- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.681
gelir gelir de sonra da hürrem başlıcak benim gözler böyletv izlicem...yemeğe mi gelsene kızzz valla karşılıklı muhabbet iyi olur du seninle
düzellim cnm tamamdır
ablasını çok özlemiş demekki ay çocukların hayal dunyası zaten inanılmaz yani bizim kide bugun erkek kuaföruydu musteride babası dolayısıyla
tabiki burdasın diye cnm benim yoksa uzuldumdee yazık arkadaşıma dedim
aman allahım çok güzel bi haber bu yaa canım benim allah tamamına erdirsin inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kan testi yaptırdım çok yeni ama HAMİLEYİM
tesekkür ederim tatlim anlayisin icin...
çokkk sevindimm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı isteyen herkesin başınaa inşallahhh
ahh arkadaşım yaa valla sorma yalnız kaldım bu gün ama sizler varsınız allahtan
ufaktan küscez yani he ay yakın olsam gelirdim severim muhappeti ama malum
haha demiştim tatlım ben samna dimi darısı başımıza hayırlı olsun cnm değperin kaç çıktı
hmm yok onların hiçbiri...
azıcık kapris yapayım ama yaa hakkım değil mi???kız ben bi de çay yapardım bide yanına şöyle bi peynirli börek(övünmek gibi olmasın çok güzel yaparım) bide şöyle kakaolu kek bide kısır yaptım mı ayy bide mercimek köftesi ohh ohhhazırmısın daha hazırlanmadın mı hadi gel bekliyorum bk menüde hazır
günün geçmişmiydii..13 ocak yazıyo listede bende belkı önceden bellı olur dıye test yaptım ama negetiff tabiiiiii
SAĞOL CANIM Allah sizlerede tez zamanda versin. mutluyum bi yandanda korkuyorum oğlumda tehlikeliydi 9 ay yattım
azıcık kapris yapayım ama yaa hakkım değil mi???kız ben bi de çay yapardım bide yanına şöyle bi peynirli börek(övünmek gibi olmasın çok güzel yaparım) bide şöyle kakaolu kek bide kısır yaptım mı ayy bide mercimek köftesi ohh ohhhazırmısın daha hazırlanmadın mı hadi gel bekliyorum bk menüde hazır
günün geçmişmiydii..13 ocak yazıyo listede bende belkı önceden bellı olur dıye test yaptım ama negetiff tabiiiiii
ay cnm benim daha umut var hatta calışmyada devam
gözünaydin canim hadi hayirli olsun.. Bak sen de anne oldun sayilir artikDarisi geri de kalanlarin basina aman aman allah nazarlardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?