2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

cnm eski kg neydi şu an olmak istediğin şu an kaç kg sin ama maşalla çok iradelisin

haha bebiş huzursuzluk yaparsa hatırlatırım cnm benim ben eşimin pek faydasını gördum ilk lohusalık zamanlarında ben çok ağlama krizlerine girmiştim hatta

ayyyy hayatım .. evet cok etkısını goruyorum ama hamıle kaldıktan sonra esıme karsı bıraz sinirli ve ketumum . sankı her lafı bana batıyoo . bi onerın var mı

ayyyy hayatım .. evet cok etkısını goruyorum ama hamıle kaldıktan sonra esıme karsı bıraz sinirli ve ketumum . sankı her lafı bana batıyoo . bi onerın var mı

cnm hormonların etkisi ile yaşanabiliyo böyle şeyler bide onun dışında siz daha yeni evlisiniz evliliğiniz oturana kadar onun dediği lafı hangi niyetle söledini anlamak zaman alıcaktır ama biraz daha sakin olup onun dediklerini biraz daha düşünüp öle karar ver niyetine bide gercekten erkekler kadınlar kadar hassas değil ağızlarından kötu sözler çıksada kalpleri pekte öle olmuyo

esıyorımın kırılmasını ıstemıyorum ama bazen benım hamıle oldugumu unutuyor gibi . neden her dakıka aglıyorsun neden hep farklı seyler ıstıyosun . esım sanki beni boguyor bazen bende gıt gıde bıseyleri kaybedıyırum sanki

cnm bak ilk zamanlar bende aynılarını yaşadım sebepsiz ağlama krizleriş falan ama şunu unutma erkekler sürekli herşeye ağlayan kadından sıkılırlar çünkü gercekten ağlanacak şeyler değildir benimde ilk evlendiğim zaman şu an kendimce saçma gelen ağlamalarım yada verdiği ilginin çok daha fazlasını isteme sevgili gibi yaklaşımlar göstermesini istediğim çok zaman olmuştu buda aile içi sorunlara yol açmıstı ama sonradan kendimi toparladım bunlar evliliği çok yıpratan şeyler tatlım

sagol canim benim..

simdi 68-69um.. eskiden 63-64 idim.. bi dört bes kilo isimi görür

cnm sen cok iradelisin en yakın zamanda istediğin kg de olursun 2012 de bebişlerde gelcek inşalla formunda hamile kalırsan daha iyi olur bide benim gibi 30 g ile doğuma gidersen ne olur bilemem

onerılerın ıcın coook sa ol hayatım .. bat ne zaman

onerılerın ıcın coook sa ol hayatım .. bat ne zaman

cnm 31 ocak ama şöle bi durum var ben 18 aralıkta düşük yapmaya başladım kimi yerlerde adet olarak sayılır deniliyo kimi yerlerdede 45 gun dio ilk adet için arkadaşlarda öle dedi o yuzden 31 ocakkk çok var çok 2 gunde çok hafif lekelenmem oldu ama bugun hiçbişey yok anlam veremedim

cnm sen cok iradelisin en yakın zamanda istediğin kg de olursun 2012 de bebişlerde gelcek inşalla formunda hamile kalırsan daha iyi olur bide benim gibi 30 g ile doğuma gidersen ne olur bilemem

bilmiyorum tatlim zaman ne gösterecek :44::44::44: yani hamilelikte cok kilo almak istemiyorum tabiki.. ama ne kadar elimde olur onu da bilemiyorum.. 30kiloyu nasil aldin kis sen?? bence biraz istahin acilmis..

bilmiyorum tatlim zaman ne gösterecek :44::44::44: yani hamilelikte cok kilo almak istemiyorum tabiki.. ama ne kadar elimde olur onu da bilemiyorum.. 30kiloyu nasil aldin kis sen?? bence biraz istahin acilmis..
ben 51 kg dim 38.haftada 81 le doğuma gittim aslında çokta abartılı değildi yemem 6 ay kustum eşimin yaptığı yemekleri yiyebildim ama 150 adet kan şurubu içtim bide kan iğneleri sanırım onlar etkili oldu şukurki 6 ay sonunda 50 kg ye düştüm gerçi ozaman 10 kg kalsın istemiştim gitti

ay sen zaten zayif hamile kalmissin... zayif hamis kalanlar zaten daha cok kilo aliyorlar.. e bir de onca surup felan.. normal o zaman.. ben de yemeden kaynakli sandim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…