2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ilk bebeğinmi olucak senin?? çok sevındım gerçekten yaa bende o 2.çizgiyi görmekk istiyommm.....ben de kaşıntıda yok hiç bir belirti yok,yalnız arada baş dönmesi yaşıyorum,başka bi hastalıkmı vardır ne allah korusunn

öff bu ay hiç takmamıştım kafama varyaa çok rahattım,yaklaştı ya düşünmeye başladım yınee..ilki gibi hemen olucak sandım,:105::105:

ya ne guzel benim aklımdan hiç çıkmıyo benim düşük oldu ya ondan çok umut bağladım inan bende hemen oolur diodum gerci 3.ayda olmuştu ama malesef biliyon bana 3 yıl gelmişti

cnm bizim kaşıntıya dr ne dedi acaba songuller gebe kalınca kaşınıyomu bizemi özel

ben severim arad küslükleri barışması guzel olur çok oooo ellerine sağlık cnm ay kezke yakın olsaydık menuyu görunce dahada yakın olmak istedim varmı komsun yada yakının size yakın oturan

evet bende severim arada küslükleri ne bileyim tuzu biberi bence daha heyecanlı oluyoo..valla ne yalan söyleyim burda pek yakınım yok 1-2 tane falan canımbende öyle kendim takılıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…