- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.701
geçmedi canım ama çok garip ben çok kaşınıyordum ve hatta kaşıntıdan dra bile gittim. şüphelendim test yaptım silik çıktı ama çok silik eşim görmedi mesela. 1 gün sonra yine yaptım daha belirgin.dr tlf açtım gel anda bakalım dedi gittim çıktı.BURDAN YENİ BİR BELİRTİ ÇIKTI KAŞINTI DR SORDUM
öff bu ay hiç takmamıştım kafama varyaa çok rahattım,yaklaştı ya düşünmeye başladım yınee..ilki gibi hemen olucak sandım,:105::105:
yaw sen nerde oturuyodun hemen taksıye atlar gelırım anammmmmmmmm mercımek koftesı mııı borek mı bacımmmmmmm yerım senii:) ekledım fotooo
geçmedi canım ama çok garip ben çok kaşınıyordum ve hatta kaşıntıdan dra bile gittim. şüphelendim test yaptım silik çıktı ama çok silik eşim görmedi mesela. 1 gün sonra yine yaptım daha belirgin.dr tlf açtım gel anda bakalım dedi gittim çıktı.BURDAN YENİ BİR BELİRTİ ÇIKTI KAŞINTI DR SORDUM
ben severim arad küslükleri barışması guzel olur çok oooo ellerine sağlık cnm ay kezke yakın olsaydık menuyu görunce dahada yakın olmak istedim varmı komsun yada yakının size yakın oturan
evet bende severim arada küslükleri ne bileyim tuzu biberi bence daha heyecanlı oluyoo..valla ne yalan söyleyim burda pek yakınım yok 1-2 tane falan canımbende öyle kendim takılıyom
cnm bizim kaşıntıya dr ne dedi acaba songuller gebe kalınca kaşınıyomu bizemi özel
kızlar songullede yazışmıştık bence gecen ay acaip kaşındımmmmmmmmmmmmmmmmm
gordum yorumu da yaptım cok gusellerrrrben sana uzakım tatlım ümraniyedeyim...fotolar güzelll sen benimkileri gördün müydü???
cnm bi iki kişi yeter zaten bakalım nasıl gönlunu alcak damat bey
cnm bi iki kişi yeter zaten bakalım nasıl gönlunu alcak damat bey
gordum yorumu da yaptım cok gusellerrrr
kızz hıc konusmuyon sen benleeeee
valla pek umudum yo ama bilemiyorum yinede:44::44:eee senin yarın kociş evde artık girmezsinde sen şimdi topiğe
teskkur ederız daha neler var neler alınacak da esım ızın vermıyoo .. sen benım sıgara ıctıgımı nerden bılıosun kızsayfalar o kadar çabuk atlıyoki yetişemdim ee naptın bakım öle patikler falan pek guzel sigara bırakıldımı bakım
teskkur ederız daha neler var neler alınacak da esım ızın vermıyoo .. sen benım sıgara ıctıgımı nerden bılıosun kız
valla pek umudum yo ama bilemiyorum yinede:44::44:eee senin yarın kociş evde artık girmezsinde sen şimdi topiğe
biz gunduz gezeriz 8 gibi falan geliriz eee malum kurtlar vadisi dizi varken gelirim
hepsının fısını faturasını saklıyorum evet bı de erkek cıkarmıs :)ee resimlerde vardı eşya almaya çok acele etme 3 ay biraz erken öğrenmişsin bebiş sürpriz falan yapar bakarsın
eee onların kurtlar vadisi varsa malum bizimde fatmagülümüz var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?