girip çıkmak dışında hiçbi faaliyete katılmıyomuşum onu şikayet eden koca bi paragraf yazıp göndermiş
Ben gecmisi okuyana kadar kimecekler kalmiyor yahu, regencim nasılsın sekerim?
iyiyim kuzum ya sen???
anlasilan bugün tartisma günüydü.. ya bazen beyni olmayan insanlara bir seyleri anlatmaya calismak imkansiz vallaa bak.. nothing is impossible diyen halt etmis.. etme cahille sohbet küstürürsün, iste tam da bu.. bu sabah da uyanigin biri geldi benim randevum var diye öne atladi.. ben de dedim benim de var randevum hem de 8de, onunki 9mus... e sen de gir diyo.. dedim burda herkes bekliyor, bunca insan enayi mi... herkesin isi farkli ama giris bir tane kimsenin sucu da degil bu.. sen de essek gibi bekleyeceksin.. sonradan gelip de öne gecmek var mi ya... kul hakki denen bir seyi hic duymadin galiba dedim, türbani gibi kipkirmizi oldu ama yine de girdi... hakkimi helal etmiyorum ama.. orda da dünya insan vari.. insanlarimiz da mal.. izin verme gecmesin yaa... neyse.. oluyor iste hayatta bazen salakca durumlar.. herkes kendini bilse yerini bilse sorun olmayacak.. zaten konsoloslukta bayrak amblemini dikine koymuslar kör gözlerine ettiklerim, ona daha cok canim sIkIldI.. güzelim bayragi da oyuncak ettiler
cidden insanlarla uğraşmak zor.kendi işini herkes layıkıyla yapsa sorun çıkmayacak ama daha kendi işini yapmıyo bizimkide mesaiye 10 dan önce gelmiyo ama ben işim dışında ekstra çalışmıyorum diye laf söylüyo bana.
ben varım ben ben ben ben
canım benım ısmını de unutmamıssın :) oluruz ne demek yoldas. bıde yaren 2008 var onunda kızı var galıba ıst. oturuyo aynı avatar var ondada yoksa dun gece hamıleyım dıyen konustugum sen mıydın .. aa bunadım beeee
konu basliginiz takdire sayanmis kizlar aynenn2012 ugurlu olsun gobislerimize bebis dolsunn
bende cok istiyorumm melegim gelsin artikk
selamlar..... nerdesiniz millettt? ben geldim bennnnn... özledim sizikaç gündür giremiyordum havadisleri istiyorum kim verebilir bakimmmmmm
konu basliginiz takdire sayanmis kizlar aynenn2012 ugurlu olsun gobislerimize bebis dolsunn
bende cok istiyorumm melegim gelsin artikk
Hello girl's...
Merhaba tatlım cadım, nerlerdesin kaç gündür yaa, sıkıntılı bir durum yoktur inşallah... :26:
canım hoşgeldin.. bende sana bakıyordum inanırmısın. ne yaptın ne durumdasın? bugün bat demi?
bende misafir vardı yatılı ondan gelemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?