- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.621
neyse tatlım zaten kadıköyde buluşuruz sizin bitane meşhur boğanız varyaanlamam ya insanların hep buluşma yeri orasıymış çok bilindik herhalde ondan yakana bi de kırmızı gül takarsın
aahahaaaa boğanın üzerinde beklerim siz ahahaha
hahahhhaha ayy güldürdün beni yahuu evet evet üstüne oturup bekle
Canım hazır kociş uyurken bi yemek yapcim bide makineye çamaşır atcam akşam görüşürüz öpüyorum çok
selam kızlar nabersiniz
kızlar tatlıcadıdan haber varmı yaa ortalarda gözükmüyo ne iş..bişeyi yoktur inbşallh iyice boşaldı burayıı
tatlıcadı yok o yüzden listede yenilenmiyor. Şöyle bebiş haberleri duysakda sevinsek
doğru diyon ya ianşallh onda bişe olmamıştır ben onu tanıdığımdan beri hiç ara vermemşti..umraım iyidir benim sevimli cadimmm:26:
seydacımmm naber ??? kac gundur gıremedım benı hıc merak etmemıssın.. ask olsunn.... ayrıca bu ay senın dedıklerını yaptım.mastırba hariççç...
hadi hayırlısı bakalım sonrada ilşkiye girdiyesen hadi baklımmDDhayırlara vesile olsun inşllhh
fıstıklarrr napıyosunuz ayyy öldüm yorgunluktan yaaa gezmeye gittik bugün annemlerle akşam bi döndüm ellerimde poşetler falan ana bi baktım kapıda misafir beni bekliyomuş tam arıyolarmış ben gelmişimneyse apar topar onları al poşetleri yerleştir çay demle neyse geçmiş olsuna gelmişler bana yabancı değiller zaten bi yandan pilav yap salata yap onlara çay ikram et derken şimdi 5 dk önce çıktılar
off dahada yarına misafirim var yemekli bittim ben bittim valla bide kum döküyorum o çıktı bide kırmızıların sancısı vallaha allah yardımcım olsun bari kendime dua edeyim napıyım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?