2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

valla canım saat 9 gibi ararsan beni çok makbule geçer bebemm yaa uyanırım şöyle erken erken ben tlfnun sesini açarım

valla canım saat 9 gibi ararsan beni çok makbule geçer bebemm yaa uyanırım şöyle erken erken ben tlfnun sesini açarım

tamam canım 09:00 da görüşmek üzere o zaman kaldırırım ben seni ben şimdi yatıyorum biraz sancım var tamam mı

kızlar size iyi sohbetler dilerim hepinize iyi geceler

yaa kızlarr şöyle kocişlerinizle resimlerinizi albüme koysanızda büyük büyük görsek yaa avatarlarda küçük gözükmüyo hadi regenim yarenim saremnazım ayfercim elifcimm hadi yahuuu bakın ben koydum...

Son düzenleme:

ben avatarı bile koyamıyorum. beni beğenmedi hata verip duruyo. bende pes ettim artık

tamam canım 09:00 da görüşmek üzere o zaman kaldırırım ben seni ben şimdi yatıyorum biraz sancım var tamam mı

kızlar size iyi sohbetler dilerim hepinize iyi geceler

tatlı rüyalar sıcak su torban varsa azıcık koy karnına faydasını görürsün öptüm seni tatlım sabah görüşürüzz

ayyy bilmemki öyle mi yapsam ya da söyle yapalim.. hergün biri koysun kargasaya gelmeyelim olmaz mi??? hem de her aksam paylascak bir seyimiz olur.. bi siralama yapalim

bitanem ben yorum bile yaptım açda bak bence benim albümüm var zaten canım yapmıştım bakarsın sende

kızlar anlatıyorum bu olayda zavallı eşim tamamen suçsuz liseden çok yakın bi arkadaşımın düğününe gittim masamızda hep evli arkadaşlarımız falan oturuyoruz bi arkadaşım geldi tamamen dekolte masamıza geldi oturdu işte konu konuyu actı eşimde o ara arkadaşarımın eşleri ile sohpet ediyo işte sen ne yaptın ufukta evlilik varmı falan dedik benim eşimide hiç tanımaz eşimin adını kullanarak ay senin gibisini bulsam hemen evlenirim çıkmadıki senin gibi yakışıklı karşıma falan dedi o an masadaki herkez şok tabi eşim muhattap olmadı tabi ben bozuldum biz eşimle bakıştık falan ay hepimiz oturuyoruz demezmi eşime gel ouynamaya kalkalım die oda ben kalkarsam eşimle kalkarım sen kalk dedi ettimi 2 sonra biz kalktık ay geldi yanımıza eşimin karşısına gecmeye ay deli oldum sonra eşimle kalkmaya karar verdik cnm eşim hiç bozmadı kendini

wayy wayy wayy ablama bak bee bu ne güzellik ohh ohh

Ayy canım benim çok teşekkür ederim ama inanın esas güzel olan sizlersiniz... Valla hepiniz peri kızı gibi bir içim su sunuz...

İlginç bir konu seçmişsiniz, bakalım kim neler yaşamış...

Tövvbe tövbe... Ne geniş hatunmuş bu yaaa, dilim tutuldu resmen...

Kızlar valla benim başıma gelmiş olsa inanın anlatırım ama bu konuda hiç bir tecrübem yok...

yani tatlim adamin bi sucu yokmus ki... cok güzel bi sekilde de cevabini vermis.. öyle bi durumda benimki olsa ne derdi bilmiyorum :44::44::44:

Benimde yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…