- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.721
ben gider kızlarr
muhteşem yüzyıl başliyiiiii
bugun almazsa yarın alacak mecbur
filmler baslar kizlar gider
sende bakıyonmu cnm hurreme ben yeni bölum baklıyorum
yok canim yaa.. ben o filme basindan bakmadim malum tarihi film diye.. ama alakasi yokmus.. bileydim bakardimartik cok gec..
daha üste çıkmaya çalışır oo geldi az önce çıktı gitti aşağıya sinirlerim bozuldu yaa ben anlamıyorum bunları yaa
yok canim yaa.. ben o filme basindan bakmadim malum tarihi film diye.. ama alakasi yokmus.. bileydim bakardimartik cok gec..
nasıl yani bi kere geldi gitti az önce yinemi geldi gitti
evet ayy sinirlerim bozuldu sen bugün eve girmicen herhalde dedim oda tafra yaptı gitti bende napayım aglıyom yaaa
aman takma cnm belki işte falan canı sıkılmıştır ufaktan senden çıkarıyodur guclu dur ağlama ustunede gitme en iyisi susmak ben fene susarım ozaman laf sokmaktan daha etkilii oluyo inan
kızlar ben geldim tam mutfağa yemek yapmaya girdim kociş uyandı gel dışarda yiyelim dedi çıktık yemek alışveriş anca geldim çok üşüyorum hapşuruyorum ve burnum akıyooo yaaa offfffffffff:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canı sıkılmış olabilir ama benden çıkarmasına gerek yok bakma sen bana geçer birazdan sinirlerim bozuldu işte ama gelsin konuşmıcam onunla
en iyi cvp konuşmamak zaten cnm boşver
mrb arkadaşlar ben geldm:)
Herkese merhaba arkadaşlar..))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?