- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.301
ıyı aksamlar hayatım nasılsıniyi aksamlar kizlar
ıyı aksamlar hayatım nasılsın
kayınvaldenmi dedi cnm ben dr a sordum eger kimyasal gebelikse korunmak gerektiren durum yok uş ama kürtaj la sonlanan gebelikte mutlaka 3 ay korunma gerekliymiş biz çalışıyoruz açıkcası hem insana umut oluyo
kayınvalidene geçmiş olsun bence de biraz dinlen bebek için stres yapma canım
gerıbeyınlı kocamla ugrasıyorum canım .. gerdı benı yıneiyi sen nasilsin?
hayatım benım ınsallah hakkına hayırlısı olur bebıs gelır en yakın zamanda .. AYRICA DUN GECE HAMILEYIM DIYE YAZAN BIRI VARDI O KIMDI ?ben kürtaj olmadim. gerek kalmadi. o yüzden bu ay denemeye karar vermistik. kendi doktorumda izinde, ona henüz görünmemistim düsükten sonra. rahim ne durumda suan cok merak ediyoruz (benim herif cok meraklidir, tabi oda cok merak ediyor) baska bi doktora görüncem artik hem fikir alirim.
ben kürtaj olmadim. gerek kalmadi. o yüzden bu ay denemeye karar vermistik. kendi doktorumda izinde, ona henüz görünmemistim düsükten sonra. rahim ne durumda suan cok merak ediyoruz (benim herif cok meraklidir, tabi oda cok merak ediyor) baska bi doktora görüncem artik hem fikir alirim.
gerıbeyınlı kocamla ugrasıyorum canım .. gerdı benı yıne
hayatım benım ınsallah hakkına hayırlısı olur bebıs gelır en yakın zamanda .. AYRICA DUN GECE HAMILEYIM DIYE YAZAN BIRI VARDI O KIMDI ?
cnmben düşükten sonra gittim doktora rahim normale dönmüş dedi
ben kürtaj olmadim. gerek kalmadi. o yüzden bu ay denemeye karar vermistik. kendi doktorumda izinde, ona henüz görünmemistim düsükten sonra. rahim ne durumda suan cok merak ediyoruz (benim herif cok meraklidir, tabi oda cok merak ediyor) baska bi doktora görüncem artik hem fikir alirim.
Insallah canim yaa cümlemiz icin. bende bilmiyorum kim hamileyim dedi bilen varmi merak ettim simdi????
bende hastaneye son kontrole gitmistim rahim kendini yenilemeye baslamis bile dedi. insallah benimki de normale dönmüstür yarencim...
mrb arkadaşlar :) birşey sorucam adetin 3.gnü hrmon testı yapılıyormuş adet gününüde sayıyormuyuz
slm kızlar
ayfercim sanada merhaba öncelikle düşüğün içim geçmiş olsun diyorum,
tekrar bu ay denemeyi düşünüyormuşsun bence biraz rahmini dinlendir derim çünkü hemen hamile kalırsan allah korusun ama yeni bebişle ilgili sorun yaşayabilirsin
bence en az 2 ay dinlen canım
inşalla cnm bu arada songül arkadaşımız hamile benim adaşım
evet adetin ilk gunu 1.gun
sagol canim hepinizin fikirlerini dikkate alacam
süper hayirli ugurlu olsun ozaman, senin adin songülmüydü?? memnun oldum canim
evet cnm songül hakikaten öle olmuş sonum
songülcüm sen adapazarında nerde oturuyorsun
ben serdivanda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?