- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.481
kızlar benden bugünlük bu kadar ben kaçıyorum canlarım hepinize allah rahatlık versin öptüm hepinizi
sağol canım. bu modeli çok fazla yerde göremezsin. çünkü tamamen atmasyon.benim kocişle tasarladıkyok tatlım ya çok darlanıyorum gercekten ama çok guzeller
sen benım avatarımda kızıma aldıgım ayakkabıları gordunmu songül teyzessssssiiiiiiiiiiiiyok tatlım ya çok darlanıyorum gercekten ama çok guzeller
tatlı rüyalar canım. allah rahatlık versinBen de kaçıyorum kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
Ben de kaçıyorum kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
selam herkezeeee
askım hosgeldın nasılsın bakalım taze hamıle .. senı cok merak etım nasılsınn bebegım
akşama kadar kötüydüm cnm kıvrandım durdum eşim geldi işte acile götürdü beni bebeğim(((
noldu benım arkadasımaakşama kadar kötüydüm cnm kıvrandım durdum eşim geldi işte acile götürdü beni bebeğim(((
alttan baktı minicik bir kesemiz gözüktüüüü beta hcg istedi değer 700 üstü 900 arası olmalı dedi değerimde 1296 çıktı normal gebelik yaşıyormuşum hayırlık sağlıklı gebelikler dedi ama öldüm öldüm dirildim bugün
senin adına çok sevindim canım ya. inan okurken ben bile nefesimi tuttum sonuç ne diye. rabbim aynı şeyleri birdaha yaşatmasın sanaalttan baktı minicik bir kesemiz gözüktüüüü beta hcg istedi değer 700 üstü 900 arası olmalı dedi değerimde 1296 çıktı normal gebelik yaşıyormuşum hayırlık sağlıklı gebelikler dedi ama öldüm öldüm dirildim bugün
Hadi bak gözün aydın cnm hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin rabbim
senin adına çok sevindim canım ya. inan okurken ben bile nefesimi tuttum sonuç ne diye. rabbim aynı şeyleri birdaha yaşatmasın sanatabi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?