- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.181
Ciddi buldunmu regene ozelde atsana linki
kinalik mi gelinlik mi??? ben gelinliklere bakyiorum su an
evet google de yalnizca bi kac tane gelinlik var
Zaten ust uste bi kinalik bide gelinlik vallaha 150 e satsam kar benim icin
Durun kizlar hooopp sergilemeyin buraya ozelden paylasalim ama yani fazla kisi olmasi
gücenmedim öyle.. art niyetli olmadigini da biliyorum.. ama deli sinifina konunca birden..
Kanki ben birini 150 ye satiyorum ama acik arttirimda suan 6 gunu var ve 5 euroda ve simdiden 16beobachteri var iyi bir rakam bence hepsi son gun arttirir
Hayirlisi olsun canim
Aslaaaa sakın aklına böyle bişey gelmesin, tatlım bu espri benim genç kızlığımda çok kullanılırdı, öyle art niyetle falan da değil üstelik çok gülerdik buna, tabii zaman değişti insanların espri ve şaka anlayışı değişti artık daha seçiciler, sanırım bizim dönemimiz espri açısından biraz kıttı ve ben hala 90'larda kalmışım... Dün gece de yazdığım gibi sen benim için burada ki birkaç özel isimden birisin, en ufak bir kırgınlığın dahi olsun istemem bana karşı... Tekrar özür dilerim canım... Öpüyorum seni...
Beyazgala gunaydin canim bahsettigin espirileri biz bazen kullaniyoruz canim tabi yeri gelince
Bence regen bunu gayet iyi anlamistir alindigini sanmam dimi kanki yanlismiyim yoksa
bilmiom artik felan diye naz yaparmisim.. yok bee ortada bir sey.. dedimya uyku halinde normal öyle seylerayy ben bi yerleri silmeliyim ise baslamadan yaa.. yatakodam toplancak.. bir de yemek var... off... hatta bugün yerleri parlatayim diyordum.. sizden de kopup gidemiyorumki iste...
yaaa varya bu kocamin huyuna gicik oluyom kizlar sizde de var mi???? mesela coraplarini hem tersten cikariyor, hemde ic icine koyup top yapiyor.. ya var ya deli oluyom.. üstünü salonda cikariyo, oraya birakiyor.. daha neler neler...
kizlar daha 100msj im olmadigi icin özelden msj atamiyorum78 deyim suan
bilmiom artik felan diye naz yaparmisim.. yok bee ortada bir sey.. dedimya uyku halinde normal öyle seylerayy ben bi yerleri silmeliyim ise baslamadan yaa.. yatakodam toplancak.. bir de yemek var... off... hatta bugün yerleri parlatayim diyordum.. sizden de kopup gidemiyorumki iste...
yaaa varya bu kocamin huyuna gicik oluyom kizlar sizde de var mi???? mesela coraplarini hem tersten cikariyor, hemde ic icine koyup top yapiyor.. ya var ya deli oluyom.. üstünü salonda cikariyo, oraya birakiyor.. daha neler neler...
benimki de tersten cikarip heryere atiyor.. top yapmiyor, keske yapsa, biri orda biri burda ara dur kac kere dedim ama fayda etmiyor. bide dolaptan bisey aldimi kapisini acik birakiyor... yaaaa anlamiyorum niye yapiyor bunu beni delirtmek icin mi?????? insan dolaptan bi pantolon felan aldimi kapisini tekrar kapatir dimi.. normaldir bu.. ama yok benimki normal degil... cok daginik yaaaaa
aynen benim kocam da oyle.ay demek ki erkek milletinin huyu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?