- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.281
ben diyet yapiyom.. kekten yemem ama yesil cay yaparsan icerim
merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. meme uçlarım biraz acıyor ve az da akıntım var. idrarımdada beyaz tortular var ve adetim bu gün tam 5 gün geçti. hamile olabilirmiyim??
hayatım iş yoğunluğu, nöbetçiyim sen evinde mışıl mışıl uyurken ben sabahın 6sında .... gittimmm..biraz sonra tekrar işe gitcem kontrole..öle kolay değil işim maleseff..hem aşk olsunn unutma ki, ben olmasam bu topic olmazdı, tatlicadımı bu topiği açması için ben zorladım ihmal etmek aklımın ucundan geçmezzz..lütfenn yaniiikuppeeeee menbetaaaaa gecin bakayim ifadeyee....nerelerdesiniz??? niye dogru dürüst gelmiyosunuz???insan günde 10dk ayirir yaa..
sen yokken paylaştım tatlım ya, dün gece..bende okuyunca çok kötü oldummmm, tüyler tavan yaptı resmen..içime de bi sabır doldu birden sorma gitsin..sen neler yapiosun canımcımm..canımm ya ne cok ozledım senı bı bılsennn... ben gelıyom sız yoksunuz.. sız gelıyonuz ben yokumm. karsılasamadık bır turlu.. mısafırım vardı guzelım yaa.. benım yumurtlama gunlerımmmmde hemıde.. nedır bu sanssızlık bılemıyorummm...o yuzden nadiren ara ara gelebıldımmm.. nasılsın bakalımmm???
kuppeeeemm okudummm canım ben hc faketmemısım onu.. ben yokken paylastın belkıde. ınan tuylerım dıken dıken olduu.. Mevlam neylerse guzel eyler dıyorumm. verdıklerınede sukur vermedıklerınede...
regenim bu arada senin regl geldi mi ya..ben bugün test yaptım negatif çıktı..zaten bi günlük çalışmamız oldu bu ay..onda da ovulasyon günümü tespit edemedimmm..çokk sinir bozucu..
kizlaaarrrrr canlarimmmm.... bugün gelinligimi giydim ve oldu!!!!! yillar sonra gelinligi üzerine olan bi cocuklar duymasindaki meltem var saniyordum.. ay harika bi duygu :))
aa supermiş cnm ama ben hiç istemem içine girmek ya resmen 1.70 boya 46 kg dim şimdi 58 im
regenim bu arada senin regl geldi mi ya..ben bugün test yaptım negatif çıktı..zaten bi günlük çalışmamız oldu bu ay..onda da ovulasyon günümü tespit edemedimmm..çokk sinir bozucu..
hayatım iş yoğunluğu, nöbetçiyim sen evinde mışıl mışıl uyurken ben sabahın 6sında .... gittimmm..biraz sonra tekrar işe gitcem kontrole..öle kolay değil işim maleseff..hem aşk olsunn unutma ki, ben olmasam bu topic olmazdı, tatlicadımı bu topiği açması için ben zorladım ihmal etmek aklımın ucundan geçmezzz..lütfenn yaniii
sen yokken paylaştım tatlım ya, dün gece..bende okuyunca çok kötü oldummmm, tüyler tavan yaptı resmen..içime de bi sabır doldu birden sorma gitsin..sen neler yapiosun canımcımm..
amann sende haa.. 2 ay üzerine bır kek yapmısımmm... ne olcek yani... benım ıcın bır kacamak yaparsın olma mı???? bak cok güzelllllll oldu... yesılcayda yaparımm beraber ıcerüükkkk.....
ohhhh ne guzelll tertemız olmustur her taraf.. bayagıda yorulmussundur ama.. kocasını bekleseydeınya agır ıslere ne gırıstınnn guzelımm.. hakkaten agrıtcan bırtarafını.. o bosluga baska seyler koyacakmıssın ama ahhh ahhhh dıyeyımde sen anla... insallahh o bosluk varyaaaa bu ay sonu dolarrrrr
şimcik sen pztesi ıs bası yapıyonn.. yanı daha nadıren gelıceksın.. bak üzüldüm şimdi.. içime dert olurrr..
aa supermiş cnm ama ben hiç istemem içine girmek ya resmen 1.70 boya 46 kg dim şimdi 58 im
canlar merhaba nasılsınızzzzzzzzzzz
iyiyiz sen nasilsin??
canlar merhaba nasılsınızzzzzzzzzzz
iyiyiz derinin annesi senin keyifler nasıl bakım kızınla gecen nasıl gecti başladımı kendini hissettirmeye kız bebeklern daha erken hareketleri hissedilir
bence simdiki kilon cok iyi. o ne öyle 46kilo. gerci bende bi zamanlar 47 kiloydum ama benim boy 1.60. simdi 54 kiloyum
kızlar ben grip oldum korunmayı bırakmış oldumuz bu dönemde ilaç kullanmamalıyız dimi gerçi normaldede sevmem ama ilaç içmeyi sizin fikiriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?