2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

valla resim çok enerjik bu ay olur bebiş sankim ama sanırım guzel ve mutlu bibebek olur mesela benim kızım babasına cok benzer hani ikimizin karışımı değilde başlı başına ona ait gibi

aman saglikli olsunda seninki gibi babasina benzesin... ama huyubana benzesin Allahim.. ona benzerse iki huysuzla ben kanser olurum Allah korusun :))

Son düzenleme:
pardon tanışabilirmiyiz

olaaaaaaarrrrrrrr

hey kizlar yeni avatarim nasil? ben ve kocis :))

cooook güzelllll.... allahim insallah istediginiz kadar bebekle doldurur resminizin her tarafini

çok sevimli çıkmışsın canım ya. şeker kız kız candy'nin esmer hali gibi

ay hakkaten onun saclari da kabarikti di mi... ama benimki yapay o dogaldi..

mrb kuzucum nasılsın bakalım msjımı aldın mı yarın sabah gene bakarız tabloya ararım konuşuruz ok...

wayy regenime bak sen hişt hişt fıstıkkkk bi kere öpem mi???

olmmaaassss kocam duyarsa kizar bana

cok seker cikmissin...

tesekkür ederim sekerim

guzel olsan ne olacakmış bilmem çok tatlısın

ay yok beaa.. benim nerem güzel.. gece görsen korkarsin

regen canım çok tatlısın maşallah ne bu herkes resmini koymuş modamı yaptınız bakıyım eğer öyleyse bizde koyalım yani

sagol cnaim benim.. cümlemizin insallah...

aman saglikli olsunda seninki gibi babasina benzesin... ama huyubana benzesin Allahim.. ona benzerse iki huysuzla ben kanser olurum Allah korusun :))

ay ben cok istemiştim babasına benzesin ameliyttan ayılırken hep sorsum babasına benziyomu die çok mu beyenmişim ne

herkes birbirni cok merak ediyor ondan olacak. kiz listeye baktim yarin senin günün geliyor. durumlar nedir bakiiim

merhaba canım benim kırmızılarım bugün geldi çok şükür rahatsızım iki gecedir kum döküyormuşum idrar testimde hep kan parçacıkları çıktı bugünde regl oldum şükürki atlatıcam bu şekilde

evet herkes birbirini merak ediyor sanırım çok güzel yapmışınız

gecmis olsun tatlim yaa... dikkat et kendine

kissssss sen de pek bi güzelmissin... sac rengine bayildim...

Son düzenleme:

hadi gecmis olsun ozaman, kizlar ben kacar, malum yarin is günü. aksama vaktim olursa gelirim (eger yine kaynanama gitmessek)

çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…