- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.241
ay kizlar beni bu kaar sevdiginizi bilmiyordum yaaaaaaaaaaaaaaduygulandim resmen
sevıyoruz tabı sevmez olur muyuzsende bı hamıleyım dıye yazsan bak bakalım kac tane teyze cıkıyo senın bebege
amın canım ınan ben erdım muradıma sımdı tek derdım sızsınız ...
Aaa şaka mı bu, duymamış olayım, sevmezmiyiz kız hepimiz can yoldaşıyız burda, sen dur hele Zeynep'in dediği gibi bir hamileyim de gör bak havai fişeklerle kutlucaz güzel haberlerini...
Sağ ol canımm, Allah sizlerden razı olsun, Rab'bim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı...
seni seven sadece burdaki arkadaşların değildi ama siz unutmuşsunuz..demek sizin gözünüzde hiç değerimiz kalmamış ki ne gelip kendini anlatıyosun nede bizi soruyosun.. ama snde haklısın zorla güzellik olmaz...
afiyet olsun canım. nerdeyse 1 saattir geçmiş okuyorum anca yazmaya zaman buldum.ayyy kızlar kociş yemek yemek diye başımın etini yediben bi yemek hazırlim yiyem de gelem öpüyom sizi
ne alak hülya... degerle hic bir ilgisi yok, bunun tartismasi coktan yapildi ve kapandi diger topikte.. ben hamile degilim ve ayni durumda olan arkadaslarla paylasiyorum bunda kötü bir sey yok.. takip etmedigimi saniyorsan senin bilecegin is.. ama herkes orda bebekti odasiydi cicisiydi konusurken ben pat diye araya alakasiz bir seyle girmek istemiyorum.. belki kimse bana senin ne isin var demeyecek, o degil mesele zaten.. ben orda kendimi eskisi gibi hissetmiyorum anliyor musun?? kizlarin yüzde 80i su an hamile allah nazarkaran saklasin, olmayanlardan da ugrayan cok kalmadi bu da benim sucum degil, daha dogrusu bu bi suc degil..
gelip de sizin gözünüzde degerimiz kalmamis diye hem cogul konusup hem de bunu direk bana yöneltmen de beni kirdi.. gercekten seven zaten gelip burda da sorar hal hatir... ama dogru, dedigin gibi zorla güzellik olmaz ki..
bunun tartışması yapıldı kapandı dedin evet yapıldı siz topik açtınız.. bunda bi problem yok ama giderken şu şekilde konuştuk birbirimizi aksatmayacaktık.. ben gelip okuyorum ara ara bi değişiklik veya durumumla alakalı bişi olursa yazıyorum ama sen mesela durumunda bi değişşiklik var gelip yazmıyosun... ya biz orda bunları konuşuyoruz diye gelmemen de çok yanlış zaten bunlar konuşuluyodu son zamanlarda ve siz o yüzden burayı açtınız ama uğramayı kestiniz...ben bu bi suç ve sen suçlusun demedim.. evet siz bu şekilde dememiştiniz burası ilk göz ağrımız aksatırmıyız falan filan dediniz ama malesef... topiği açar açmaz senin beni ne kadar seviyosunuz postunuzu görünce direk sana yazdım...
nysee ya boşuna yazdımm huzurunuuz bozdumm kusura bkma regen... zatenn kopmuştu şimdi bitti anladım..
seni seven sadece burdaki arkadaşların değildi ama siz unutmuşsunuz..demek sizin gözünüzde hiç değerimiz kalmamış ki ne gelip kendini anlatıyosun nede bizi soruyosun.. ama snde haklısın zorla güzellik olmaz...
Arkadaslar lutfen yapmayin ya boyle kirici olmayin lutfen kendinizi birbirinizin yerine koyun lutfen rica ederim
Regende calisiyor fazla giremiyor
Diger topiktede cogu kez kimse olmuyor
Bence yogun olduklarindan kaynaklaniyor
Ama lutfen kimse ustune alinmasin kimse kimseyi suclamasin
Topik sahipleri ortada yok her iki taraftada yani anlar dusunmesi gerekir bence bu durumu
Kim kimi merak ediyorsa gelsin gitsin bulsun sorsun sohbet etsin
Orasi gebe kalmak istzeyenlere acik burasida hamile kalanlara acik yani daha sorun nerde kuzular
Kapatin konuyuuuuuuuuu aaaaaaa
Merhaba arkadaşım, sanırım sen şanslı olan hamile arkadaşlardansın, öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah... Regen arkadaşımla sorununuz nedir ne değildir bilemiyorum ama bunu burada herkesin okuduğu bir topikte dile getirmenizi çok doğru bulmadım açıkçası, keşke özelden mesaj atarak siteminizi dile getirseydiniz...
Regen arkadaşımın yaptığı açıklamadan sizin hamile arkadaşların bir arada olduğu bir topikte olduğunuzu anladım, regen kendince gerekli açıklamayı yapmış, güzel bir ortamdan nedensiz ve gereksiz bir kopuştan bahsediyorsunuz ama bir de regen tarafından düşünün, herkesin hamile olduğu yaptıkları alışverişlerin, hazırlıkların vs vs vs gibi konuların konuşulduğu bir topikte içi burkulmadan bunları okuyup, sohbetinize katılması zor oluyordur belki... Dilerim regenim en kısa sürede hamile kalır ve sizinle de paylaşımına kaldığı yerden (ama bizimle yaşadığı süreçle ilgili olarak tecrübelerini paylaşmaya devam edeceğine eminim) devam eder... Dediğim gibi keşke bu siteminizi özelden yazıp böyle nahoş bir durum yaratmadan kendi aranızda konuşarak, kırgınlık olmadan çözümleseydiniz...
valla aksam aksam günah kecisi gibi hissettim kendimi.. neyse... sirasi gelen icini döküyor galiba..
bi durum yok tatlim.. piyango bana vurdu galiba..
amaaaan sıkma canını kuzum. bazen insanlar nerde nasıl davranmalırı gerektiğini bilmiyor işte. hiç birşey için canını sıkmaya deymez
yok tatlim durum öyle bir sey degil, onun ne demek istedigini anladim ama o beni anlamamis, mesele sadece bu... sen de geldin direk tartismanin ortasina düstün yaaaneyse, nasilsin bakalim???
regen kuşum sordunmu dr a kasık ağırısının sebebi neymiş??
yok tatlim durum öyle bir sey degil, onun ne demek istedigini anladim ama o beni anlamamis, mesele sadece bu... sen de geldin direk tartismanin ortasina düstün yaaaneyse, nasilsin bakalim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?