- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.601
evet oldu.iste esim ve kizimin en son resmi(dogum gunu)kocis nasil ama
ben geldim kızlarrrr napıyonuzzz
ben geldim kızlarrrr napıyonuzzz
canım benim hoşgelmişsen sen ne zaman geliyon buraya zeyneple buluşalım diyoruz seni beklicez tatlım
hosgeldin datlum.napiim iste kizimla esimin fotosunu ekliyodum albume sen napiyon?
cANIM SİZ BULUŞUN BENİM TAŞINMA BOYACIDAN DOLAYI Bİ HAFTA SARKTI E TAM YUMURTLAMA ZZAMANI KOCİŞİDE BIRAKIP GELEMİYOM ANCA ŞUBAT BAŞINI BULUR GELMEM SİZ Bİ TANIŞIN KAYNAŞIN SONRA ŞUBATTA BENİDE ALIRSINIZ ARANIZA
tatlım kocişinle yanyana resminizi koysana bi görelim bide kızına bayıldım yahuu çook tatlı
olsun kuzum bekleriz nasıl olsa daha birbirimizi hiç tanımıyoruz.sen göztepe de oturuyodun dimi???
benim resmime yasak var.kocisin yasagi kaldirmasi lazim.dogal tabi insanin karisi bu kadar guzel olursa boyle oluyo iste
benim resmime yasak var.kocisin yasagi kaldirmasi lazim.dogal tabi insanin karisi bu kadar guzel olursa boyle oluyo iste
evet cnm göztepeden bağdat caddesine inen cadde üzerinde bilirsin belki hani mc donald s falan var tren istasyonu var o caddede
allah kocişine bağışlasın seni kuzum.valla ben boy boy resimleri koydum haberi bilem yokkk
bak senn o zaman rabbim sizi birbirinize bağışlasın tatlımmm
bak senn o zaman rabbim sizi birbirinize bağışlasın tatlımmm
söğütlüçeşme istasyonu nu mu diyosun bebemm????
yok kuşum göztepedede var aynı istasyondannasıl anlatam sana kadıköyden münübüse bindin ama e5 ten değil münübüs yolundan göztepe şafak hastanesi var işte onun yanındaki sokakta
yok kuşum göztepedede var aynı istasyondannasıl anlatam sana kadıköyden münübüse bindin ama e5 ten değil münübüs yolundan göztepe şafak hastanesi var işte onun yanındaki sokakta
ama arabaya atlarsan 10 dk ya optimum alışveriş merkezin oluyorum bi gelimde ah ah:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?