2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar tatlıcadıdan haber varmı yaa ortalarda gözükmüyo ne iş..bişeyi yoktur inbşallh iyice boşaldı burayıı

doğru diyon ya ianşallh onda bişe olmamıştır ben onu tanıdığımdan beri hiç ara vermemşti..umraım iyidir benim sevimli cadimmm:26:

seydacımmm naber ??? kac gundur gıremedım benı hıc merak etmemıssın.. ask olsunn.... ayrıca bu ay senın dedıklerını yaptım.mastırba hariççç...

seydacımmm naber ??? kac gundur gıremedım benı hıc merak etmemıssın.. ask olsunn.... ayrıca bu ay senın dedıklerını yaptım.mastırba hariççç...

hadi hayırlısı bakalım sonrada ilşkiye girdiyesen hadi baklımmDDhayırlara vesile olsun inşllhh

fıstıklarrr napıyosunuz ayyy öldüm yorgunluktan yaaa gezmeye gittik bugün annemlerle akşam bi döndüm ellerimde poşetler falan ana bi baktım kapıda misafir beni bekliyomuş tam arıyolarmış ben gelmişim neyse apar topar onları al poşetleri yerleştir çay demle neyse geçmiş olsuna gelmişler bana yabancı değiller zaten bi yandan pilav yap salata yap onlara çay ikram et derken şimdi 5 dk önce çıktılar
off dahada yarına misafirim var yemekli bittim ben bittim valla bide kum döküyorum o çıktı bide kırmızıların sancısı vallaha allah yardımcım olsun bari kendime dua edeyim napıyım :26:

nolsun bende de ıs guc baska bırsy yokkk .. ancak gıt alısverıs yap yemek yap ev topla ... ee kırmızıların sancısı ne demek :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…