- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.561
ben daha cıtlenbıkım evet .. off off anamm . senın bıde tasınma ısın var dımı serranAy yerim seni çitlenbiksin sen daha....Ben 28 yaşındayım cnm
bana kalsa daha erken evlenırdım de :) 15 falan .. saka yapıyom kız . kocam polıs oldugu gıbı hemen aldı benı dogu gorevıne gıtmedenkız ne zorun vardıda bu kadar çabuk evlendin?
seninki ağzının tadını biliyormuş valla. çıtır bulmuşken kaçırmıyayım demiş. tebrik etmek lazım vallaben daha cıtlenbıkım evet .. off off anamm . senın bıde tasınma ısın var dımı serran
bana kalsa daha erken evlenırdım de :) 15 falan .. saka yapıyom kız . kocam polıs oldugu gıbı hemen aldı benı dogu gorevıne gıtmeden
ben daha cıtlenbıkım evet .. off off anamm . senın bıde tasınma ısın var dımı serran
bana kalsa daha erken evlenırdım de :) 15 falan .. saka yapıyom kız . kocam polıs oldugu gıbı hemen aldı benı dogu gorevıne gıtmeden
kızından anlat bakalım bırazzzzayyy en yaşlı benmiyim aranızda 32((
kız serran o nasıl bısey masallah Allahuteala nazardan kourusun ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahoffff evet şimdik kartonpiyer yapılıyo perşembe mutfağım takılıcak hafta sonu taşınırım inşalllah
kız serran o nasıl bısey masallah Allahuteala nazardan kourusun ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahanam o neee yıyım onun dotunu
:nazar canım benım masallah ayy bayılacagımmm
kızlar yaaaa benim karnım yine coştu. çok ağrıyo.herkeze iyi geceler yatayım artık.öpüldünüz
kızlar yaaaa benim karnım yine coştu. çok ağrıyo.herkeze iyi geceler yatayım artık.öpüldünüz
su anda uye kabul etmıyolarmıs . ara ara alıyorlarmıs bakamadımbaktınmı unnado ya
su anda uye kabul etmıyolarmıs . ara ara alıyorlarmıs bakamadım
ohhh ıyı vallahı serran ....ne zaman bat senın var mı harekethmmmm benimde kociş yarın tatil öbürgün tatil cuma işe gidcek
sabah gelcek kociş.benim 26 sı bat canım.daha var 1 ü yumurtlama olması lazım bakcazzz artık kısmetttohhh ıyı vallahı serran ....ne zaman bat senın var mı hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?