- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.401
tamam bitanem yordum seni ya gece gece demekki tam anlayamamışım
ben yarın sabah 07:30 da ölçerim ateşimi ekleriz sana mesaj atarım
bu arada sabah nasıl uyandırıyım seni arayımmı mesajmı atayım ne yapayım
anlamı çok güzelmiş. kulağada hoş geliyo. neden olmasınevet baktım canımNur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır.
valla canım saat 9 gibi ararsan beni çok makbule geçer bebemm yaa uyanırım şöyle erken erken ben tlfnun sesini açarım
aldım cnm benim ee sonra bugun neler yaptın
yaa kızlarr şöyle kocişlerinizle resimlerinizi albüme koysanızda büyük büyük görsek yaa avatarlarda küçük gözükmüyo hadi regenim yarenim saremnazım ayfercim elifcimm hadi yahuuu bakın ben koydum...
tamam canım 09:00 da görüşmek üzere o zaman kaldırırım ben seni ben şimdi yatıyorum biraz sancım var tamam mı
kızlar size iyi sohbetler dilerim hepinize iyi geceler
yaa kızlarr şöyle kocişlerinizle resimlerinizi albüme koysanızda büyük büyük görsek yaa avatarlarda küçük gözükmüyo hadi regenim yarenim saremnazım ayfercim elifcimm hadi yahuuu bakın ben koydum...
Hu huuuuuu kızlaaaaaarrrrrrrr ben geldim, nabersiniz bakalım???
Hu huuuuuu kızlaaaaaarrrrrrrr ben geldim, nabersiniz bakalım???
sen benim albümü görmedin niyee yorum yok kocişimle resmimi koydum oraya
wayy wayy wayy ablama bak bee bu ne güzellik ohh ohh
kızlar anlatıyorum bu olayda zavallı eşim tamamen suçsuz liseden çok yakın bi arkadaşımın düğününe gittim masamızda hep evli arkadaşlarımız falan oturuyoruz bi arkadaşım geldi tamamen dekolte masamıza geldi oturdu işte konu konuyu actı eşimde o ara arkadaşarımın eşleri ile sohpet ediyo işte sen ne yaptın ufukta evlilik varmı falan dedik benim eşimide hiç tanımaz eşimin adını kullanarak ay senin gibisini bulsam hemen evlenirim çıkmadıki senin gibi yakışıklı karşıma falan dedi o an masadaki herkez şok tabi eşim muhattap olmadı tabi ben bozuldum biz eşimle bakıştık falan ay hepimiz oturuyoruz demezmi eşime gel ouynamaya kalkalım die oda ben kalkarsam eşimle kalkarım sen kalk dedi ettimi 2 sonra biz kalktık ay geldi yanımıza eşimin karşısına gecmeye ay deli oldum sonra eşimle kalkmaya karar verdik cnm eşim hiç bozmadı kendini
cnm şimdi gördum ay çok tatlı çıkmışınız çok bayendim çok yakışmışınz eşinde çok genç sanırım
kızlar anlatıyorum bu olayda zavallı eşim tamamen suçsuz liseden çok yakın bi arkadaşımın düğününe gittim masamızda hep evli arkadaşlarımız falan oturuyoruz bi arkadaşım geldi tamamen dekolte masamıza geldi oturdu işte konu konuyu actı eşimde o ara arkadaşarımın eşleri ile sohpet ediyo işte sen ne yaptın ufukta evlilik varmı falan dedik benim eşimide hiç tanımaz eşimin adını kullanarak ay senin gibisini bulsam hemen evlenirim çıkmadıki senin gibi yakışıklı karşıma falan dedi o an masadaki herkez şok tabi eşim muhattap olmadı tabi ben bozuldum biz eşimle bakıştık falan ay hepimiz oturuyoruz demezmi eşime gel ouynamaya kalkalım die oda ben kalkarsam eşimle kalkarım sen kalk dedi ettimi 2 sonra biz kalktık ay geldi yanımıza eşimin karşısına gecmeye ay deli oldum sonra eşimle kalkmaya karar verdik cnm eşim hiç bozmadı kendini
Ayy canım benim çok teşekkür ederim ama inanın esas güzel olan sizlersiniz... Valla hepiniz peri kızı gibi bir içim su sunuz...
İlginç bir konu seçmişsiniz, bakalım kim neler yaşamış...
Tövvbe tövbe... Ne geniş hatunmuş bu yaaa, dilim tutuldu resmen...
Kızlar valla benim başıma gelmiş olsa inanın anlatırım ama bu konuda hiç bir tecrübem yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?