- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.501
alttan baktı minicik bir kesemiz gözüktüüüü beta hcg istedi değer 700 üstü 900 arası olmalı dedi değerimde 1296 çıktı normal gebelik yaşıyormuşum hayırlık sağlıklı gebelikler dedi ama öldüm öldüm dirildim bugün
bilmiyorum canım ya ben ev kuşu evden çıkarsam yapıcam.açıkçası korkuyorum. olumsuz sonuçlanmasından. cesaretimi toplayabilirsem işallah yapıcamaminnnn sen ne yaptın yarınmı yapcan testlerini benimde aklım hep sende
bilmiyorum canım ya ben ev kuşu evden çıkarsam yapıcam.açıkçası korkuyorum. olumsuz sonuçlanmasından. cesaretimi toplayabilirsem işallah yapıcam
bana bak dedıklerımde cok cıddıyım aklına kotu kotu seyler getırırde karnındakı yıgenımı üzersen valla agzını burnunu kırarım bılmıs ol! bhcg de muhtesem nazarlar degmesın cekıcen agrı sancı sen bıde benım cektıklerımı bılsen .. valla bak dedıklerımı dınlemezsen sonucuna katlanırsın !
kontrol paneli vartamam cnmcımm resim nasıl kaydediyosunuz aybükemin resmini koyucam
senden de hayırlı haberler gelır ınsallah ! Rabbım sana da versın güldürsun yuzunu . bu ay olmaz bıdahakı ayy olur ..
evde mı askım . yok canım buyukbas sığırım yanımdaaazeyno kız tekmisin sende :2:
işallah canım ya. artık herkez bekliyo. bu gün güne gittim ev sahibi hamile daha yaz başında evlendi. yok o hamile yok bu hamile. sonra bütün millet gözü bana dikti. keşke bende diyebilseydim.
peki yazdıklarını görüyomuevde mı askım . yok canım buyukbas sığırım yanımdaaa
işallah canım ya. artık herkez bekliyo. bu gün güne gittim ev sahibi hamile daha yaz başında evlendi. yok o hamile yok bu hamile. sonra bütün millet gözü bana dikti. keşke bende diyebilseydim.
işallah canım hayırlısı bende bi kaç içinde size olumlu yada olumsuz haber veririm artık. sağlıklı olsunda. beni yarıyolda bırakmasıncanıkom sende dersın bebegım benım . zamanında olsun saglıklı olsun ınsallahhhh
evet canım goruyor . dondurma yıyo yanımda .Allahın bıldıgını kuldan saklayamam :) o da alıstıı napsın ..peki yazdıklarını görüyomu
evde mı askım . yok canım buyukbas sığırım yanımdaaa
ne kadarlık evlisin canım. bu insanlar niye karşılarındakini düşünmüyo bilmem. ya olmuyosa. niye sorupta canını acıtıyorlar bilmem:2:of bende öle gözler dikilince sinir oluyom eşimin kuzenleri bolcana var eşleriyle bize geliyolar kocişler play station oynuyo sabahlara kadar bizd eoshpet muhabbet bana hep çocuk diyolar eltim açıyo hep konuyu artık senden bekliyoruz diyo obürü başaka bişi öbürü başka bişi o an ordan yok olmak istiyorummm
bugun ızınlı yawrum keske calıssaydı bugun benı bıtırdı . susmadııı bı turlu yedırdım susmadı . gonlunu yaptım susmadı ne ıstıyo bılmıyommahahaha güldüme kız iyi gececi değil bari ben tekim kociş işte
canım senin şekerliğine dayanamıyodur napsınevet canım goruyor . dondurma yıyo yanımda .Allahın bıldıgını kuldan saklayamam :) o da alıstıı napsın ..
aaaaa neden böyle düşünüyorsun canım ya? onlar sana lazım değilmiben karar verdim bu doğumda tüplerimi aldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?