2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kayınvaldenmi dedi cnm ben dr a sordum eger kimyasal gebelikse korunmak gerektiren durum yok uş ama kürtaj la sonlanan gebelikte mutlaka 3 ay korunma gerekliymiş biz çalışıyoruz açıkcası hem insana umut oluyo

ben kürtaj olmadim. gerek kalmadi. o yüzden bu ay denemeye karar vermistik. kendi doktorumda izinde, ona henüz görünmemistim düsükten sonra. rahim ne durumda suan cok merak ediyoruz (benim herif cok meraklidir, tabi oda cok merak ediyor) baska bi doktora görüncem artik hem fikir alirim.

iyi sen nasilsin?
gerıbeyınlı kocamla ugrasıyorum canım .. gerdı benı yıne

hayatım benım ınsallah hakkına hayırlısı olur bebıs gelır en yakın zamanda .. AYRICA DUN GECE HAMILEYIM DIYE YAZAN BIRI VARDI O KIMDI ?

cnmben düşükten sonra gittim doktora rahim normale dönmüş dedi

cnmben düşükten sonra gittim doktora rahim normale dönmüş dedi

Insallah canim yaa cümlemiz icin. bende bilmiyorum kim hamileyim dedi bilen varmi merak ettim simdi????

bende hastaneye son kontrole gitmistim rahim kendini yenilemeye baslamis bile dedi. insallah benimki de normale dönmüstür yarencim...

slm kızlar

ayfercim sanada merhaba öncelikle düşüğün içim geçmiş olsun diyorum,
tekrar bu ay denemeyi düşünüyormuşsun bence biraz rahmini dinlendir derim çünkü hemen hamile kalırsan allah korusun ama yeni bebişle ilgili sorun yaşayabilirsin
bence en az 2 ay dinlen canım

inşalla cnm bu arada songül arkadaşımız hamile benim adaşım

sagol canim hepinizin fikirlerini dikkate alacam

inşalla cnm bu arada songül arkadaşımız hamile benim adaşım

süper hayirli ugurlu olsun ozaman, senin adin songülmüydü?? memnun oldum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…