2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. meme uçlarım biraz acıyor ve az da akıntım var. idrarımdada beyaz tortular var ve adetim bu gün tam 5 gün geçti. hamile olabilirmiyim??

ben diyet yapiyom.. kekten yemem ama yesil cay yaparsan icerim

amann sende haa.. 2 ay üzerine bır kek yapmısımmm... ne olcek yani... benım ıcın bır kacamak yaparsın olma mı???? bak cok güzelllllll oldu... yesılcayda yaparımm beraber ıcerüükkkk.....

merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. meme uçlarım biraz acıyor ve az da akıntım var. idrarımdada beyaz tortular var ve adetim bu gün tam 5 gün geçti. hamile olabilirmiyim??

merhaba hosgeldınn.. tazecikkk gelınsın yanii.. canım merakını gıdermek ıcın nobetcı eczane bul ve bır test alıp yap

kuppeeeee menbetaaaaa gecin bakayim ifadeyee....nerelerdesiniz??? niye dogru dürüst gelmiyosunuz??? insan günde 10dk ayirir yaa..
hayatım iş yoğunluğu, nöbetçiyim sen evinde mışıl mışıl uyurken ben sabahın 6sında .... gittimmm..biraz sonra tekrar işe gitcem kontrole..öle kolay değil işim maleseff..hem aşk olsunn unutma ki, ben olmasam bu topic olmazdı, tatlicadımı bu topiği açması için ben zorladım ihmal etmek aklımın ucundan geçmezzz..lütfenn yaniii
sen yokken paylaştım tatlım ya, dün gece..bende okuyunca çok kötü oldummmm, tüyler tavan yaptı resmen..içime de bi sabır doldu birden sorma gitsin..sen neler yapiosun canımcımm..

Son düzenleme:
regenim bu arada senin regl geldi mi ya..ben bugün test yaptım negatif çıktı..zaten bi günlük çalışmamız oldu bu ay..onda da ovulasyon günümü tespit edemedimmm..çokk sinir bozucu..

regenim bu arada senin regl geldi mi ya..ben bugün test yaptım negatif çıktı..zaten bi günlük çalışmamız oldu bu ay..onda da ovulasyon günümü tespit edemedimmm..çokk sinir bozucu..

merhaba cnm gecikmen ne kadar oldu umut kesme cnm bu arada mesleğini merak ettim otopsi falan yazınca

kizlaaarrrrr canlarimmmm.... bugün gelinligimi giydim ve oldu!!!!! yillar sonra gelinligi üzerine olan bi cocuklar duymasindaki meltem var saniyordum.. ay harika bi duygu :))

kizlaaarrrrr canlarimmmm.... bugün gelinligimi giydim ve oldu!!!!! yillar sonra gelinligi üzerine olan bi cocuklar duymasindaki meltem var saniyordum.. ay harika bi duygu :))

aa supermiş cnm ama ben hiç istemem içine girmek ya resmen 1.70 boya 46 kg dim şimdi 58 im

benim geldi bitti bile yumurtlamam yaklasiyor hatta bak iste ugramayinca haberin olmuyor ben bu ay test yapmiyom saldim gitti.. hiiic umrumda degil yani.. hatta bebek konusmuyorum cogu zaman.. ben artik, ayyy insallah bu ay bile demiyorum kendime aman be onunla mi ugrascam bir de dijital test almistin sen degil mi??

e kuzum ben de kafa patlatirken bebeler arasinda sen de topikte cene caliyordun.. kimsenin isi kolay degil.. burda resmi tatilse benim sucum ne gerci o da bitti..

amann sende haa.. 2 ay üzerine bır kek yapmısımmm... ne olcek yani... benım ıcın bır kacamak yaparsın olma mı???? bak cok güzelllllll oldu... yesılcayda yaparımm beraber ıcerüükkkk.....

hmmm.. yok bozmaaaam.. kilo vercem citir olcam tas olcam tas ama seniin keki paket yapar buzluga atar diyetim bitince yerim

canim ögleden sonralari olmucam mesela bu saatte... ama aksamlari gelirim.. sabahlari da ev isinin durumuna göre ugrarim yaa.. sensiz durabilir miyim ben hic

kızlar ben grip oldum korunmayı bırakmış oldumuz bu dönemde ilaç kullanmamalıyız dimi gerçi normaldede sevmem ama ilaç içmeyi sizin fikiriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…