- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.341
misafiri çok severim ama hazır olduğum dakka gelsinler isterim beklemek çok sıkar beni
kizlar yaren misafiri severmis... kalkin hadi gidip bi cayini icelim
geldiiim şimdi deeegorusuruzz opuldunnn
regencim alttaki mesajında kafa patlattığından bahsetmişsin, can sorumluğundan bahsetmediğin için öyle bir cevap verdim..can mevzusuna gelince doğru biri yaşıyor, biri ölüü..eğer ki sorumluluklar bununla anlaşılıyorsa..benzedigini söylemedim zaten güzelim.. bi canin sorumlulugunu almak, otopsiye gitmekten daha farkli olsa gerek...
e kuzum ben de kafa patlatirken bebeler arasinda sen de topikte cene caliyordun.. kimsenin isi kolay degil.. burda resmi tatilse benim sucum negerci o da bitti..
benim durumlar biraz karışık yarencim ya, ben eylül ayında kürtaj olduğum için, ilk adetimi ekimde gördüm..ve çok kanamam oldu, adet günümün tam olarak hangi gün olduğunu bile bilmiyorum, ekim 8 olarak karar vermiştim..sonra kasım 11 de oldum, ondan sonraki adetim ise aralık 9..ovulasyon tarihimi internette hesapladığımda, adet döngümün 31 gün olduğunu söylüyor, bu da daha adet günümün geçmediği anlamına geliyor, ama son iki adet tarihime göre hesapladığım zaman 28 gün olarak gösteriyor, onu dikkate alırsakta adetim bir gün gecikti..offf:26: beklemekten başka çare yok galiba tatlımmerhaba cnm gecikmen ne kadar oldu umut kesme cnm bu arada mesleğini merak ettim otopsi falan yazınca
kıyamam ben sana, o kadar çok misafirin geliyor ki, maşallah sana canım ya, nasıl yetişiyorsun hayret ediyorum..keşke bende senin gibi olsambende napiim canımm. misafirim vardı bu hafta.. onlarla ılgılendımm.. yumurtlama gunlerım bıtmek uzere.. evdeyım anlayacagınn.. sıkıcı gecıyor gunler.. hayırlısıyla su sıkıntıları atlatsak pek ıyı olacakk..
geldiiim şimdi deee
regencim alttaki mesajında kafa patlattığından bahsetmişsin, can sorumluğundan bahsetmediğin için öyle bir cevap verdim..can mevzusuna gelince doğru biri yaşıyor, biri ölüü..eğer ki sorumluluklar bununla anlaşılıyorsa..işinin ölü ile olması daha basit tabiiiki.. değil mi???ben sana bi anlatsam bendeki sorumluluklarıı..neyseee..zaten farkı bilen biliyor..bu kadar açıklama yapmam bile yersizz..
benim durumlar biraz karışık yarencim ya, ben eylül ayında kürtaj olduğum için, ilk adetimi ekimde gördüm..ve çok kanamam oldu, adet günümün tam olarak hangi gün olduğunu bile bilmiyorum, ekim 8 olarak karar vermiştim..sonra kasım 11 de oldum, ondan sonraki adetim ise aralık 9..ovulasyon tarihimi internette hesapladığımda, adet döngümün 31 gün olduğunu söylüyor, bu da daha adet günümün geçmediği anlamına geliyor, ama son iki adet tarihime göre hesapladığım zaman 28 gün olarak gösteriyor, onu dikkate alırsakta adetim bir gün gecikti..offf:26: beklemekten başka çare yok galiba tatlımsen neler yaptın pekii, var mı bi gelişme
kıyamam ben sana, o kadar çok misafirin geliyor ki, maşallah sana canım ya, nasıl yetişiyorsun hayret ediyorum..keşke bende senin gibi olsamdemek yumurtlama günlerin bitmek üzere, Allahım inşallah nur topu gibi bir bebek nasip eder sana, senenin ilk ayında tatlımm..
anladım canım benikide asılında böle bi karışık bende bilmiyorum adet döngunu korunmayı bıraktım 35 38 gun oldu normalde 32 fdalandı bende b,ilmiyorum neye göre hesaplıcamı o yuzden gecen ay gun aşırı yaptık adet olmam greken gun yumurtladım kaçırmamış olduk yumurtlama hesaplama yapsaydım kaçacaktı ama sonra kimyasal yaşadım biteli 12 gun oldu ve 2 gun lekelenme yaşdım şimdi bişey yok yani allak bullak oldu düzenim
yapacağımız pek birşey yok..bekliycezzzz tatlim..Allahımm inşallah çok fazla bekletmez bizi..kavuşalımm kuzucuklarımıza
amin cnm ya offf çok zor hele bulmuşken kaybetmek hamile kalsam da sevinemicem aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
al benden de o kadar canımm yaa..üzülme, kimyasal gebelik çok tekrarlayan bir durum değil bence..bana baksana kan pıhtılaşması var, ne zaman hamile kalırsam kalayım riskliyim..herşeyin mutlaka ki daha kötüsü vardır..Allahım hayırlı olanı nasip etsin tatlım..içimizi ferah tutcaz, Allahıma sığıncaz..
iama çok okudum senin gibi sorun olupta bebeğini sağlıcakla kucagına alan sanırım kan sulandırıcılarla tek rabbime sığınıyorum cnm benim ama ben alamıyorum kendimi bebek düşüncesinden ki bide kızımda var bu 2.bebeğim neden rahat olamıyorum neden bu sabırsızlığım bende anlamıyorum henuz 4 ay ki 3.ayda oldu sanırım 2.çocuk isteğini hep baskılayıp birden acıga çıkmnası beni bu duruma getirdi cnm rabbim sanada banada isteyen herkeze en yakın zamanda sağlıcakla nasip eder
Anlastk cnm uretıme devam:)evet canım, benim durumumda olupta bebeğini kucağına alan çok kişi var, inşallah bende onlardan biri olurum..senin yine bir yavrun var dediğin gibi, mis gibiiii koklaa dur onu yaaa..resmi çokk güzellllll..Allahım yine nasip etsin inşallahh..kötü düşünceleri siliyoruz aklımızdannnnnnnnnnnnnnnn tamam mıııııııı
Anlastk cnm uretıme devam:)
hahaha..seri üretim olsun mümkünse
kızlar hamıleyım
kızlar hamıleyım
canı üretim yapmak istemeyenler nasıl çocuk sahibi olacak bilmem
tebrikler cnm darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?