2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

e kuzum ben de kafa patlatirken bebeler arasinda sen de topikte cene caliyordun.. kimsenin isi kolay degil.. burda resmi tatilse benim sucum ne gerci o da bitti..

bebeklerle kafa patlatmak ve otopsiye gitmek..gerçekten ikisi birbirine çok benziyo regenimm..neyse ben işe gidiyorum kızlarr..öpüldünüzzz..

bebeklerle kafa patlatmak ve otopsiye gitmek..gerçekten ikisi birbirine çok benziyo regenimm..neyse ben işe gidiyorum kızlarr..öpüldünüzzz..

benzedigini söylemedim zaten güzelim.. bi canin sorumlulugunu almak, otopsiye gitmekten daha farkli olsa gerek...

bende napiim canımm. misafirim vardı bu hafta.. onlarla ılgılendımm.. yumurtlama gunlerım bıtmek uzere.. evdeyım anlayacagınn.. sıkıcı gecıyor gunler.. hayırlısıyla su sıkıntıları atlatsak pek ıyı olacakk..

wayy beee wayy beeeeee.. bırkerecık kacamak dedımm.. senden beklemezdımmmm.. wuuuuuuuu daglara taslara basıma gelennnnn... wuuuuu yimezsen yimeeeeee..

neysee alt cümlede gonlümü aldın gibi gibi.... oyle olsun bakalımmm..

kocam yine jopunu silahını aldı işe gitti bende el bezilerim ve camasır suyumla seviştım bıraz :) yarın sabaha kadar netteyım işte ... nasıl moraller ..

zeynep benimde kaderim aynı eşim 5 te gidi,yo gece 3 te geliyo geceleri biz kızımla takılıyz bide sizinle tabi

gönlünü aldim gibi heee ya canim ben de acayip bi hirs var.. evde biskrem var ve ben yemiyorum biliyor musun... inanabiliyor musun buna?? ben sahsen kendime inanamiyorum o acidan seyettim yoksa yerim tatlim, sen kek yaparsin da ben yemez miyim..

ay regenim bana yazmıyon hiç küsüştükmü yav

yok canim niye küseyim durup dururken.. konu denk gelmemistir..

iradene sahıpsın yanii.. takdir ettimm seniii... ama suda bır gercekkiiii.... hıccc ıhtıyacınn yok kılo vermeye.. nedenküne kendini zorluyorsunnnn..

iradene sahıpsın yanii.. takdir ettimm seniii... ama suda bır gercekkiiii.... hıccc ıhtıyacınn yok kılo vermeye.. nedenküne kendini zorluyorsunnnn..

tatlim, kendimi bir seye vermem gerek bu da arzuladigim bi durum. eski kiloma dönmek.. yani hayatin neresinden tutsam elimde kaliyor.. bazen kücümseniyorum, bazen görünmez oluyorum resmen.. zoruma gidiyor.. bazi seyler de Yaradanin takdiri ilahisi.. olmayinca olmuyor.. ama bir seyleri basardigimi görmek de beni mutlu ediyor ayakta tutuyor anliyor musun bitanem...

anlıyorumm canımmmm..o zaman Allah yolunu acık etsın dıyorummmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…