- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.641
mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı yaşıyorum. hatta hamileliğin bütün belirtileri var.
ay işallah aslında fazlada ümitlenmek istemiyorum. hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum .rabbim tüm isteyenlere versin işallahhayrlısı cnm inşallah bebiş gelir
işallah canım cümlemizin. senninde hayırlı haberlerini bekliyoruzayyy ne güzel o zaman yaaa sevindim canım hadi allahım gönlündekini versin inşallah
benimde bat yarın
ay işallah aslında fazlada ümitlenmek istemiyorum. hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum .rabbim tüm isteyenlere versin işallah
bende kesin emin olabilmek için adetime yakın bi tahihte hatta dayanabilirsem gecikince test yapayım diyorum. işallah hamileyimdirben sürekli idrara çıktım ilk şüphelendiğin buydu ama daha 1 hafta öncesinden kan testinde negatif çıkınca 0.53 pisikolojiktir dedim yine beklemedim idrar yaptım çift çizgi yine beklemedim aynı gün kan testi 186 positif
slm kızlar emsalsiz hoşgeldin
selam şimdilik ben varımselammmmkımse var mıııı
selam şimdilik ben varım
hadii yaa gece kuşları çok yani benim gibi:)))ben gelınce kımse olmuyor ama gece 12 den sonra senlenır burası
hadii yaa gece kuşları çok yani benim gibi:)))
herkese slm kızlar sizin bat listesi nerde yaw ocak ayı için dimi bu ben göremedim de gerçi ben şuan adetliyim adetim bitince beni de listeye alırmısınız
ewet ilk sayfada gördüm ama başkan fazla yok gibi ben yazsam buraya görür mü pekicnm sitenin başkanı var ona sat ve batını bide yaşını veriyosun bide bebek olmasına engel durumun varmı diye oda listeye ekliyo 1.sayfada var liste hatta
oh süper banada göndersene cnm hangi diziye baktın bakım ben umutsuz ev kadınlarına baktımİyi geceler kızlar nasılsınız?
Bu saatte yapmadıgım bir şeyi yaptım.dizi de gözleme gördüm 2 dkk gttim sekerli cevizli gzleme yaptım yuhhh bana
cnm sitenin başkanı var ona sat ve batını bide yaşını veriyosun bide bebek olmasına engel durumun varmı diye oda listeye ekliyo 1.sayfada var liste hatta
ewet ilk sayfada gördüm ama başkan fazla yok gibi ben yazsam buraya görür mü peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?