2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ben geldim kızlar napıyonuz dün gece siz uyurkene ben albümümü düzenledim e anca kalkabildim canım kuzenimin kızı çok aeviyorum yerim onu ben

ben geldim kızlar napıyonuz dün gece siz uyurkene ben albümümü düzenledim e anca kalkabildim canım kuzenimin kızı çok aeviyorum yerim onu ben

canım benim hoşgelmişsen sen ne zaman geliyon buraya zeyneple buluşalım diyoruz seni beklicez tatlım

cANIM SİZ BULUŞUN BENİM TAŞINMA BOYACIDAN DOLAYI Bİ HAFTA SARKTI E TAM YUMURTLAMA ZZAMANI KOCİŞİDE BIRAKIP GELEMİYOM ANCA ŞUBAT BAŞINI BULUR GELMEM SİZ Bİ TANIŞIN KAYNAŞIN SONRA ŞUBATTA BENİDE ALIRSINIZ ARANIZA

olsun kuzum bekleriz nasıl olsa daha birbirimizi hiç tanımıyoruz.sen göztepe de oturuyodun dimi???

benim resmime yasak var.kocisin yasagi kaldirmasi lazim.dogal tabi insanin karisi bu kadar guzel olursa boyle oluyo iste

bak senn o zaman rabbim sizi birbirinize bağışlasın tatlımmm

evet cnm göztepeden bağdat caddesine inen cadde üzerinde bilirsin belki hani mc donald s falan var tren istasyonu var o caddede

söğütlüçeşme istasyonu nu mu diyosun bebemm????

bak senn o zaman rabbim sizi birbirinize bağışlasın tatlımmm

söğütlüçeşme istasyonu nu mu diyosun bebemm????

yok kuşum göztepedede var aynı istasyondan nasıl anlatam sana kadıköyden münübüse bindin ama e5 ten değil münübüs yolundan göztepe şafak hastanesi var işte onun yanındaki sokakta

yok kuşum göztepedede var aynı istasyondan nasıl anlatam sana kadıköyden münübüse bindin ama e5 ten değil münübüs yolundan göztepe şafak hastanesi var işte onun yanındaki sokakta

ama arabaya atlarsan 10 dk ya optimum alışveriş merkezin oluyorum bi gelimde ah ah:2:

neyse tatlım zaten kadıköyde buluşuruz sizin bitane meşhur boğanız varyaanlamam ya insanların hep buluşma yeri orasıymış çok bilindik herhalde ondanyakana bi de kırmızı gül takarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…