2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hmmm beim geceleri yatınca oluyor ama dün yoktu mesela ara ara böyle saplanıyo hiçbişi yokken sonra saniyede geçiyo kistten heral pco olmadığına çok sevindim canım bakalım benim sonuçlar nasıl çıkcak

tabiki tatlim, tek dilegimiz bu zaten.. hamile kalmak icin ugrasiyoruz.. valla ben bazen zeynebin hamile oldugnu bile unutuyorum yaa...

evet canim senin de cok kalmadi randevuna.. bir sey cikmaz bak da gör.. sen saglikli bi sekilde hamile kalabiliyorsun.. insallah hemencik de gelcek bebegin..

üsüttün mü dicem ama o kadar sürmez sanirim.. baktin gecmiyo dra gitmutlaka tamam mi??
yok canım üşütme değil zannetmiyorum. bat a 3 gün kaldı onu bekliyorum bakalım. sonuç ne olacak. işallah ağrıların tek nedeni bebiştir :2:

regen ikimizinde buay bat aynı bigun var arada sanki, içimde ikimizde guzel hbr alacağımıza dair his var belkide umut tabi cnm dünde nesrin gitmişti ona hafta sonuna kadar yumurtan çatlar demiş dr senin yumurtalar hakkında bi bilgi verdimi dr

Kizlar benimde bu son iki gundur kasik agrilarim var bazen belim agriyor boyle sanki adetliyken olur ya oyle

Ama benim daha var nerden baksan 12 gun var acaba iliskidende kaynakli olabilirmi

Nede olsa zorlaniyor bilen varmi

Bugun daha coktu yatmaktan baska carem yoktu yururken cogaliyor
Icerde bi islemler var hadi hayirlisi bakalim

yok tatlim.. sadece rahim ici güzel gelismis dedi.. yumurtama laf etmedi ama biliyosun test yapiyorum ya ben, ovulayson testi, onlarda pozitif cikiyo zaten.. dra gerek yok sanirim...

yok canım üşütme değil zannetmiyorum. bat a 3 gün kaldı onu bekliyorum bakalım. sonuç ne olacak. işallah ağrıların tek nedeni bebiştir :2:

insallah canim.. hadi bakalim az kaldi büyük güne...

tatlım yumurtlama dönemimde olan belirtiler sdet belirtileri ile çok benziyo belkide yumurtlama gercekleşiyo

sorma canım ya meraktan ölmek üzereyim. yakınlarda kan testi yapan bi yerde yokki merakımı dindireyim. gerçi test yapmaktanda korkuyorum ya oda ayrı bi konu

aa doğru cnm pekala gercekten adete 14 gun kala çıkıyomu cnm pozitif merak etmişimdir hep

Yaren evet bende oyle dusundum ama benim donguye gore en erken yumurtama gunu ayin 2si en gecde 7siydi
Cunku canim benim donngum 29gunu gecmez

Aslinda doktora sormak gerek yaren sen adetine yakin yumurtladinya iliski olmasaydi sen gebe kalmasaydin yinede catlamadan 14gun sonrami adet olacaktin yoksa hemen ertesi gunumu yani batndami

Eger adetten 1gun once yumurtlayip diger gunde adet oluna biliyorsa benim ov gunum bugun yarin bu agrilara gore

Kanki sen bu ay ciftcizgiyi gordunmu nezaman gordun adetin kacinci gunu

amaaaan sıkma canını kuzum. bazen insanlar nerde nasıl davranmalırı gerektiğini bilmiyor işte. hiç birşey için canını sıkmaya deymez

kusura bakmayın ama nerde nasıl davranacağımı sizden öğrenecek değilim.. bu regenle benim aramda ve bizim samimiyetimizin boyutunu bilmediğiniz için bu yorumunuz çok gereksiz.. ben arkadaşımı kırabilirim de farkında olmadan üzebilirimde aynı şekilde o da beni kırabilir bizim birbirimize nazımmız geçer ... yani kısacası bilmediğiniz bi durumla ve kişiyle ilgili bilmeden yorum yapmayın ya da daha saygılı yapın.

cnm ben adet olmam gereken gunlerde yumurtladım eger hamile kalmasam da adetim gec olacakmış zaten hamileliğim bile 13.gun gecikmede çıktı idrarda cnm bide sakın yumurtlama gunune takılma dr öle dedi gec yada erken yumurtlamna biliyomuş sabit dğilmiş anlıyacağın arada mesela 1 2 3 gun falanda gecikme olur oda gec yumurtladığın iççin gec adet görüuomuşun

Zeynepcim bu ne uykusu guzellik uykusumu bebeginde senin gibi misil misil uyur bak ilerde

Saremnaz peki dusukmu yaptin benim 7haftalikken kalbi durdu 5hafta bilmeden tasimisim sonra kurtaj oldum kanamam olmamisti
Sende nasildi

Yarencim bende onu merak ediyorum be ovtest yaptigimda ciftcizgi gordom tam 14gun adet oldum ama malesef bu ay o testi yapmadi

Acaba ovtest pozitifi gorupte 14gunden fazla sonra det olan varmidir eger oyle ise ben gecde yumurtluyor olabilirim diye dusunuyorum

bak ne güzel regenle senin aranda olduğunu söylemişsin. bunu bize yansıtmana gerek yoktu. özelden msj atabilirdin. dediğin doğru samimiyetinizi bilmiyorum. arkadaşını samimiyetinden dolayı kırabilirsin ama bunu insanlara açık bi ortamda yapmandan rahatsız oldum ve sırf bu yüzden yazdım msjı. bende farkında olmadan seni kırmış olabilirim. eğer kırdıysam hakkını helal edersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…