- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.461
aaaa evet dün laf arasında söylemiştin. sanırım sadece ikimiz kapalıyız topige girenlerden
ahhh bebısım sen bıde benı sor :) hahahahahahrast gele kuzum .. napıosunuz bakalım bende bı avatar degıstırım de :)
aaaa evet dün laf arasında söylemiştin. sanırım sadece ikimiz kapalıyız topige girenlerden
ay utandım şimdi:78:çok teşekkürler. site beni beğenmedi ama 1.5 saatir koymaya uğraşıyorum fotoyu. en sonunda pes ettiçok güzelsin cnm benim maşallah maşallah
Sanirim bende avatarimi degistirmeliyim bu renksiz avatarimla kimse gormuyor beni
Ceptende yapamadigima gore gorunmez bayan olarak devam
Yarenle elifzade bende kapaliyim canlar
Sanirim bende avatarimi degistirmeliyim bu renksiz avatarimla kimse gormuyor beni
onlar geçen seneden eklemiştim. bi ara dışarı bu boncuklardan yapıyordum. bu siteyede eklemiştim bi tane numune. istersen tarif edebilirimbilmiyorum tatlım olabilir bu arada boncuk işlerin çok guzelmiş ay benim kapsitem yetmiyo böle şeylere ya
canım albümüme yaptığın güzel yorumun için sağooolbilmiyorum tatlım olabilir bu arada boncuk işlerin çok guzelmiş ay benim kapsitem yetmiyo böle şeylere ya
kızlar benden bugünlük bu kadar ben kaçıyorum canlarım hepinize allah rahatlık versin öptüm hepinizi
olsun canım sen burda o güzel sohbetinle bize katıl bi seni görmesekte olur. (bi ara pc bulup eklersin artıkSanirim bende avatarimi degistirmeliyim bu renksiz avatarimla kimse gormuyor beni
onlar geçen seneden eklemiştim. bi ara dışarı bu boncuklardan yapıyordum. bu siteyede eklemiştim bi tane numune. istersen tarif edebilirim
iyi geceler canım tatlı rüyalar:86:kızlar benden bugünlük bu kadar ben kaçıyorum canlarım hepinize allah rahatlık versin öptüm hepinizi
hoooooooooppppppppp ben geldım hatunlar nasılsınız bakemmmmmmm:) hepınızı opuyorum var mı hamıleyım dıyennnyada yogun calısıyorum rast gele dıyebılecegım biri?
nolsun bebısım ole mal mal oturuyomnaber bebiş napıyosun
nolsun bebısım ole mal mal oturuyomcanm sıkılıyo uykum da yokk napsak yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?