- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.341
kizlaaaaaaaaaaaaarrrrr bakin bu cirkin benim
slm kızlar ben geldimmm
adatıpda ersin gürsele gidiyordum ama çok yavaş takip etti bende sıkıldım
acı badme gidecektim izmite hatta randevü bile almıştım
eşimin arkadaşı var kadın doğum hastanesinden emekli metin mutlu özel muayenesi var 15 gündür onda takiptediyz
yumurtalıklarım ı takip etti söylediği günlerde ilişkiye girdik
şimdidde cuma günü kan testi yaptır dedi bakalım bekliyoruz
yaşımda 31
slm kızlar ben geldimmm
tatlım elifcim özelden msjını aldım ancak girebildim kuzum yaa ösledim valla çook geçmiş olsun 2 sabahtır yoksun sen olmayınca erken kalkamadım bak yarın bari sen uyandır beni uyanınca yarenden rica ettim oda sağolsun bizim gibi uykucuama o benim bitanem yaa...neyse sen yarın beni uyandır kuzum çok uyumayım yaa birazdan özelden cvp atacam malum 10 dk
merhaba cnm benim
aa evet duymustum onuda ay cumaya az kaldı cnm ya bende sevgi damara gidiyorum çok memnunum cuma yaz mutlaka cnm
Hoşgeldin cnmmm
hoşgeldin şekercininkızı
slm canim hosgeldin...
ay sonradan hep guldum dedin ya 9.30 da kaldr ay beni kim kaldırcak dedim cnm uyu doya doya yumurtalar da catlıyo olursa bebişin uykusuz ararsın bu gunlari inşalla yaren gibi uykucu olur
hey kizlar yeni avatarim nasil? ben ve kocis :))
hey kizlar yeni avatarim nasil? ben ve kocis :))
bu ikiliden acaba nasi bi cocuk olur??? en cok onu merak ediyorum...
Maşallah süperrrr
tatlım elifcim özelden msjını aldım ancak girebildim kuzum yaa ösledim valla çook geçmiş olsun 2 sabahtır yoksun sen olmayınca erken kalkamadım bak yarın bari sen uyandır beni uyanınca yarenden rica ettim oda sağolsun bizim gibi uykucuama o benim bitanem yaa...neyse sen yarın beni uyandır kuzum çok uyumayım yaa birazdan özelden cvp atacam malum 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?