- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.381
teşekkür ederim canım
çok geçmiş olsun cnm
tatlım sen dün mü adet oldun ve de ateşini işlememişsin unuttum dediğin dün müydü bebemm???
tatlım ben bugün adet oldum orada 2 gün görünüyor ama ben 10 ocak olarak işledim :26:
bugün ölçmedim ateşimi tatlım 36,4 dü daha iki gün önce oraya da 35,4 yazayım dedim bugüne ama allah allah :26:aman boşver canım uğraşma sancım başladı yine zatensonra bakarız yorma kendinide sen kafanı karıştırma
kizlar bi konu acip da konusalim yaa... ne olsun mesela bi fikri olan var mi???
kuzum yapmışsın adetini işlemişsin oraya ama ayın 10 una orada tarih bugün 11 i diye gözüküyo onu nasıl yaptın???
senin pc nin saati 1 saat geri mi bitanem??
bende gönderdim kocişi işe. sıraç güzel bi isim anlamı ne araştırdınmı?hmmm bulun konu konuşalım kociş işe gitti şimdi ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm
ne dicem sıraç nasıl isim taktım bu aralar oğlum olursa sıraç koyacağım adını diye
şimdi tekrar bak canım düzelttim galiba :26:
hmmm bulun konu konuşalım kociş işe gitti şimdi ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm
ne dicem sıraç nasıl isim taktım bu aralar oğlum olursa sıraç koyacağım adını diye
eşinizi en çok kimden nasıl kıskandınız hani unutamadığınız
o ismi hayat devam ediyordan mi duydun?? cünkü gecen aynisini biri daha dediama kulaga hos geliyor.. anlamini ögrendin mi???
olabilir tatlim da benim hic olmadibekleyelim bakalim kizlardan ne fikirler gelcek.. ortaklasa bi karara variriz..
bende gönderdim kocişi işe. sıraç güzel bi isim anlamı ne araştırdınmı?
bu arada ben niye avatar
yükleyemiyorum. sizde de hata veriyormu? yoksa kadınlar kulubu beni beğenmedimi koymuyo resmimi:2::2::2:
evet canım düzeltmişsin bide ateş ölçmemişsin yaa saat yazmana gerek yok tatlım ben onu sildim şimdi sana 36,3 le saat 7:30a takvim yaptım yarın üzerine devam edersin
nilüfer neden katılmıyosun bize regen konu nasıl
o ismi hayat devam ediyordan mi duydun?? cünkü gecen aynisini biri daha dediama kulaga hos geliyor.. anlamini ögrendin mi???
olabilir tatlim da benim hic olmadibekleyelim bakalim kizlardan ne fikirler gelcek.. ortaklasa bi karara variriz..
ay bikere bile mi ben bi kere kıskandım tam kıskandım ama haklıydım
evet baktım canımNur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır.
özelden msjı almadın mı kuzuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?