- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.521
bu kadar godoş insanlar var mı ya? ben olsam varya dagıtırım ortalığı yemınler olsun azıcık anlayıs lazım be . ınsanın yarasına tuz mu basılırmıs?of bende öle gözler dikilince sinir oluyom eşimin kuzenleri bolcana var eşleriyle bize geliyolar kocişler play station oynuyo sabahlara kadar bizd eoshpet muhabbet bana hep çocuk diyolar eltim açıyo hep konuyu artık senden bekliyoruz diyo obürü başaka bişi öbürü başka bişi o an ordan yok olmak istiyorummm
kız senın kızının dötünü yıyımmmmmben karar verdim bu doğumda tüplerimi aldırıcam
1.5 sene oldu cnm.Ben istiyorum olmuyor demiyorum kimseye zaten işte kist için tedavi görüyorum doğum kontrol kullanıyorum falan diyorum ama kullanmıyorum olursa aaa işte oldu dicem .ama eltim herkese olmuyor onun o benden önce istiyordu ben doğdum onda hala tık yok olmuyor onun diyormuş duydumne kadarlık evlisin canım. bu insanlar niye karşılarındakini düşünmüyo bilmem. ya olmuyosa. niye sorupta canını acıtıyorlar bilmem:2:
:2:
bugun ızınlı yawrum keske calıssaydı bugun benı bıtırdı . susmadııı bı turlu yedırdım susmadı . gonlunu yaptım susmadı ne ıstıyo bılmıyomm
aaaaa neden böyle düşünüyorsun canım ya? onlar sana lazım değilmi[/QUOT
3.cü çocuk düşünmüyorum bide her seferinde tedirgin olmakta istemiyorum bunuda sağsalim dünyaya getirim yeter bana artık cnm
hahaha cok afedersın de bos konusmasın o jınekoloj muymus . nerde yapmıs uzmanlıgını ? aman takma kafana bebegım benım ..1.5 sene oldu cnm.Ben istiyorum olmuyor demiyorum kimseye zaten işte kist için tedavi görüyorum doğum kontrol kullanıyorum falan diyorum ama kullanmıyorum olursa aaa işte oldu dicem .ama eltim herkese olmuyor onun o benden önce istiyordu ben doğdum onda hala tık yok olmuyor onun diyormuş duydum
diyom ya sen o eltini boğ kurtul.1.5 sene oldu cnm.Ben istiyorum olmuyor demiyorum kimseye zaten işte kist için tedavi görüyorum doğum kontrol kullanıyorum falan diyorum ama kullanmıyorum olursa aaa işte oldu dicem .ama eltim herkese olmuyor onun o benden önce istiyordu ben doğdum onda hala tık yok olmuyor onun diyormuş duydum
aslında haklısın sen yine iyi ben bitane doğurayım yeter. allah yavrularına sağlık ve ömür versinaaaaa neden böyle düşünüyorsun canım ya? onlar sana lazım değilmi[/QUOT
3.cü çocuk düşünmüyorum bide her seferinde tedirgin olmakta istemiyorum bunuda sağsalim dünyaya getirim yeter bana artık cnm
aslında haklısın sen yine iyi ben bitane doğurayım yeter. allah yavrularına sağlık ve ömür versin
aminnnn en kısa zamanda sana ve senin gibi bebiş isteyenlere versinnn
diyom ya sen o eltini boğ kurtul.benimde yakında 4 dolcak. anlıcağın benden sonra evlenen herkezin çocuğu oldu o yüzden gözü bana dikiyorlar.
kız aLLAHTAN onlar trabzonda ben ıstanbuldayım cınayet cıkarırdım dırekt..diyom ya sen o eltini boğ kurtul.benimde yakında 4 dolcak. anlıcağın benden sonra evlenen herkezin çocuğu oldu o yüzden gözü bana dikiyorlar.
kız o cok karısık ınan hayatım 20 dk da yaptımzeynep sen fotolar yükledin ya onları nerden yaptın albüm ekle diyom olmuyo kız
amin canım rabbim tüm isteyenlere aratmadan verin işallahaminnnn en kısa zamanda sana ve senin gibi bebiş isteyenlere versinnn
vALLA BOĞMAYI GEÇ ASIL KOMEDİ TAŞINICAM YA ODA TAŞINACAK AYNI APARTMAN AYNI KAT KARŞILIKLI DAİRELER KAYINPEDERİM SAĞOLSUN İYİ HOŞ EV ALIYON BİZE AMA Bİ SOR İSTİYOZMU BİR KARŞILIKLI OTURMAK YANİCİNNET GEÇİRİRDE BOĞARSAN TV DE ELTİ KATİLİ DİYE ÇIKARSA BİLİN O BENİM GERÇİ O EVE GELME ZKAYNANAMIN EVİ BELEŞ YAŞAMAK VARKEN DİMİ AHAHAHA
OLUCAK İNŞ. SEN İHMAL ETME TAHLİLLERİNİ BEN16 SINI İPLE ÇEKİYOM ADETİMİN 21. GÜNÜNE DENK GELİYO TAHLİLLER YAPILACAK
kız allahtan onlar trabzonda ben ıstanbuldayım cınayet cıkarırdım dırekt..
Kız o cok karısık ınan hayatım 20 dk da yaptım
sen o kendi evine gelince bana haber ver benim gözüm tv haberleri ve gazetelerin 3. sayfa haberlerinde olsun. cinnet geçiren gelin eltisini lime lime etti. geline soruyorlar. pişmanmısın?-hayır yine olsavALLA BOĞMAYI GEÇ ASIL KOMEDİ TAŞINICAM YA ODA TAŞINACAK AYNI APARTMAN AYNI KAT KARŞILIKLI DAİRELER KAYINPEDERİM SAĞOLSUN İYİ HOŞ EV ALIYON BİZE AMA Bİ SOR İSTİYOZMU BİR KARŞILIKLI OTURMAK YANİCİNNET GEÇİRİRDE BOĞARSAN TV DE ELTİ KATİLİ DİYE ÇIKARSA BİLİN O BENİM GERÇİ O EVE GELME ZKAYNANAMIN EVİ BELEŞ YAŞAMAK VARKEN DİMİ AHAHAHA
OLUCAK İNŞ. SEN İHMAL ETME TAHLİLLERİNİ BEN16 SINI İPLE ÇEKİYOM ADETİMİN 21. GÜNÜNE DENK GELİYO TAHLİLLER YAPILACAK
yaaaa halinize şükredin :2:benim üst katımdalar:2:ayy funda yaa ınan varyaa bole bazı katıllerı dusunuyorum da .. mılyonda bır de olsa haklı yere öldurenler var .. sahsen ben esımın aılesıne yakın otursam yemın olsun cınayet cıkarzuhahaha
şşşş kız bak unnado diye bi site var biliyormusun bebiş eşyaları oluyo süper üye ol oraya biz bazen kocişle bakıyozz akşamları bayılıyo oda gösterdiğim şeylere
sen o kendi evine gelince bana haber ver benim gözüm tv haberleri ve gazetelerin 3. sayfa haberlerinde olsun. cinnet geçiren gelin eltisini lime lime etti. geline soruyorlar. pişmanmısın?-hayır yine olsa
yine yaparımdedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?