- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.661
sağolasın bebemm napiyon sen ayy ayy sen benim kardeşim mi oldun bakim sen en küçükümüz sen misin yerim seni ben
yok canım fazladan deil.geçen ay 14 ünde gelmişti bu ay da 14 ü
tamam canim istedigin sevkat olsun ne kadar lazimdi???saka bi kenara kocan seni sevkatsiz mi birakiyo bakiimm??? söyle ona olmaz öyle, hem seni sevsin hem gelsin prensesini sevsin
olsun canim evde olmak da güzel.. cocuk olsun vakit su gibi akar gider.. bak bana öldüm bittim yine parmaklarimi kipirdatiyorum sadece
sekerim ordan adimi bi sil yaa sana zahmet.. ben forumda adimi kullanmak istemoyorum ne olur ne olmaz...
valla o dogru hayal dünyalari cok iyi.. bazen disari ciktigimiz da oluyor.. eski cocuklardan biri annesine demisk, markete gitti limon aldik.. halbuki birak limonu marketin önünden gecmedik..
evet bebekımmmmsımdı albume yenı fotolar atıyorummm ...
13 yazıyo aralıkta cnm bide ay 31 çekiyoya ben hemen 30 gun yaptım seni heyecanla bekliyorum ya ondan araştırıyom cnm bu biraz gezdin de kaçırmamışındır inşalla yumurtayı
ablasını çok özlemiş demekki ay çocukların hayal dunyası zaten inanılmaz yani bizim kide bugun erkek kuaföruydu musteride babası dolayısıyla
evet canım bende evde olmayı seviyorum hıhh diyorum saat 5 oldu kociş gelir diyorum yolunu gözlüyorum aaa o da neişi çıkıyo beyefendinin
olsun arada olur öle ben her akaşam eşim olmadan yiyiyorum ama yarın iznli oley
yok yalnış yazılmış oraya 14 ü olacak..1 gün kaldık ama 2.gece evimizdeydık yıne..bu kadar uğraşmaya olmassa zaten neediim yani nasip kısmet işte
ben yemeğimi yalnız yiyom diye sen sevindin öyle miyoksa burdayım diye mi
olsun cnm gelir erkenden ben gelseydim yemeğe
YAREN 6ay geçmeden bakmıyolarmı bi sorun varmıdır yokmudur diyee??
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kan testi yaptırdım çok yeni ama HAMİLEYİM
cnm ultrosonla falan baktı benim dr um bilmiyoduk ozaman bebeği bide kokulu akıntı ve göğüsten sut gelme falan varmı die soruyo onlardada sorun yoksa 6 ay dolmadan hormon testi yapmıyoz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?