2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bana bak dedıklerımde cok cıddıyım aklına kotu kotu seyler getırırde karnındakı yıgenımı üzersen valla agzını burnunu kırarım bılmıs ol! bhcg de muhtesem nazarlar degmesın cekıcen agrı sancı sen bıde benım cektıklerımı bılsen .. valla bak dedıklerımı dınlemezsen sonucuna katlanırsın !

bilmiyorum canım ya ben ev kuşu evden çıkarsam yapıcam.açıkçası korkuyorum. olumsuz sonuçlanmasından. cesaretimi toplayabilirsem işallah yapıcam

senden de hayırlı haberler gelır ınsallah ! Rabbım sana da versın güldürsun yuzunu . bu ay olmaz bıdahakı ayy olur ..

tamam cnmcımm resim nasıl kaydediyosunuz aybükemin resmini koyucam

senden de hayırlı haberler gelır ınsallah ! Rabbım sana da versın güldürsun yuzunu . bu ay olmaz bıdahakı ayy olur ..

işallah canım ya. artık herkez bekliyo. bu gün güne gittim ev sahibi hamile daha yaz başında evlendi. yok o hamile yok bu hamile. sonra bütün millet gözü bana dikti. keşke bende diyebilseydim.

işallah canım ya. artık herkez bekliyo. bu gün güne gittim ev sahibi hamile daha yaz başında evlendi. yok o hamile yok bu hamile. sonra bütün millet gözü bana dikti. keşke bende diyebilseydim.

canıkom sende dersın bebegım benım . zamanında olsun saglıklı olsun ınsallahhhh

of bende öle gözler dikilince sinir oluyom eşimin kuzenleri bolcana var eşleriyle bize geliyolar kocişler play station oynuyo sabahlara kadar bizd eoshpet muhabbet bana hep çocuk diyolar eltim açıyo hep konuyu artık senden bekliyoruz diyo obürü başaka bişi öbürü başka bişi o an ordan yok olmak istiyorummm

ne kadarlık evlisin canım. bu insanlar niye karşılarındakini düşünmüyo bilmem. ya olmuyosa. niye sorupta canını acıtıyorlar bilmem:2:
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…