2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ufaktan küscez yani he ay yakın olsam gelirdim severim muhappeti ama malum

azıcık kapris yapayım ama yaa hakkım değil mi???kız ben bi de çay yapardım bide yanına şöyle bi peynirli börek(övünmek gibi olmasın çok güzel yaparım) bide şöyle kakaolu kek bide kısır yaptım mı ayy bide mercimek köftesi ohh ohhhazırmısın daha hazırlanmadın mı hadi gel bekliyorum bk menüde hazır

yaw sen nerde oturuyodun hemen taksıye atlar gelırım anammmmmmmmm mercımek koftesı mııı borek mı bacımmmmmmm yerım senii:) ekledım fotooo

ben severim arad küslükleri barışması guzel olur çok oooo ellerine sağlık cnm ay kezke yakın olsaydık menuyu görunce dahada yakın olmak istedim varmı komsun yada yakının size yakın oturan

günün geçmişmiydii..13 ocak yazıyo listede bende belkı önceden bellı olur dıye test yaptım ama negetiff tabiiiiii

geçmedi canım ama çok garip ben çok kaşınıyordum ve hatta kaşıntıdan dra bile gittim. şüphelendim test yaptım silik çıktı ama çok silik eşim görmedi mesela. 1 gün sonra yine yaptım daha belirgin.dr tlf açtım gel anda bakalım dedi gittim çıktı.BURDAN YENİ BİR BELİRTİ ÇIKTI KAŞINTI DR SORDUM

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kan testi yaptırdım çok yeni ama HAMİLEYİM

tebrikler canim Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin.. kendine cok iyi bak. kizlar ben fazla kalamicam cikiyorum. yarin görüsürüz artik. insallah yine hamile haberleri aliriz. cok heycanlandim yaaa... hadi calisin kizlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…