2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlım elifcim özelden msjını aldım ancak girebildim kuzum yaa ösledim valla çook geçmiş olsun 2 sabahtır yoksun sen olmayınca erken kalkamadım bak yarın bari sen uyandır beni uyanınca yarenden rica ettim oda sağolsun bizim gibi uykucuama o benim bitanem yaa...neyse sen yarın beni uyandır kuzum çok uyumayım yaabirazdan özelden cvp atacam malum 10 dk

aa evet duymustum onuda ay cumaya az kaldı cnm ya bende sevgi damara gidiyorum çok memnunum cuma yaz mutlaka cnm

ay sonradan hep guldum dedin ya 9.30 da kaldr ay beni kim kaldırcak dedim cnm uyu doya doya yumurtalar da catlıyo olursa bebişin uykusuz ararsın bu gunlari inşalla yaren gibi uykucu olur

Hoşgeldin cnmmm

hoşgeldin şekercininkızı

slm canim hosgeldin...

hoşbuldum bacılar nabersiniz züleyhacım sen nasılsın bebemm yaaa ayrı düştük bugün giremedim

ay sonradan hep guldum dedin ya 9.30 da kaldr ay beni kim kaldırcak dedim cnm uyu doya doya yumurtalar da catlıyo olursa bebişin uykusuz ararsın bu gunlari inşalla yaren gibi uykucu olur

niyee gülüyonnn bitanem olsun tatlım uyumayım yaa çok uyuyorum işlerim yarım kalıyo benim kocam erken geliyo işten oyüzden bide günden bişey anlamıyorum hemen akşam oluyor yahuuu:1

selam canım benim tamam yarın sabah 08:30 da uyandırıyorum seni o zaman bende yemek yapıyorum bi yandan yarın gezmeye gidicem de yemeğim hazır olsun dedim

herkese merhaba bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…