2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bu kadar godoş insanlar var mı ya? ben olsam varya dagıtırım ortalığı yemınler olsun azıcık anlayıs lazım be . ınsanın yarasına tuz mu basılırmıs?

ben karar verdim bu doğumda tüplerimi aldırıcam
kız senın kızının dötünü yıyımmmmm nıyeymıs aldırıyonn

ne kadarlık evlisin canım. bu insanlar niye karşılarındakini düşünmüyo bilmem. ya olmuyosa. niye sorupta canını acıtıyorlar bilmem:2:
:2:
1.5 sene oldu cnm.Ben istiyorum olmuyor demiyorum kimseye zaten işte kist için tedavi görüyorum doğum kontrol kullanıyorum falan diyorum ama kullanmıyorum olursa aaa işte oldu dicem .ama eltim herkese olmuyor onun o benden önce istiyordu ben doğdum onda hala tık yok olmuyor onun diyormuş duydum

bugun ızınlı yawrum keske calıssaydı bugun benı bıtırdı . susmadııı bı turlu yedırdım susmadı . gonlunu yaptım susmadı ne ıstıyo bılmıyomm

Ay susmaz onlar ne susar ne doyar sürekli istek bitmezzzz biz playstation aldığımızdan beri sesi çıkmıyo paso oyun oynuyooo ama içecek yiyecek çerez çay kek meyva sütlü kahve tatlı bitmez isteği

hahaha cok afedersın de bos konusmasın o jınekoloj muymus . nerde yapmıs uzmanlıgını ? aman takma kafana bebegım benım ..

diyom ya sen o eltini boğ kurtul. benimde yakında 4 dolcak. anlıcağın benden sonra evlenen herkezin çocuğu oldu o yüzden gözü bana dikiyorlar.

diyom ya sen o eltini boğ kurtul. benimde yakında 4 dolcak. anlıcağın benden sonra evlenen herkezin çocuğu oldu o yüzden gözü bana dikiyorlar.

vALLA BOĞMAYI GEÇ ASIL KOMEDİ TAŞINICAM YA ODA TAŞINACAK AYNI APARTMAN AYNI KAT KARŞILIKLI DAİRELER KAYINPEDERİM SAĞOLSUN İYİ HOŞ EV ALIYON BİZE AMA Bİ SOR İSTİYOZMU BİR KARŞILIKLI OTURMAK YANİCİNNET GEÇİRİRDE BOĞARSAN TV DE ELTİ KATİLİ DİYE ÇIKARSA BİLİN O BENİM GERÇİ O EVE GELME ZKAYNANAMIN EVİ BELEŞ YAŞAMAK VARKEN DİMİ AHAHAHA

OLUCAK İNŞ. SEN İHMAL ETME TAHLİLLERİNİ BEN16 SINI İPLE ÇEKİYOM ADETİMİN 21. GÜNÜNE DENK GELİYO TAHLİLLER YAPILACAK

kız aLLAHTAN onlar trabzonda ben ıstanbuldayım cınayet cıkarırdım dırekt..

zeynep sen fotolar yükledin ya onları nerden yaptın albüm ekle diyom olmuyo kız
kız o cok karısık ınan hayatım 20 dk da yaptım

ayy funda yaa ınan varyaa bole bazı katıllerı dusunuyorum da .. mılyonda bır de olsa haklı yere öldurenler var .. sahsen ben esımın aılesıne yakın otursam yemın olsun cınayet cıkar zuhahaha

kız allahtan onlar trabzonda ben ıstanbuldayım cınayet cıkarırdım dırekt..

Kız o cok karısık ınan hayatım 20 dk da yaptım

şşşş kız bak unnado diye bi site var biliyormusun bebiş eşyaları oluyo süper üye ol oraya biz bazen kocişle bakıyozz akşamları bayılıyo oda gösterdiğim şeylere

sen o kendi evine gelince bana haber ver benim gözüm tv haberleri ve gazetelerin 3. sayfa haberlerinde olsun. cinnet geçiren gelin eltisini lime lime etti. geline soruyorlar. pişmanmısın?-hayır yine olsa
yine yaparım dedi

sen o kendi evine gelince bana haber ver benim gözüm tv haberleri ve gazetelerin 3. sayfa haberlerinde olsun. cinnet geçiren gelin eltisini lime lime etti. geline soruyorlar. pişmanmısın?-hayır yine olsa
yine yaparım dedi

vALLA AYNEN ÖLE OLUCAK SONUMUZ EN SONUNDA. YÜZ YÜZE BAKMAMIZ YÜZÜME GÜLMESİ VE MECBUREN BENDE ONA SIRITIYORUM AMA DİŞLERİMİ SIKARAK .GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ GÜLMEKTEN ÇOK YAŞA EMİ

ben normelde sigara içerim kızıma hamileyken ve süt verrken içmedim ve bugün sigarayı bıraktım eşime dedimki keseyi gördüğüm an allah kısmet ederse sigara ben de biticek
taki emzirme bitene kadar bugün kaynanamla konuşuyoruz telden ay içme çocuğa yazık vallah anne kusura bakma ama şuan 2 haftalık tamam zararlı ama insanların boş konuşması bebeğe ve anneye daha zarar veriyor sigaradan öyle sustu kadın sonunda da dedim boş konuşanları bebeğimi emzirmeden kesinceye kadar hayatımdan boşluycam dedim dayanamadım napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…