2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay işallah aslında fazlada ümitlenmek istemiyorum. hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum .rabbim tüm isteyenlere versin işallah

ben sürekli idrara çıktım ilk şüphelendiğin buydu ama daha 1 hafta öncesinden kan testinde negatif çıkınca 0.53 pisikolojiktir dedim yine beklemedim idrar yaptım çift çizgi yine beklemedim aynı gün kan testi 186 positif

bende kesin emin olabilmek için adetime yakın bi tahihte hatta dayanabilirsem gecikince test yapayım diyorum. işallah hamileyimdir

herkese slm kızlar sizin bat listesi nerde yaw ocak ayı için dimi bu ben göremedim de gerçi ben şuan adetliyim adetim bitince beni de listeye alırmısınız

İyi geceler kızlar nasılsınız?
Bu saatte yapmadıgım bir şeyi yaptım.dizi de gözleme gördüm 2 dkk gttim sekerli cevizli gzleme yaptım yuhhh bana

herkese slm kızlar sizin bat listesi nerde yaw ocak ayı için dimi bu ben göremedim de gerçi ben şuan adetliyim adetim bitince beni de listeye alırmısınız

cnm sitenin başkanı var ona sat ve batını bide yaşını veriyosun bide bebek olmasına engel durumun varmı diye oda listeye ekliyo 1.sayfada var liste hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…