2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

günaydın fıstık
gunaydın bebegım :) ben yokken neler oldu bakalım asklarrr hamıleyım dıyen oldu mu

ayy ınsallah bebegım . solemesı ayıp cok duskunumdur uykuyaaa :) canlarımmmmm

evet cnm sen çalışmayı burakma adetini görene kadar cnm ovi testinden sonra gecikmelii adet görenlerde kimyasal gebelik yaşamışta olabilirler ama gecen okudum yumurtlama takibi yapapn arkadaş gec yumurtlamış ve yumurtladıktan 8 gun sonra adet olmuş karışık işler

inanir misin o soruyu ben de cok merak ediyorum... acaba kesinlikle ve sadece 14gün mü sürüyor.. bence gecikmeler oluyordur yaa.. mesela stresten dolayi.. ben de oldugu gibi

inanir misin o soruyu ben de cok merak ediyorum... acaba kesinlikle ve sadece 14gün mü sürüyor.. bence gecikmeler oluyordur yaa.. mesela stresten dolayi.. ben de oldugu gibi

regen hele senin şu 68 gun nasıl gecti bilmem kabus gibi ben gecen ay 42 de kafayı yemiştim

Canım ben evlenince hemen kalmışım farkında değilim tabi evlen işi bırak,şehir değiş,annenden babandan kop vs bunalımda gibiydim hatta neden evlendim ne işim var benim burda çelişkisine bile düşmüytümki bi baktım evlendikten 7 hafta sonra mide bulantısı sabah kusmaları üşüttüm dedim sonra yemek pişiyo mutfakta ben kokusundan kusuyorum dr a gittim 6 haftalık gebeyim ve o anki psikolojimle istemedimanneme bile sölemedim gittim kürtaj oldum.

regen hele senin şu 68 gun nasıl gecti bilmem kabus gibi ben gecen ay 42 de kafayı yemiştim

sorma tatlim yaa... kabus gibiydi hakkaten.. ama gecti gitti cok sükür.. o yüzden simdilerde cok dert etmiyorum kendime.. adetimin gecikmseindense diyorum cabuk gelsin daha iyi.. böyle herkese de diyorum takmayin kafaniza benim igbi olursunuz diye..

Ayfercim aslm canim nasilsin

Yaren ve regen yani hic belli olmayan durumlar bunlar ozaman

Ben anliyorum test 12gun yumurtlamam olduysa 26inci gun adet goruyom
Eger 15inci gun yumurtlamam olduysa teste gore ozaman 29uncu gun adetim gelir simdiye kadar hic sasmadi amma

18inci gun yumurtlayipta yinede 29incu gun adet olduysamda bilemem cunku 2aymi ne yaptim testleri

En iyisi bat bitiminden diger bata kadar gunasiri en garantilisi

Haydiiinn calismayaaa

ya kesinlikle inan ben korunmayı bıraktım ilk ay bi hafta ikincisinde 38 gun oldum testlerde negatifti hergun yeni bi umut insana adet görunce şok oluyosun o yuzden gecikmemesi bile buyuk şans ama ben gibi olmayanlar abnlamaz değerini

iyidir kizlar. kaynanam hastanede onu ziyaret ettik. gecen ay düsük yaptigim icin biraz bekleyin hemen yeniden denemeyin dedi. ben aslinda bu ay calismalara baslicaktim. siz ne dersiniz? cok istiyoruz ama strese de sokmak istemiyoruz kendimizi.

iyidir kizlar. kaynanam hastanede onu ziyaret ettik. gecen ay düsük yaptigim icin biraz bekleyin hemen yeniden denemeyin dedi. ben aslinda bu ay calismalara baslicaktim. siz ne dersiniz? cok istiyoruz ama strese de sokmak istemiyoruz kendimizi.

bence bıraz bekle .. en azından bı toparlan kendıne gel hayatım ....

kayınvaldenmi dedi cnm ben dr a sordum eger kimyasal gebelikse korunmak gerektiren durum yok uş ama kürtaj la sonlanan gebelikte mutlaka 3 ay korunma gerekliymiş biz çalışıyoruz açıkcası hem insana umut oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…