- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.261
dedim, gözükürde bir sey yok dedi :44: hormon testine bakcak iste eger pko varsa ondan olabilir dicek galiba.. ben sol tarafimda kücük bi pko var bilyiordum ama drum dediki, eskiden ultrasonla bakilinca bu yapi pko gibi durdurugu icin öyle denilirdi, ama simdi test sonuclarina göre karar veriyoruz, hormon testine bakip söyleyebilirim dedi.. adetlerien bakarsak cok düzenli, bu da sorun olmadigini zaten gösterir dedi.. hakkaten ama yani, teeeee trde dr demisti yol tarafta kücük pko var diye.. teeee ben 14-15 yasindaykenyani yumurtlama zamaninda da olurmus daha önce de dedigim gibi... ama arada batma var zaten o da vücudu dinledigim icin sanirim
iyi diyelim iyi olalım. sebebini anlayamadığım karın ağrısı çekiyorum 15 20 gündür. bi geçse rahatlıcam ama geçmiyo işte
cnm regenim bende yeni topik açmaya karar verdiğinizde üzülmüştü tabi sizi kırcak tepkiler vermedim ama düşük yaptıktan sonra anladım anlatmak istedinizi o topikte olsam su an nasıl düşünürdüm bilemem ama gerçekten su an hepimizin ilgi alanı düşünceleri ilgi alanları onlarınkinden çok farklı çok yabancı inşalla bizde en yakın zamanda aralarına katılırız
hmmm beim geceleri yatınca oluyor ama dün yoktu mesela ara ara böyle saplanıyo hiçbişi yokken sonra saniyede geçiyo kistten heral pco olmadığına çok sevindim canım bakalım benim sonuçlar nasıl çıkcak
yok canım üşütme değil zannetmiyorum. bat a 3 gün kaldı onu bekliyorum bakalım. sonuç ne olacak. işallah ağrıların tek nedeni bebiştir :2:üsüttün mü dicem ama o kadar sürmez sanirim.. baktin gecmiyo dra gitmutlaka tamam mi??
tabiki tatlim, tek dilegimiz bu zaten.. hamile kalmak icin ugrasiyoruz.. valla ben bazen zeynebin hamile oldugnu bile unutuyorum yaa...
evet canim senin de cok kalmadi randevuna.. bir sey cikmaz bak da gör.. sen saglikli bi sekilde hamile kalabiliyorsun.. insallah hemencik de gelcek bebegin..
regen ikimizinde buay bat aynı bigun var arada sanki, içimde ikimizde guzel hbr alacağımıza dair his var belkide umut tabi cnm dünde nesrin gitmişti ona hafta sonuna kadar yumurtan çatlar demiş dr senin yumurtalar hakkında bi bilgi verdimi dr
yok canım üşütme değil zannetmiyorum. bat a 3 gün kaldı onu bekliyorum bakalım. sonuç ne olacak. işallah ağrıların tek nedeni bebiştir :2:
Kizlar benimde bu son iki gundur kasik agrilarim var bazen belim agriyor boyle sanki adetliyken olur ya oyle
Ama benim daha var nerden baksan 12 gun var acaba iliskidende kaynakli olabilirmi
Nede olsa zorlaniyor bilen varmi
Bugun daha coktu yatmaktan baska carem yoktu yururken cogaliyor
Icerde bi islemler var hadi hayirlisi bakalim
yok tatlim.. sadece rahim ici güzel gelismis dedi.. yumurtama laf etmedi amabiliyosun test yapiyorum ya ben, ovulayson testi, onlarda pozitif cikiyo zaten.. dra gerek yok sanirim...
insallah canim.. hadi bakalim az kaldi büyük güne...
yok tatlim.. sadece rahim ici güzel gelismis dedi.. yumurtama laf etmedi amabiliyosun test yapiyorum ya ben, ovulayson testi, onlarda pozitif cikiyo zaten.. dra gerek yok sanirim...
insallah canim.. hadi bakalim az kaldi büyük güne...
Evet cnm kaldım.yeni evlendiğimdeSaremnaz sen hic gebe kaldinmi
Kusura bakma canim soylediysende unuttum sorryy
canların napıonuz bakalım sızınle yazısırken uyuyakalmısım . pc nin sarjı bıtmıs kapanmıs ....
amaaaan sıkma canını kuzum. bazen insanlar nerde nasıl davranmalırı gerektiğini bilmiyor işte. hiç birşey için canını sıkmaya deymez
Yaren evet bende oyle dusundum ama benim donguye gore en erken yumurtama gunu ayin 2si en gecde 7siydi
Cunku canim benim donngum 29gunu gecmez
Aslinda doktora sormak gerek yaren sen adetine yakin yumurtladinya iliski olmasaydi sen gebe kalmasaydin yinede catlamadan 14gun sonrami adet olacaktin yoksa hemen ertesi gunumu yani batndami
Eger adetten 1gun once yumurtlayip diger gunde adet oluna biliyorsa benim ov gunum bugun yarin bu agrilara gore
Kanki sen bu ay ciftcizgiyi gordunmu nezaman gordun adetin kacinci gunu
bak ne güzel regenle senin aranda olduğunu söylemişsin. bunu bize yansıtmana gerek yoktu. özelden msj atabilirdin. dediğin doğru samimiyetinizi bilmiyorum. arkadaşını samimiyetinden dolayı kırabilirsin ama bunu insanlara açık bi ortamda yapmandan rahatsız oldum ve sırf bu yüzden yazdım msjı. bende farkında olmadan seni kırmış olabilirim. eğer kırdıysam hakkını helal edersen sevinirimkusura bakmayın ama nerde nasıl davranacağımı sizden öğrenecek değilim.. bu regenle benim aramda ve bizim samimiyetimizin boyutunu bilmediğiniz için bu yorumunuz çok gereksiz.. ben arkadaşımı kırabilirim de farkında olmadan üzebilirimde aynı şekilde o da beni kırabilir bizim birbirimize nazımmız geçer ... yani kısacası bilmediğiniz bi durumla ve kişiyle ilgili bilmeden yorum yapmayın ya da daha saygılı yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?