- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.301
e kuzum ben de kafa patlatirken bebeler arasinda sen de topikte cene caliyordun.. kimsenin isi kolay degil.. burda resmi tatilse benim sucum negerci o da bitti..
bebeklerle kafa patlatmak ve otopsiye gitmek..gerçekten ikisi birbirine çok benziyo regenimm..neyse ben işe gidiyorum kızlarr..öpüldünüzzz..
super canım benım senın kızın nasıl bakalım . bazen hıssedılıyor . cok hareketli de benımkii:)
çok iyi maşalla ellerinden öper kızım bak avatardaki benim kızımın 4 aylık resmi
bebeklerle kafa patlatmak ve otopsiye gitmek..gerçekten ikisi birbirine çok benziyo regenimm..neyse ben işe gidiyorum kızlarr..öpüldünüzzz..
oyyyyyyyy yiyim :) sımdıı kac aylık
hayatım iş yoğunluğu, nöbetçiyim sen evinde mışıl mışıl uyurken ben sabahın 6sında .... gittimmm..biraz sonra tekrar işe gitcem kontrole..öle kolay değil işim maleseff..hem aşk olsunn unutma ki, ben olmasam bu topic olmazdı, tatlicadımı bu topiği açması için ben zorladım ihmal etmek aklımın ucundan geçmezzz..lütfenn yaniii
sen yokken paylaştım tatlım ya, dün gece..bende okuyunca çok kötü oldummmm, tüyler tavan yaptı resmen..içime de bi sabır doldu birden sorma gitsin..sen neler yapiosun canımcımm..
hmmm.. yok bozmaaaam.. kilo vercem citir olcam tas olcam tasama seniin keki paket yapar buzluga atar diyetim bitince yerim
canim ögleden sonralari olmucam mesela bu saatte... ama aksamlari gelirim.. sabahlari da ev isinin durumuna göre ugrarim yaa.. sensiz durabilir miyim ben hic
yiyim onuuun agzını bennnn cok gusel masallahhhhhhhhhhhhhhhşimdi çoooook aylık 5 yaşında kızım gunler çok çabuk gecti
benzedigini söylemedim zaten güzelim.. bi canin sorumlulugunu almak, otopsiye gitmekten daha farkli olsa gerek...
kocam yine jopunu silahını aldı işe gitti bende el bezilerim ve camasır suyumla seviştım bıraz :) yarın sabaha kadar netteyım işte ... nasıl moraller ..
zeynep benimde kaderim aynı eşim 5 te gidi,yo gece 3 te geliyo geceleri biz kızımla takılıyz bide sizinle tabi
benımkıde 5 de gıdıyoo sabah 11 de gelıyooo .) su kadınlar kulübü olmasa ben kafayı yerım vallahhh:)
bende napiim canımm. misafirim vardı bu hafta.. onlarla ılgılendımm.. yumurtlama gunlerım bıtmek uzere.. evdeyım anlayacagınn.. sıkıcı gecıyor gunler.. hayırlısıyla su sıkıntıları atlatsak pek ıyı olacakk..
wayy beee wayy beeeeee.. bırkerecık kacamak dedımm.. senden beklemezdımmmm.. wuuuuuuuu daglara taslara basıma gelennnnn... wuuuuuyimezsen yimeeeeee..
neysee alt cümlede gonlümü aldın gibi gibi.... oyle olsun bakalımmm..
ay regenim bana yazmıyon hiç küsüştükmü yav
gönlünü aldim gibi heeeya canim ben de acayip bi hirs var.. evde biskrem var ve ben yemiyorum biliyor musun... inanabiliyor musun buna?? ben sahsen kendime inanamiyorum o acidan seyettim yoksa yerim tatlim, sen kek yaparsin da ben yemez miyim..
yok canim niye küseyim durup dururken.. konu denk gelmemistir..
sizin zaman dilimi dahada uzun resmen 17 saat ee geldimmide uyuyordur hangi ara görüşüyosunuz bakım
iradene sahıpsın yanii.. takdir ettimm seniii... ama suda bır gercekkiiii.... hıccc ıhtıyacınn yok kılo vermeye.. nedenküne kendini zorluyorsunnnn..
inşallah 2012 bana da bir bebek getirir..
valla hamıle kaldım ya gorusmesemde oluramannnnnn
tatlim, kendimi bir seye vermem gerekbu da arzuladigim bi durum. eski kiloma dönmek.. yani hayatin neresinden tutsam elimde kaliyor.. bazen kücümseniyorum, bazen görünmez oluyorum resmen.. zoruma gidiyor.. bazi seyler de Yaradanin takdiri ilahisi.. olmayinca olmuyor.. ama bir seyleri basardigimi görmek de beni mutlu ediyor ayakta tutuyor anliyor musun bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?