2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yok canim yaa.. ben o filme basindan bakmadim malum tarihi film diye.. ama alakasi yokmus.. bileydim bakardim artik cok gec..

bak bu bölumden itibaren bile anlarsın değişik yani hani ben başlı başına dizi olarak bakıyorum tarih olarak düşünmeden

evet ayy sinirlerim bozuldu sen bugün eve girmicen herhalde dedim oda tafra yaptı gitti bende napayım aglıyom yaaa

aman takma cnm belki işte falan canı sıkılmıştır ufaktan senden çıkarıyodur guclu dur ağlama ustunede gitme en iyisi susmak ben fene susarım ozaman laf sokmaktan daha etkilii oluyo inan

kızlar ben geldim tam mutfağa yemek yapmaya girdim kociş uyandı gel dışarda yiyelim dedi çıktık yemek alışveriş anca geldim çok üşüyorum hapşuruyorum ve burnum akıyooo yaaa offfffffffff:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

aman takma cnm belki işte falan canı sıkılmıştır ufaktan senden çıkarıyodur guclu dur ağlama ustunede gitme en iyisi susmak ben fene susarım ozaman laf sokmaktan daha etkilii oluyo inan

canı sıkılmış olabilir ama benden çıkarmasına gerek yok bakma sen bana geçer birazdan sinirlerim bozuldu işte ama gelsin konuşmıcam onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…