2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aaaaaa kizlar bu saat olmus kimseler gelmemisssss... tabi gece 2lere 3lere kadar turunca daha uyanamadiniz dimi günaydinlar hepinizeee

kıslaaaaaaaaaaaar hamileyim burası bana çokuğurlu geldi.ikinci çizgi belirginleşiyor adetime 2 gün var allah isteyen herkese verir
oleyyy yaşasınn çok sevindim tatlımm ay hemn gitte kanda dayap testini..
kız bugun ultrasona gırdım . benım kız uyuyooo .. doktor kenardan bastırdı . eller kollar oynamaya basladı .. bı bacagını dıgerının ustune koymaz mı kırıldım gülmekten
oyy yaerimm ben onu bacanı ısırım hee onun
ay kizlar beni bu kaar sevdiginizi bilmiyordum yaaaaaaaaaaaaaa duygulandim resmen
sevorumm seni....seni sevorumm bebğimm benimmmm

selam kızlar aranıza yeni katıldım.20 aylık evliyim ve bebiş isteyenlerdenim.inşallah bu sene bizim senemiz olurrr
hoş geldin tatlımm benimm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr listeye benide eklermisiniz 27 yaşındayım 8 aydır korunmuyorum ama gögsümden süt geliyo prolaktinim 21 rahim tersligi falan yok

hoşgeldinn tatlım benimm..göğsünden nsl süt gelo analmadım ben ya:44:

sev beniiii ihtiyacim var

iyiyim sekerim sen nasilsin???

iyiym tatlım napayım valla bugün erken kalktım temizliğimi yaptım bi güzel oturdum pc başına sen benim albümü gördünmü???
burdayımm kuşumm naspimm..sen napon ne var ne yokk..kız hala kanamam devam edo ne iştir bu ya valla sıklıdım hee..olmasa dert olsa ayrı dert

iyiyim kuşum napayım işte aynı çalışmalara devam bu hafta önemli yumurtlama haftam çoook çalışmak lazım çokk

mrb canım hoşgeldin nasılsın tatlımm...

merhaba tatlımm

aman çalış kuşum çalışş..ii çalışmlar kuzum

sağol tatlım yaa bişey soracam benim bu aralar akıntım çook ve yoğun kıvamda acaba yumurtlama döneminde olduğum için olabilir mi geçen ay sanki böyle değildi????:44::44::44:

tatlım eğer yumurta akı gibiyse yumurtlama dönemindesin demek..akıntı iyidir doktor öle diyo..kendini üşütme tatlım kendini sıkı tut..bak herkese tavsiye ediyorum yumurtlama döneminde ilşkiye gircen akşam süt buharına tut kendini..o gecede ilşkiye gir

yumurta akına benziyor ama berrak değil koyu kıvamlı biraz boz bi rengi var canım.nasıl süt buharı???nasıl yapacam ben onu tatlım???

Son düzenleme:
ya kizlar konunuzla ilgisi yok biliyorum ama ben albumume resim ekleyemiyorum bilen var mi nasil eklenceni?

kuzu hani albüme giriyosun ya orda yukarda resim yükle yazıyor ona tıklıyosun ordan bi sayfa açılıyor dosya ekle yazıyor ya oraya tıklıyosun sonra pc den yüklüyosun tatlım

Son düzenleme:
kuzu hani albüme giriyosun ya orda yukarda resim yükle yazıyor ona tıklıyosun ordan bi sayfa açılıyor dosya ekle yazıyor ya oraya tıklıyosun sonra pc den yüklüyosun tatlım

dosya ekleye tıklayınca dosya seç diyor pc den seçiyosun oraya yüklüyo zaten sonra yüklediğin yerde ortadaki tuşa basıyosun yüklüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…