- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.361
valla resim çok enerjik bu ay olur bebiş sankim ama sanırım guzel ve mutlu bibebek olur mesela benim kızım babasına cok benzer hani ikimizin karışımı değilde başlı başına ona ait gibi
pardon tanışabilirmiyiz
hey kizlar yeni avatarim nasil? ben ve kocis :))
çok sevimli çıkmışsın canım ya. şeker kız kız candy'nin esmer hali gibi
mrb kuzucum nasılsın bakalım msjımı aldın mı yarın sabah gene bakarız tabloya ararım konuşuruz ok...
wayy regenime bak sen hişt hişt fıstıkkkk bi kere öpem mi???
cok seker cikmissin...
guzel olsan ne olacakmış bilmem çok tatlısın
olaaaaaaarrrrrrrr
cooook güzelllll....allahim insallah istediginiz kadar bebekle doldurur resminizin her tarafini
ay hakkaten onun saclari da kabarikti di mi... ama benimki yapay o dogaldi..
olmmaaassss kocam duyarsa kizar bana
tesekkür ederim sekerim
ay yok beaa.. benim nerem güzel.. gece görsen korkarsin
aman saglikli olsunda seninki gibi babasina benzesin... ama huyubana benzesin Allahim.. ona benzerse iki huysuzla ben kanser olurum Allah korusun :))
regen canım çok tatlısın maşallah ne bu herkes resmini koymuş modamı yaptınız bakıyım eğer öyleyse bizde koyalım yani
ay ben cok istemiştim babasına benzesin ameliyttan ayılırken hep sorsum babasına benziyomu die çok mu beyenmişim ne
aşk böyle bişey deseneay ben cok istemiştim babasına benzesin ameliyttan ayılırken hep sorsum babasına benziyomu die çok mu beyenmişim ne
ay ben cok istemiştim babasına benzesin ameliyttan ayılırken hep sorsum babasına benziyomu die çok mu beyenmişim ne
regen canım çok tatlısın maşallah ne bu herkes resmini koymuş modamı yaptınız bakıyım eğer öyleyse bizde koyalım yani
herkes birbirni cok merak ediyor ondan olacak. kiz listeye baktim yarin senin günün geliyor. durumlar nedir bakiiim
merhaba canım benim kırmızılarım bugün geldi çok şükür rahatsızım iki gecedir kum döküyormuşum idrar testimde hep kan parçacıkları çıktı bugünde regl oldum şükürki atlatıcam bu şekilde
evet herkes birbirini merak ediyor sanırım çok güzel yapmışınız
canım bence yaren sana benziyor annesi gibi güzellll
merhaba canım benim kırmızılarım bugün geldi çok şükür rahatsızım iki gecedir kum döküyormuşum idrar testimde hep kan parçacıkları çıktı bugünde regl oldum şükürki atlatıcam bu şekilde
canım bence yaren sana benziyor annesi gibi güzellll
gecmis olsun tatlim yaa... dikkat et kendine
sağol tatlım ama gercekten kopiş yani babasının gerci bizde eşimle beyazlık açısından falan benzeriz
valla kime benziyosa benziyor iyiki doğmuşun fıstık tam fıstık içi.o kollar bacaklar ısırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?